Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jacek Winkler 106 Opublikowano 30 Października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 Października Dzień dobry, witamy w ITHardware. Mamy nadzieję, że cała migracja przebiegnie bez problemów, dlatego: Użytkownicy w potrzebie proszeni są o podsyłanie pomysłów na usprawnienie forum w dziale Sugestie. Socjal będzie przyznawany stopniowo, nasza gospodarka nie była przygotowana na tak duży napływ migrantów. Postaramy się rozpatrzyć wszystkie wnioski. Wszyscy migranci muszą stosować się do regulaminu. Uchodźcy, którzy będą go nagminnie łamać czeka deportacja. Nie potrzebujemy ubogacania kulturowego. Jeśli Straż Graniczna w jakiś sposób uprzykrza wam życie, na przykład nie dadzą Wam się z jakiegoś powodu zalogować, użyjcie opcji zgłoszenia. Wszyscy otrzymają azyl. Pozdrawiamy i życzymy miłego pobytu. Mamy nadzieję, że właśnie znaleźliście swój nowy dom. 58 6
Alek_M 15 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Nie no tylko bez określania migranci, bo mi się to kojarzy z niechcianymi userami, po prostu info dla nowych i tyle. 1
Umpero 136 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Małe uwagi, sugestie ode mnie. 1. Nie przyjmujcie w szeregi moderatorów osób, które pełniły tą funkcję na forum PCL. Są to osobistości o skrajnych poglądach politycznych i tym często się kierowali w ocenie aktywności innych użytkowników 2. Zbanujcie albo ograniczcie wątek dotyczący polityki. To jeden wielki ściek plucia jadem jednych na drugich. Niech to będzie forum związane z wątkami komputerowymi, a nie polityczno-gospodarczymi. 4 1 3
Isharoth 166 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października W sprawie sugestii zapraszam do dyskusji w tym wątku:
Dziarson 149 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Jest wolność słowa a jak mi sie słowa podobać nie bedą to nie bedzie wolności słowa . 1
Isharoth 166 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Dokładnie. Nie dziwi mnie że komuś może się nie podobać wątek polityczny. Ale dla wielu labowiczów (mnie akurat nie ) był on dość ważnym elementem forum. Jak ktoś nie chce to chyba po prostu wystarczy tam nie zaglądać?
Spl97 148 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) 19 minut temu, Umpero napisał: 1. Nie przyjmujcie w szeregi moderatorów osób, które pełniły tą funkcję na forum PCL. Większość osób z tej grupy chętnie widziałbym tutaj, ale co do jednego jegomościa to od razu z mojej strony nie, gdyż inaczej będzie taki sam syf oraz nadużywanie władzy co na PCL. Edytowane 30 Października przez Spl97
cichy45 128 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Wątek polityczny gdzieś choćby na uboczu musi być, bo inaczej tylko brak możliwości pisania o tym spowoduje frustracje i wrzucanie polityki w inne tematy. Takie jest moje zdanie. 5
Umpero 136 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) 3 minuty temu, Spl97 napisał: Większość osób z tej grupy chętnie widziałbym tutaj, ale co do jednego jegomościa to od razu z mojej strony nie, gdyż inaczej będzie taki sam syf co na PCL. Źle mi się kojarzy moderacja z PCL. Także wolę jakieś nowe, bardziej neutralne rozdanie. Dostałem tam raz bana za jakąś błahostkę. Zaraz po tym dostała moja żona, która już zupełnie nie wiedzieć czemu go dostała. Jakąś odpowiedzialność zbiorową chyba stosowali i po takim samym IP wyłapywali Edytowane 30 Października przez Umpero
mag_zbc 32 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Nie jestem uchodźcą, ja się będę integrował i pracował ciężko shitpostując.
