Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skradanie jest lepsze dzięki dynamicznemu oświetleniu. W zależności od pory dnia może być łatwiejsze albo trudniejsze, gra świateł i cieni ma znaczenie. Strażnicy reagują na zmiany w otoczeniu, gasnące źródła światła itp.

Opublikowano
19 minut temu, DITMD napisał(a):

Skradanie jest lepsze dzięki dynamicznemu oświetleniu. W zależności od pory dnia może być łatwiejsze albo trudniejsze, gra świateł i cieni ma znaczenie. Strażnicy reagują na zmiany w otoczeniu, gasnące źródła światła itp.

Tutaj się wypowiem tylko tak, że oglądając gameplaye(wiem, wiem oglądając) to skradanie mało co się różni od poprzednich odsłon i tak jakoś ta gra cieni i świateł działa, i się zastanawiam jak można mieć w portfolio taki tytuł jak SC(który ma 22 lata) i robić te skradanie na powiedzmy miernym/średnim poziomie :) 

Opublikowano (edytowane)

Dużo się nie różni, bo to nadal jest Assassin’s Creed, ale masz więcej możliwości, osobiście skradanie w Shadows sprawia mi o wiele większą frajdę niż w takiej Valhalli, grając Naoe mam wrażenie jakbym grał w Tenchu, i tyle mi wystarczy, na najwyższym poziomie trudności trzeba się trochę nagimnastykować, a przynajmniej ja muszę, bo lubię grać w skradanki i przechodzić je w miarę realistycznie. 

Edytowane przez DITMD
  • Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, ODIN85 napisał(a):

Nie dodałeś że Yasukę nie da się skradać a powinno to być bo w określonych porach dnia ma przewagę;)

Kto? Dla mnie ta postać to tylko "ciekawostka" (przerywnik) bo grałem Naoe praktycznie wszędzie ale i tak nie skończyłem bo ile można biegać po mapie i czyścić znaczniki :E?

Tyle wytrzymałem 😅😂

Screenshot-20260202-221617-Steam.jpg