Hydepark, Retro, Luźne rozmowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
MAX, natomiast pro będą wydajniejsze na chłodnicy przy tych samych obrotach do mieszania powietrza w obudowie wez max'y. Jak coś to mają one taką przypadłość jeżeli byś wyłączał je całkowicie to przy wychodzeniu z 0rpm na obroty słychać takie sekundowe jakby zachrobotanie, chrupnięcie - zwał jak zwał i to jest normalne gdybyś np myślał że kupiłeś wadliwą partię, natomiast nie stanowi to żadnego problemu bo 99,99% osób zapewne nie wyłącza wentylatorów całkowicie tak jak np ja -
Przez Oldman · Opublikowano
wspominałem juz o tej marce w tym wątku, jedna z niewielu chińskich marek obecnych u nas która ma jakis charakterny wygląd (jakąś własną tożsamość) a nie wygląda jak kolejna chińska mydelniczka (Atak Klonów) sedany tej marki mają ładną sylwetkę https://hongqi-auto.pl/modele/h5 ale topowe modele tej marki już potrafią kosztować -
Przez 8V32 PcLab · Opublikowano
CO2 jest problemem, mimo że jest go stosunkowo mało w atmosferze, to jest go 2 razy więcej od ery przemysłowej, jest gazem cieplarnianym! -
Przez Zas · Opublikowano
Owszem, pobiera, i w wielu scenariuszach jest wydajniejszy, co nie zmienia faktu, że u mnie się nie grzeje, średnia wydajność jest zbliżona i obecnie nie jest wyraźnie tańszy - a właściwie w zasadzie niedostępny lub już sporo droższy, więc...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi