Skocz do zawartości

Refugees Welcome

Jacek Winkler

Rekomendowane odpowiedzi

Małe uwagi, sugestie ode mnie.

1. Nie przyjmujcie w szeregi moderatorów osób, które pełniły tą funkcję na forum PCL.
Są to osobistości o skrajnych poglądach politycznych i tym często się kierowali w ocenie aktywności innych użytkowników :majty:
2. Zbanujcie albo ograniczcie wątek dotyczący polityki. To jeden wielki ściek plucia jadem jednych na drugich. Niech to będzie forum związane z wątkami komputerowymi, a nie polityczno-gospodarczymi.

• Like 4
  • Confused 1
  • Upvote 3

19 minut temu, Umpero napisał:

1. Nie przyjmujcie w szeregi moderatorów osób, które pełniły tą funkcję na forum PCL.

Większość osób z tej grupy chętnie widziałbym tutaj, ale co do jednego jegomościa to od razu z mojej strony nie, gdyż inaczej będzie taki sam syf oraz nadużywanie władzy co na PCL.

Edytowane przez Spl97

3 minuty temu, Spl97 napisał:

Większość osób z tej grupy chętnie widziałbym tutaj, ale co do jednego jegomościa to od razu z mojej strony nie, gdyż inaczej będzie taki sam syf co na PCL.

Źle mi się kojarzy moderacja z PCL. Także wolę jakieś nowe, bardziej neutralne rozdanie.
Dostałem tam raz bana za jakąś błahostkę. Zaraz po tym dostała moja żona, która już zupełnie nie wiedzieć czemu go dostała.
Jakąś odpowiedzialność zbiorową chyba stosowali i po takim samym IP wyłapywali :rodzinka:

Edytowane przez Umpero

Zobaczymy, jak to forum zareaguje na napływ nowych użytkowników i czy odnajdą się tutaj jak na PCLab. Będę obserwował rozwój i chętnie zostanę na dłużej, może kiedyś jako jeden z modów lub user od porad. Regulamin przyswojony i nie odbiega od standardów dobrej atmosfery i poszanowania.

Edytowane przez PaVLo

Jak każde inne forum , pclab pada i po dzisiejszej informacji ludzie zaprzestaną się tam wypowiadać - taka kolej rzeczy, sprawa drugorzędna i tu bym celował ze grono osób będzie szukało informacji a fama już poszła o tym forum i będzie duża migracja PcLab ---- iThardware.  

Eot . jedynie czego mi tu brakuje to czarny motyw ....

Edytowane przez Ozzbi

4 godziny temu, Umpero napisał:

Nie przyjmujcie w szeregi moderatorów osób, które pełniły tą funkcję na forum PCL.
Są to osobistości o skrajnych poglądach politycznych i tym często się kierowali w ocenie aktywności innych użytkowników :majty:

Również uważam, że skoro ma to być nowy start to bez starych modów. Macie całą masę użytkowników na to miejsce. Za dużo odklejek tam już było. Wiec warto zacząć w pełni od nowa. 

4 godziny temu, Spl97 napisał:

Większość osób z tej grupy chętnie widziałbym tutaj, ale co do jednego jegomościa to od razu z mojej strony nie, gdyż inaczej będzie taki sam syf oraz nadużywanie władzy co na PCL.

Dostałeś azyl, nie grożą ci już represje polityczne - możesz mówić otwarcie kogo nie lubisz :D

19 minut temu, Spl97 napisał:

O kadajo to ja akurat nie mam złego zdania. Jak ktoś wcześniej śledził moje losy, to będzie wiedział kogo będę pamiętał do końca swojego życia :faja:

No ale raczej inni nie wiedzą, bo z tego co pamiętam to były oskarżenia że mody usuwają ci posty przez to, że prawaki zgłaszają. Ale ostatecznie nie padało z imienia o jakiego moda chodzi