Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Ubi ogólnie niezły młyn bo po 10 latach Far Cry 4 "ugrzeczniają"

Spoiler

Nie było stanika

rx7qrefuprse1.thumb.jpeg.1dd5cd38b5ff9be8e7d84968618dc66c.jpeg

Nie było przepaski biodrowej

image.thumb.png.88bc229bf770f849652132165c0872f1.png

Mordowanie niezliczonych ludzi :thumbup: Nagość :thumbdown: (i -5'000 social creditów)

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Studio od murzyna było, studia od murzyna nie ma.

A wystarczyło zrobić 3 rzeczy, żeby zmienić ten stan rzeczy:

- nie bawić się w żadne debilne kontrowersje, wywalić z gry murzyna i dać prawdziwego samuraja, najlepiej jakąś postać historyczną powiązaną z okresem w którym dzieje się fabuła gry.

- okazać szacunek dla Japonii i ich kultury; współpracować przy tworzeniu gry z lokalnymi japońskimi historykami i wykorzystać postacie historyczne w sposób godny, nie budzący żadnych zastrzeżeń.

- przyłożyć się trochę do gry, wywalić 80% questów przynieś podaj pozamiataj, zamiast tego dołożyć choćby ze 20-25 pobocznych questów fabularnych, i zlikwidować ten debilny wymóg levelu żeby kontynuować fabułę główną.

I to by starczyło, a resztę niedoróbek naprawili by patchami.

Ale po co, przecież najważniejsze jest promowanie czego innego. No i już ich nie ma. Pa pa.

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 6
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
9 godzin temu, voltq napisał(a):

https://wykop.pl/link/7683363/trwa-gieldowa-katastrofa-ubisoft-szuka-dna-po-premierze-assassin-s-creed-shadow

Panie dobra gra tutaj parę osób się dobrze bawi przy tym świetnym produkcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Coś mi na tym zdjęciu nie pasuje... tylko jedna afroamerykanka... powinni się zbuntować i ich pozwać za dyskryminację :E 

• Like 1
Opublikowano
20 godzin temu, crush napisał(a):

Swoją drogą czy czasem kolejna (jedna z kolejnych?) części nie ma być w Chinach?

Japońce są dumne ale grzeczne. Ale jak Chińczykom zaserwują bambo albo lesbijkę grzmocącą żonę cesarza to ich tam dopiero dojadą.

Następny AC ma nazwę kodowa Hexe i ma opowiadać historie jakiś dwoch czarownic takze Chiny raczej nie prędzej gdzies w Europie albo terytorium Stanów Zjednoczonych. 

• Like 1
Opublikowano

Po rozegraniu 7miu godzin muszę przyznać że nuda jest ogromna, podobne spostrzeżenia miał RockAlone i ja bym się podpisał pod jego opinią. Ale gra wygląda bdb na SteamDecku i ma tryb HDR więc można poskakać po dachach i to jest przyjemne w przeciwieństwie do gry na PC gdzie oczekiwałbym immersyjnej fabuły więc na PC jest beznadziejnie niestety. 

W promocji za 15zł warto.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Odynobungi? :hmm::smiech:Arkadikus chyba jednak powinien się skupić bardziej na historii, nawet jeśli fabuła jest słabo poprowadzona...

Edytowane przez Zas
  • Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, Zas napisał(a):

Odynobungi? :hmm::smiech:Arkadikus chyba jednak powinien się skupić bardziej na historii, nawet jeśli fabuła jest słabo poprowadzona...

Trochę powinien poczytać o Nobunadze, bo to jeden z kilku Daimyo którzy zjednoczyli Japonię. 

• Like 1
Opublikowano

Czytam co się dzieje w temacie i stwierdzam że  grę kupić za 319 zł to jawny brak pszanowania naszej narodeej waluty PLN!:wariat:

Za 319 zł postanowiłem że na urodziny kupię sobie Marvel's Spider-man 2. Ile można ogłądać jak sobie robią jajca z Assassin's Creed Shadows. Mogę powiedzieć że dostałem zapalenie mózgu.:E

Opublikowano (edytowane)

Przyszło do mnie czasopismo i patrzę recenzja Assassin's Creed Shadows. Ocena gry 7/10. Jeden minus w recenzji bardzo mnie zaintrygował słabe dialogi. Nie wieżyłem na słowo atorowi recenzji to włączyłem jak gracze z Polski naparzają w grę i powiem szczerze że jestem w szoku. Dialogi chwilami brzmion lepiej od wiertarki udarowej. Ja się pytam co się staneło...:E

18 godzin temu, Sheenek napisał(a):

Cos slabo czytasz bo juz 20x bylo pisane ze gre mozna za mniej niz 100 wyrwac bez problemu.

Za 100 zł kupuje na komputer prawdziwe perełki takie  jak Robin Hood: Legenda Sherwood czy w planach mam kupić MDK 2. Są gry przy których człowiek bawi się świetne nawet gdy grę kończy po raz 100.:woot:

AI wrogów w grze jest naprawdę tragedią. Ubisoft dwa razy przekładał premierę i co Ubisoft dopracowywał  zbieranie  grzybów:E

Edytowane przez Czubatka Boża