Vulc 2 191 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 4 godziny temu, tgolik napisał(a): Trzeba pograć samemu, żeby ocenić, czy jest słabo. Materiały na Youtube to clickabaity. Jest negatywny sentyment wokół UBI, więc jutuberzy "sprzedają się" widzom podrzucając im to czego chcą - czyli jadą na maksa po wszystkim co zrobi UBI. A Ty dla odmiany chwalisz kiszkę, którą robi Ubi, bez zastanowienia i próby zrozumienia przeciwnej strony. Tylko wiesz, oni przynajmniej na tym zarabiają. No i oczywiście negatywne materiały są "be". Pozytywne, jak mniemam, głos rozsądku. 1 1
Necronom 431 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca @Stjepan Miałeś samozaparcie 🙂 Ja odpadłem na pierwszym przejściu z tych samych powodów co koledzy powyżej. Do tego jeszcze tabletki na malarię, które były niezbędne. A żeby je zdobyć trzeba było robić nudne questy. FC2 to jedno z największych rozczarowań. 2
Vulc 2 191 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca (edytowane) 51 minut temu, DITMD napisał(a): Grając w GoT miałem momentami wrażenie że gram w grę Ubisoftu, tam wcale nie ma generyczności, ani tego typowego dla Ubi nudnego filleru. Głównie to walka mnie przy tym tytule trzymała. Bo ta gra jak najbardziej zawiera takie elementy, co mnie osobiście męczyo już w pierwszym podejściu. Tyle, że całość oferuje świetną atmosferę tamtego regionu, bez większych absurdów, oddając jej ducha tak na należy. I zobacz, Ciebie też nużyła tam generyczność rozwiązań, ale jak lew bronisz nowego Asasyna, który na płaszczyźnie powtarzalności jest jakieś 10 pięter wyżej. Jak pisałem, nie ma tutaj żadnej konsekwencji, za to coraz więcej przykładów z czapy, bo "Yasuke, eheheh, był przecież bossem w Nioh". Jakby nie było różnicy między jednym z głównych bohaterów, a pobocznym przeciwnikiem z gry, która jest w zasadzie osadzoną w tym settingu baśnią. Edytowane 19 Marca przez Vulc 1
raziel88 34 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Premiera dzisiaj o 23? Przynajmniej według tej oficjalnej rozpiski tak wynika.
Isharoth 597 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Recka od EurogamerPL bardzo solidna - po raz kolejny. Szkoda że tak mało jest recenzentów, którzy potrafią sprawić że po zapoznaniu się z ich tekstem, wiesz jak grałoby się w daną grę, nawet jeśli się nią wcześniej nie interesowałeś. Mam wrażenie że niektórzy tutaj próbują zrobić z tej gry większe gówno niż faktycznie wyjdzie. To raczej będzie po prostu kolejny średniaczek dla mas. Nie zdziwiłbym się nawet gdyby pod względem gameplayu gra była lepsza od innych nowych Asasynów (Origins, Odyssey, Valhalla). Oczywiście pewne woke decyzje i liczne potknięcia marketingowe pozostawiły za sobą duży smród i szanuję jak ktoś z tego powodu będzie bojkotował grę, ale mam wrażenie że czasem sama gra jest oceniana przez to zbyt radykalnie. 3
crush 3 575 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Chwal się jak zadbałeś o wiarygodność historyczną. Weź historyczną postać, siostrę Ody Nobunagi. W rzeczywistości miała 3 dzieci ze swoim mężem i podczas oblężenia zamku odmówiła ucieczki żeby zginąć przy jego boku. Pokaż w grze jak zdradza męża z murzynem. 7 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca (edytowane) 5 minut temu, crush napisał(a): Chwal się jak zadbałeś o wiarygodność historyczną. Weź historyczną postać, siostrę Ody Nobunagi. W rzeczywistości miała 3 dzieci ze swoim mężem i podczas oblężenia zamku odmówiła ucieczki żeby zginąć przy jego boku. Pokaż w grze jak zdradza męża z murzynem. No nie pisz tak, przecież UBI szanuje japońską kulturę i ich historię, prawda? Tacy odważni są, niech kolejnego Asysyna umiejscowią w Arabii Saudyjskiej, gdzieś ok. 630r pne, i pokażą jak ich wojownik z Somalii bierze się za syna Abda i Aminy. Edytowane 19 Marca przez Element Wojny 1
Kadajo 7 411 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca No nic tam panowie, kto chce niech gra i się dobrze bawi. Może kiedyś i ja ie znowu będę dobrze bawił w grach Ubi.
