Skocz do zawartości

Refugees Welcome

Recommended Posts

Dzień dobry, witamy w ITHardware. Mamy nadzieję, że cała migracja przebiegnie bez problemów, dlatego:

• Użytkownicy w potrzebie proszeni są o podsyłanie pomysłów na usprawnienie forum w dziale Sugestie. Socjal będzie przyznawany stopniowo, nasza gospodarka nie była przygotowana na tak duży napływ migrantów. Postaramy się rozpatrzyć wszystkie wnioski.

• Od razu wspomnimy, że szukamy moderatorów, którzy będą czuwać nad ośrodkami dla uchodźców. Fajnie by było, gdyby były to najbardziej aktywne osoby. Zainteresowanych prosimy o bezpośredni kontakt mailowy na [email protected]

• Wszyscy migranci muszą stosować się do regulaminu. Uchodźcy, którzy będą go nagminnie łamać czeka deportacja. Nie potrzebujemy ubogacania kulturowego.

• Jeśli Straż Graniczna w jakiś sposób uprzykrza wam życie, na przykład nie dadzą Wam się z jakiegoś powodu zalogować, użyjcie opcji zgłoszenia. Wszyscy otrzymają azyl.

Pozdrawiamy i życzymy miłego pobytu.

Mamy nadzieję, że właśnie znaleźliście swój nowy dom.

• Like 45
  • Upvote 4

Małe uwagi, sugestie ode mnie.

1. Nie przyjmujcie w szeregi moderatorów osób, które pełniły tą funkcję na forum PCL.
Są to osobistości o skrajnych poglądach politycznych i tym często się kierowali w ocenie aktywności innych użytkowników :majty:
2. Zbanujcie albo ograniczcie wątek dotyczący polityki. To jeden wielki ściek plucia jadem jednych na drugich. Niech to będzie forum związane z wątkami komputerowymi, a nie polityczno-gospodarczymi.

• Like 3
  • Confused 1
  • Upvote 3

Dokładnie. Nie dziwi mnie że komuś może się nie podobać wątek polityczny. Ale dla wielu labowiczów (mnie akurat nie :E ) był on dość ważnym elementem forum. Jak ktoś nie chce to chyba po prostu wystarczy tam nie zaglądać?

19 minut temu, Umpero napisał:

1. Nie przyjmujcie w szeregi moderatorów osób, które pełniły tą funkcję na forum PCL.

Większość osób z tej grupy chętnie widziałbym tutaj, ale co do jednego jegomościa to od razu z mojej strony nie, gdyż inaczej będzie taki sam syf oraz nadużywanie władzy co na PCL.

Edytowano przez Spl97

3 minuty temu, Spl97 napisał:

Większość osób z tej grupy chętnie widziałbym tutaj, ale co do jednego jegomościa to od razu z mojej strony nie, gdyż inaczej będzie taki sam syf co na PCL.

Źle mi się kojarzy moderacja z PCL. Także wolę jakieś nowe, bardziej neutralne rozdanie.
Dostałem tam raz bana za jakąś błahostkę. Zaraz po tym dostała moja żona, która już zupełnie nie wiedzieć czemu go dostała.
Jakąś odpowiedzialność zbiorową chyba stosowali i po takim samym IP wyłapywali :rodzinka:

Edytowano przez Umpero

Zobaczymy, jak to forum zareaguje na napływ nowych użytkowników i czy odnajdą się tutaj jak na PCLab. Będę obserwował rozwój i chętnie zostanę na dłużej, może kiedyś jako jeden z modów lub user od porad. Regulamin przyswojony i nie odbiega od standardów dobrej atmosfery i poszanowania.

Edytowano przez PaVLo
  • Like 1

Jak każde inne forum , pclab pada i po dzisiejszej informacji ludzie zaprzestaną się tam wypowiadać - taka kolej rzeczy, sprawa drugorzędna i tu bym celował ze grono osób będzie szukało informacji a fama już poszła o tym forum i będzie duża migracja PcLab ---- iThardware.  

Eot . jedynie czego mi tu brakuje to czarny motyw ....

Edytowano przez Ozzbi

4 godziny temu, Umpero napisał:

Nie przyjmujcie w szeregi moderatorów osób, które pełniły tą funkcję na forum PCL.
Są to osobistości o skrajnych poglądach politycznych i tym często się kierowali w ocenie aktywności innych użytkowników :majty:

Również uważam, że skoro ma to być nowy start to bez starych modów. Macie całą masę użytkowników na to miejsce. Za dużo odklejek tam już było. Wiec warto zacząć w pełni od nowa. 

• Like 1

4 godziny temu, Spl97 napisał:

Większość osób z tej grupy chętnie widziałbym tutaj, ale co do jednego jegomościa to od razu z mojej strony nie, gdyż inaczej będzie taki sam syf oraz nadużywanie władzy co na PCL.

Dostałeś azyl, nie grożą ci już represje polityczne - możesz mówić otwarcie kogo nie lubisz :D

• Like 1

19 minut temu, Spl97 napisał:

O kadajo to ja akurat nie mam złego zdania. Jak ktoś wcześniej śledził moje losy, to będzie wiedział kogo będę pamiętał do końca swojego życia :faja:

No ale raczej inni nie wiedzą, bo z tego co pamiętam to były oskarżenia że mody usuwają ci posty przez to, że prawaki zgłaszają. Ale ostatecznie nie padało z imienia o jakiego moda chodzi

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...