Skocz do zawartości

PlayStation 5/5 PRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Elvis79 napisał(a):

Ale do koszyka dodasz a pisałeś, że nie :E

Dobra, dobra. :E Tak czy inaczej w tej cenie to byłaby okazja, co za popieprzone czasy.

Edytowane przez Vulc
  • Upvote 1
Opublikowano

Pad jak pad.

Jako grafikę mogli dać jakieś cyce ładne, a na drugiej wersji np. jakieś szerokie dupsko pod palmami. To schodziłoby jak świeże bułeczki :E 

Np. trochę przerysowane przez AI, ale w ten deseń tylko bardziej stonowane coś :E

D30s62T.jpeg

3 minuty temu, Vulc napisał(a):

Dobra, dobra. :E Tak czy inaczej w tej cenie to byłaby okazja, co za popieprzone czasy.

Jeszcze jakiś czas temu można było zamówić też np. na niemieckim za 899euro, obecnie wywala faktycznie błąd i pomimo odległego terminu dostawy nie idzie tego zakupić już :E 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Był o 15ej bo liczyli, że mniej ludzi obejrzy i analogicznie mniej ich obsra za brak pudełek :E

Co do padów to czarny jeszcze ujdzie, może bym pomyślał gdybym nie miał białego premierowego i dwa limitowane - spidermanowego i 25lecia.

BTW ciekawe, że cena prosiaka osiąga rekordy, a cena napędu do niego nie szaleje ;)

Edytowane przez Elvis79
Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Elvis79 napisał(a):

BTW ciekawe, że cena prosiaka osiąga rekordy, a cena napędu do niego nie szaleje ;)

Po tym jak kiedyś Sony żydziło napędów to się pozmieniało i jest ich pełno obecnie na sklepowych półkach. 

A, że dziś mało komu napęd potrzebny, to leżą dalej i czekają na klienta. 

Sam się przez chwilę zastanawiałem czy brać ten napęd, tak z sentymentu chociaż, ale w sumie i tak nie ma zbytnio do czego :E 

Do tego zamuła totalna jest dziś na tych bluray z głośnością i długością instalacji gierek. Bardziej to odstrasza niż zachęca, do tego z konsoli robi się brzydki kloc po dodaniu napędu. Najchętniej widziałbym napęd na USB po prostu dołączany gdy potrzeba :E

Mogliby takie wydać na zakończenie przygody z płytkami Blu ray. Na USB z chęcią bym przytulił. 

Edytowane przez lukadd
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Dysk nie dysk, nic nie zmieni.

Sony nie ma fajnych gierek po prostu :E Ludzie kupują te konsole głównie do grania w Fortnite, Robloxa, Fify, cody itd. :E No i teraz pod GTA :hihot:

Edytowane przez lukadd
  • Thanks 1
Opublikowano
8 minut temu, lukadd napisał(a):

Dysk nie dysk, nic nie zmieni.

Sony nie ma fajnych gierek po prostu :E Ludzie kupują te konsole głównie do grania w Fortnite, Robloxa, Fify, cody itd. :E No i teraz pod GTA :hihot:

W tej generacji to jest dramat. I tutaj nawet nie chodzi o gry Sony. Większość devów wydaje jedną grę na generację. W porównaniu do czasów PS3 to wygląda to słabiutko.

Opublikowano (edytowane)

U mnie strasznie sie kurzy, ale jesc nie prosi, wiec niech stoi. W tym roku tylko GTA6 jeszcze, ale przyszly rok zapowiada sie ciekawie. Dobrze, ze Sony wraca do ekskluzywnosci, bo przecieranie z kurzu ma jeszcze jakis sens.

Edytowane przez DżonyBi
Opublikowano (edytowane)

Horizon 2 przecież był najwyżej średni. Słaba fabularnie kontynuacja, odcinanie kuponów po najmniejszej linii oporu :E Jak pierwsza część mi się podobała to drugą raczej domęczyłem po prostu do końca i to nawet nie na kąsoli, a na PC :E 

Edytowane przez lukadd
  • Upvote 2
Opublikowano

Tsushimy do dziś nie ograłem i nie wymęczyłem, po 15 czy tam 20h się poddałem już całkiem. Znudziły mi się Assassiny, a to nie różni się wiele, może kapkę lepsza fabuła, ale świat dalej wypełniony na maxa nudnymi i powtarzalnymi pierdolatami. 

Nie są to złe gry, ale jakoś specjalnie poza średniaki też się nie wybijają niestety.

Opublikowano
18 minut temu, lukadd napisał(a):

Horizon 2 przecież był najwyżej średni. Słaba fabularnie kontynuacja, odcinanie kuponów po najmniejszej linii oporu :E Jak pierwsza część mi się podobała to drugą raczej domęczyłem po prostu do końca i to nawet nie na kąsoli, a na PC :E 

Mnie mocno spasował. Splatynowałem nawet.

12 minut temu, DżonyBi napisał(a):

Dla mnie to najlepszy ex tej generacji.

No niestety, ale nawet w Top 10 bym nie postawił.

• Upvote 1
Opublikowano
21 minut temu, lukadd napisał(a):

Ogralem obie . I dwojka zdecydowanie lepsza . Nie moglem sie oderwac od grania :P

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Winter napisał(a):

Mnie mocno spasował. Splatynowałem nawet.

No niestety, ale nawet w Top 10 bym nie postawił.

W top 10?! A bylo w ogole tyle ex na ps5, ze Ty nawet w top 10 nie umiesciles? 😂

Edytowane przez DżonyBi
Opublikowano
5 minut temu, DżonyBi napisał(a):

W top 10?! A bylo w ogole tyle ex na ps5, ze Ty nawet w top 10 nie umiesciles? 😂

W wątku o GoY napisałem co mi nie spasowało. Wielkie rozczarowanie dla mnie.

Opublikowano
Godzinę temu, Winter napisał(a):

W tej generacji to tylko Ghost of Yotei, God Ragnarok i Horizon Forbidden West ograłem z exów. I oprócz Horizona reszta mocno średnia.

Spróbuj Stellar Blade ;)

Godzinę temu, lukadd napisał(a):

Nie tylko GTA, ogólnie tak jest.

Ktoś gra w robloxa czy Fortnite na płytce? :hihot:

A tak na serio, to tak jest, takie czasy, że mało kto już sięga po płytki w dobie cyfrowego świata.

Ale cenę świniaka nie winduje roblox tylko pewnie w sporym procencie GTA ;)

Opublikowano
15 minut temu, Elvis79 napisał(a):

Spróbuj Stellar Blade ;)

Ale cenę świniaka nie winduje roblox tylko pewnie w sporym procencie GTA ;)

Nie moje klimaty. Plastikowe lale wielkimi cycami i tyłkami. Nuda.