crush 3 575 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Jeszcze kilka grafik i będzie w pełnej masce i za tą babcią. 5
PaVLo 921 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia (edytowane) W Następnej grafice będzie stał za Kung-Fu Pandą Edytowane 17 Stycznia przez PaVLo 4
Tomek_ITH 318 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Wszyscy mają bekę z tej gry, a ja jestem pewien, że wyjdzie świetna odsłona, nie gorsza niż origins, odyssey i valchalla. 1 1
Phoenix. 4 731 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Ja mysle, ze gra napewno ubi nie zatopi i sprzeda sie relatywnie dobrze jak nie bardzo dobrze. 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Albo będzie powtórka z Veilguarda i zamknięcie studia. Czas na pierdoły się skończył. 1
JeanPepin 333 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia No właśnie dobrze by było żeby gra była w porządku i się fajnie sprzedała, tylko właśnie mam obawy że sprzeda się słabiej niż powinna , no bo UbiKACja. Nie mówię że sobie nie zasłużyli, bo za uszami mają w CH*j , no ale to nie znaczy że nie mogą zrobić juz dobrej gry. Szkoda tej obsuwy , a może z drugiej strony dobrze Szarżujący Henryk z Janem Ptaszkiem by zrobili z nich miazgę jak Rohan pod Minas tirith
Element Wojny 4 776 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Gdyby wydali w lutym, a ich recki wlatywały by w tym samym czasie co KCD2, to nie byłoby co zbierać.
michaelius33 354 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Pomijając aspekty woke to Ubisoft przez lata wytrenował klientów, że ich gry błyskawicznie tanieją , więc nie wiem kto to kupuje na premierę 1
Stjepan 2 380 Opublikowano 17 Stycznia Autor Opublikowano 17 Stycznia Ostatnią grą od nich jaką kupiłem był Avatar i wtopiłem, po tych wszystkich aferach i mam ich w dupie niech giną, nie żal mi ich, a te aktywiszcza niech wylądują na bruku po zakupie przez Tencent i niech żrą gruz.
caleb59 1 635 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Jedno jest pewne, artystów od otwartych światów mają topowych i będzie na czym oko zawiesić jeśli ktoś się jara widoczkami. Kwestia rozgrywki to już inna sprawa, właściwie w Syndicate też mieliśmy dwójkę bohaterów i można było się między nimi przełączać, pamiętam wtedy mi to nie przeszkadzało a gra była tak skonstruowana, że mogłeś grać jedną postacią właściwie cały czas. Tutaj wygląda na to, że misje stricte rozwałkowe będą dla chłopa, misje skradankowe dla baby ale tego nie jestem pewny, póki co tak sugeruje Ubisoft. 1
ODIN85 3 504 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia A nie zwróciłem uwagi. Dali gdzieś info o japońskim dubbingu?
Pavel87 703 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia (edytowane) Chyba tylko brooklyński dubbing będzie dostępny Edytowane 17 Stycznia przez Pavel87 2 1
dawidoxx 976 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Godzinę temu, caleb59 napisał(a): Jedno jest pewne, artystów od otwartych światów mają topowych i będzie na czym oko zawiesić jeśli ktoś się jara widoczkami. Kwestia rozgrywki to już inna sprawa, właściwie w Syndicate też mieliśmy dwójkę bohaterów i można było się między nimi przełączać, pamiętam wtedy mi to nie przeszkadzało a gra była tak skonstruowana, że mogłeś grać jedną postacią właściwie cały czas. Tutaj wygląda na to, że misje stricte rozwałkowe będą dla chłopa, misje skradankowe dla baby ale tego nie jestem pewny, póki co tak sugeruje Ubisoft. Wole grać babą niż mudzynem samurajem oby było tak jak wspomiałeś o syndicate.
Lypton 953 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia 38 minut temu, ODIN85 napisał(a): A nie zwróciłem uwagi. Dali gdzieś info o japońskim dubbingu? Będzie, jest na karcie Steama. 1
dawidoxx 976 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia btw. kiedy w koncu te dziadostwo ma wyjśc, bo chyba nawet w ubisofcie nie wiedzą miałbyć 14 luty, przełożone na niby marzec a teraz pokazuje 20 lutego 1
JeanPepin 333 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Znowu przełożyli ale teraz na wczesniej ?To pokaz siły że są pewni swego jednak 1
crush 3 575 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): A nie zwróciłem uwagi. Dali gdzieś info o japońskim dubbingu? Tak. Yasuke będzie dubbingował rodowity Japończyk - Samuer R. Jackson-san 30 minut temu, dawidoxx napisał(a): Wole grać babą niż mudzynem samurajem oby było tak jak wspomiałeś o syndicate. Twórcy potwierdzili, że będą miejsca gdzie bedziesz zmuszony grać Ice Cube'em. 2
Godlike 880 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia Mnie nikt nie bedzie zmuszał, ja chce grac wielkim Bambo i wchodzić na pelnej kur*** w grupe wrogow 1 2
kamilos69 317 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia W dniu 14.01.2025 o 00:30, Zas napisał(a): Wtedy też wypada jakaś ważna japońska rocznica? Rocznica zamachów w Tokijskim metrze z 1995 roku. 1
Tomek_ITH 318 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia (edytowane) Edytowane 17 Stycznia przez Tomek_ITH
Godlike 880 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia No nie powiem, ladna gra sie zapowiada.
Stjepan 2 380 Opublikowano 17 Stycznia Autor Opublikowano 17 Stycznia 8 minut temu, Godlike napisał(a): No nie powiem, ladna gra sie zapowiada. A w złotym papierku co?
crush 3 575 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia 7 minut temu, Stjepan napisał(a): A w złotym papierku co? BAMBO. 3
Tomek_ITH 318 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia (edytowane) Oj tam gówno. Kto grał w ostatnie odsłony, to wie czego można się spodziewać. Mistrzami pisarstwa to oni nie są, ale do poziomu ostatniego DAV im jeszcze daleko. Gejmplejowo, na pewno dowiozą. Edytowane 17 Stycznia przez Tomek_ITH 1 1
Godlike 880 Opublikowano 17 Stycznia Opublikowano 17 Stycznia 34 minuty temu, Stjepan napisał(a): A w złotym papierku co? Dziewczyny lubią brąz
Rekomendowane odpowiedzi