Jacek Winkler 106 Opublikowano 30 Października Autor Opublikowano 30 Października 17 minut temu, mag_zbc napisał: Nie jestem uchodźcą, ja się będę integrował i pracował ciężko shitpostując. Budujemy właśnie 79 centrów integracji. Wszyscy mają szansę.
Zas 32 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października IMHO lepiej bez typowej polityki, do dyskusji o polityce najlepsze jest forum GOL Chociaż wiadomo, że w przypadku dzisiejszych gier czasem się od niej nie ucieknie. 2
PaVLo 184 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Zobaczymy, jak to forum zareaguje na napływ nowych użytkowników i czy odnajdą się tutaj jak na PCLab. Będę obserwował rozwój i chętnie zostanę na dłużej, może kiedyś jako jeden z modów lub user od porad. Regulamin przyswojony i nie odbiega od standardów dobrej atmosfery i poszanowania. Edytowane 30 Października przez PaVLo 1
Ozzbi 12 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października (edytowane) Jak każde inne forum , pclab pada i po dzisiejszej informacji ludzie zaprzestaną się tam wypowiadać - taka kolej rzeczy, sprawa drugorzędna i tu bym celował ze grono osób będzie szukało informacji a fama już poszła o tym forum i będzie duża migracja PcLab ---- iThardware. Eot . jedynie czego mi tu brakuje to czarny motyw .... Edytowane 30 Października przez Ozzbi
caleb59 152 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Na dole strony kliknij "Styl" i wybierz motyw "Bravo 6". 3 1
abudabi 20 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Nawet jest lepszy niż na PClabie
Ozzbi 12 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 45 minut temu, caleb59 napisał: Na dole strony kliknij "Styl" i wybierz motyw "Bravo 6". podziękował
userKAMIL 137 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 4 godziny temu, Umpero napisał: Nie przyjmujcie w szeregi moderatorów osób, które pełniły tą funkcję na forum PCL. Są to osobistości o skrajnych poglądach politycznych i tym często się kierowali w ocenie aktywności innych użytkowników Również uważam, że skoro ma to być nowy start to bez starych modów. Macie całą masę użytkowników na to miejsce. Za dużo odklejek tam już było. Wiec warto zacząć w pełni od nowa. 1
Wu70 100 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 4 godziny temu, Spl97 napisał: Większość osób z tej grupy chętnie widziałbym tutaj, ale co do jednego jegomościa to od razu z mojej strony nie, gdyż inaczej będzie taki sam syf oraz nadużywanie władzy co na PCL. Dostałeś azyl, nie grożą ci już represje polityczne - możesz mówić otwarcie kogo nie lubisz 1
userKAMIL 137 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Przecież każdy wie ze chodzi o Kadajo 😅
Spl97 148 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października O kadajo to ja akurat nie mam złego zdania. Jak ktoś wcześniej śledził moje losy, to będzie wiedział kogo będę pamiętał do końca swojego życia .
Krzysiak 202 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Ja do @Kadajoteż nie mam nic...jak gdzieś już pisałem, swój chłop, pożartuje gdy jest na to miejsce, wrzuci gifa odpowiadającego do sytuacji, wyśle w Bieszczady gdy wysłać w nie trzeba. 1
Kadajo 426 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Mnie nie lubią tylko ci co broją 😉 1 1 4
Fatality 100 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października 19 minut temu, Spl97 napisał: O kadajo to ja akurat nie mam złego zdania. Jak ktoś wcześniej śledził moje losy, to będzie wiedział kogo będę pamiętał do końca swojego życia No ale raczej inni nie wiedzą, bo z tego co pamiętam to były oskarżenia że mody usuwają ci posty przez to, że prawaki zgłaszają. Ale ostatecznie nie padało z imienia o jakiego moda chodzi
userKAMIL 137 Opublikowano 30 Października Opublikowano 30 Października Wiele było różnych historii. Nie ma co już do tego wracać. Natomiast modami powinny być nowe świeże osoby tutaj.
Rekomendowane odpowiedzi