samsung70 210 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 9 minut temu, Isharoth napisał(a): Recka od EurogamerPL bardzo solidna - po raz kolejny. Szkoda że tak mało jest recenzentów, którzy potrafią sprawić że po zapoznaniu się z ich tekstem, wiesz jak grałoby się w daną grę, nawet jeśli się nią wcześniej nie interesowałeś. Mam wrażenie że niektórzy tutaj próbują zrobić z tej gry większe gówno niż faktycznie wyjdzie. To raczej będzie po prostu kolejny średniaczek dla mas. Nie zdziwiłbym się nawet gdyby pod względem gameplayu gra była lepsza od innych nowych Asasynów (Origins, Odyssey, Valhalla). Oczywiście pewne woke decyzje i liczne potknięcia marketingowe pozostawiły za sobą duży smród i szanuję jak ktoś z tego powodu będzie bojkotował grę, ale mam wrażenie że czasem sama gra jest oceniana przez to zbyt radykalnie. recenzja jest widwo czy pisana? Swoja droga, czy na CDKEYS beda klucze dostepne od 22Uk 23 pl czy dopiero od polnocy czy jeszcze o innej porze? orentuje sie kto jak to wyglada z launchem na takiej stronie?
Element Wojny 4 775 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Teraz, Kadajo napisał(a): Może kiedyś i ja ie znowu będę dobrze bawił w grach Ubi. 2
Isharoth 597 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Teraz, samsung70 napisał(a): recenzja jest widwo czy pisana? 1
Vulc 2 191 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 4 minuty temu, Isharoth napisał(a): To raczej będzie po prostu kolejny średniaczek dla mas. Oj, to na pewno będzie średniaczek. Ubi ma wieloletnie doświadczenie w tworzeniu średniaczków, przez lata produkcję takich gier doprowadzili do perfekcji. Z recenzji Eurogamera natomiast wynika mniej więcej to samo co z wielu innych - na początku "och, Japonia", a później monotonia. Zabawne są też poprawki w systemie skradania (jak najbardziej na plus!), kiedy AI ponoć jest głupie jak but. Tam po prostu nie ma już żadnych artystów czy ludzi choćby z odrobiną pasji. Tylko najprostsze wyrobnictwo, które nawet w tak stosunkowo łatwym i atrakcyjnym settingu, nie potrafi umieścić sensownej fabuły i gameplay'u, który nie powoduje wrażenia "deja vu" na każdym kroku. Jeśli nawet duże serwisy piszą otwarcie, że wątek shinobi jest względnie okej, a tego drugiego zawodnika to można w zasadzie wyciąć, daje to sporo do myślenia. 1 5
Tomek1623 266 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Ja zaczynam, gdzieś mam te wszystkie opinie, recenzje też uja warte, jeden chwali, drugi za to samo gani. Serie AC uwielbiam, pogram, to sam ocenie. Ubisoftowi można zarzucić wiele, zmienić by sie tam mogło dużo, ale ostatnia rzeczą jaką im życzę to upadku. 3 5
Godlike 880 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 5 minut temu, Vulc napisał(a): a tego drugiego zawodnika to można w zasadzie wyciąć, daje to sporo do myślenia. Ja ci dam wyciąć, rasisto jeden Kim później bede gral, nie chce mi sie bawic w żadne skradanki ponad to co gra na mnie wymusi, nawet w KCD 2 jak miałem ukraść jakis tam dokument zeby pchnac fabule dalej to wolałem wybić pol garnizonu i poddać sie kaze niz pierdzielić sie w skradanie 1
