Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
49 minut temu, Sheenek napisał(a):

Zeby to dzisiaj odpalic trzeba sie bawic w zmienianie czasu w windowsie? Czy tylko vpn na australie i tyle? 

Vpn i odpalasz z folderu lub z historii pobierania w uplay, bo normalnie z biblioteki nie da rady. 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, userKAMIL napisał(a):

Całą tą dramę o czarną postać spuszczam w kiblu dla mnie może i być fioletowa. Grę praktycznie można przejść tylko jedną więc nie widzę problemu (...)

Jeszcze się zdziwisz. ;) 

PS. Screen piękny. Faktycznie wizualnie sztos.

8 minut temu, lukadd napisał(a):

Nie dam ani grosza na nich w obecnej formie. Niech zdychają, albo niech się ogarną :E

Jak widzę takie coś, to...

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Póki co jeden przypadek - reszta, która odpala przedwcześnie jakoś nie narzeka na ten error DX 12.

Nie wiem czy to ma związek ale pozdro od Nvidii:

Cytat

Please note: When using certain 3rd party performance overlays alongside DLSS Frame Generation, crashes can occur.

Edytowane przez caleb59
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, lukadd napisał(a):

Nie dam ani grosza na nich w obecnej formie. Niech zdychają, albo niech się ogarną :E

A ja dam i ogram z przyjemnoscia. Widze w necie ze tuberzy pokroju rocka co zarzekali sie ze nie beda grali to...graja i sie bawie swietnie.

No nic, moze idz na rower. Tylko zebys jak UV nie skonczyl :);) 

• Like 1
Opublikowano

No do wprowadzenia się przyłożyli. Nawet dialogów da się słuchać. Duży plus za szczegółowość zbroi. Od muzy chyba też są nowi goście bo też to ładnie buduje klimat. Walka ładnie podkręcona-dużo krwi i latających części ciała.

Z leksza już wiadomo o co chodzi i ile celów do ubicia:E Dalej pewnie typowy Asasin:P

Opublikowano (edytowane)

Roman, rozumiem, że to, co wkleiłeś, to miała być humorystyczna odpowiedź pod adresem krytyków, że to jest kontent dla nich? :) A nie dowód tego, jak dobra jest gra? :E 

Edytowane przez Zas
Opublikowano
W dniu 18.03.2025 o 11:23, caleb59 napisał(a):

U Was też ikona gry na pulpicie po pobraniu preloadu wygląda tak?

Bo wiecie - skoro z ikoną gry są już cyrki to ja nie chcę myśleć co się będzie działo po włączeniu samej gry. :E 

Po premierze ikonka dalej taka była. Musiałem ręcznie ustawić normalną.

Baoa partaczy:E