Vulc 2 191 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Przykro mi kolego, ale nie mam dla Ciebie żadnego rozwiązania w tej sytuacji. 1
Radio Tirana 1 042 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca U mnie Asasyn już ściągnięty na dysk i czekam, aż będę mógł jutro go odpalić. Dostałem go gratis do procesora, więc nawet jak mi się nie spodoba, to nie będę żałował. 1
Vulc 2 191 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 34 minuty temu, crush napisał(a): Chwal się jak zadbałeś o wiarygodność historyczną. Weź historyczną postać, siostrę Ody Nobunagi. W rzeczywistości miała 3 dzieci ze swoim mężem i podczas oblężenia zamku odmówiła ucieczki żeby zginąć przy jego boku. Nic tylko czekać na zdjęcia kolejek do japońskich gameshopów. Serio, oni to chyba lubią w tym Ubi. Może to jakiś rodzaj fetyszu?
Element Wojny 4 775 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 2 minuty temu, Radio Tirana napisał(a): Dostałem go gratis do procesora. I to jest odpowiednia cena za ten produkt. 8
Szambo 641 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca (edytowane) Qrde jednak mnie przekonaliście. Zagram! Którego Assassyna wybrać? Revelations, Unity, Roque, Mirage? W te nie grałem. Edytowane 19 Marca przez Szambo 3
Roman_PCMR 866 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 22 minuty temu, Radio Tirana napisał(a): U mnie Asasyn już ściągnięty na dysk i czekam, aż będę mógł jutro go odpalić. Dostałem go gratis do procesora, więc nawet jak mi się nie spodoba, to nie będę żałował. Za darmo to uczciwa cena
Radio Tirana 1 042 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Ogólnie ta promocja z gratisowym Asasynem do procesorów Intela trwa wyjątkowo długo. Ja swój klucz aktywowałem we wrześniu 2024, a teraz sprawdziłem i w x-komie wciąż dodają kody.
JeanPepin 333 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca (edytowane) Godzinę temu, samsung70 napisał(a): recenzja jest widwo czy pisana? Swoja droga, czy na CDKEYS beda klucze dostepne od 22Uk 23 pl czy dopiero od polnocy czy jeszcze o innej porze? orentuje sie kto jak to wyglada z launchem na takiej stronie? Też czekam, ale skoro piszą że 20.03, to zakładam że po północy będą dopiero. Ktoś już wcześniej pisał że czasami wysyłali wcześniej, mi się to jeszcze nie zdarzyło. Edytowane 19 Marca przez JeanPepin
lamparcicho 697 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca Optymalizacja jest tak wspaniała, że aż się wzruszyłem bo przypomniałem sobie jak cudownie działał AC Unity na premierę Różnice między presetami High a Very High i Ultra High to odpowiednio minus 7 i minus 8 klatek co daje oszałamiające 48 i 40 w średnim fps. Procesor działa w zakresie od 20-25%, karta 97-98%. Dodam jeszcze, że zrobiłem już uninstall gry oraz zgłosiłem zwrot jeśli chodzi o abonament Ubi+ ponieważ czarno to widzę Jakby ktoś chciał zagrać szybciej to Tunnel Bear, Australia, logujecie się na konto w szubi dubi connect i odpalacie nie przez launcher tylko bezpośrednio przez plik exe z folderu ale nie ten z dopiskiem plus tylko ten drugi czyli ACShadows.exe Miłej gry życzę, pozdrawiam i Boże błogosław Ubisoft 1 2 3
Rekomendowane odpowiedzi