Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Roman_PCMR napisał(a):

Nowy gameplay. Ladnie wyglada grafika na warchlaku ;)

Fajna ta dekapitacja.....

Dobrze to wygląda ja tam czekam! Walka naprawdę widowiskowa. Od Valhalli mineło 5 lat fajnie będzie znowu w Assasina zagrać. Nic tylko odliczać dni do premiery.

Edytowane przez userKAMIL
  • Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
13 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Dobrze to wygląda ja tam czekam! Walka naprawdę widowiskowa. Od Valhalli mineło 5 lat fajnie będzie znowu w Assasina zagrać. Nic tylko odliczać dni do premiery.

Ja pier*** ale ten czas leci, faktycznie juz 5 lat a reklamy promocyjne z TV pamiętam jakby to bylo wczoraj :E

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

:E Kto chce stracic kase? :E 

@userKAMIL Ta ja tez. Tylko wacham sie miedzy abonamentem a kupnem pelnej kopii

Myślałem nad abo ale ja nie Odin co przeleci to w kilka dni i tyle. W takie gry lubię grać na spokojnie miesiącami więc biorę pełniaka.

Edytowane przez userKAMIL
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)

Jeszcze 6 dni i mam nadzieję, że UbiShit pójdzie na dno, jest spora szansa.

3mam kciuki:red:

P.S. to będzie piękny przykład dla innych deweloperów, że na własne życzenie i w imię chorej ideologii można zatopić markę a nawet całą firmę.

Edytowane przez Spychcio
  • Like 2
  • Confused 3
  • Sad 2
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)

I tak próbują ratować to dodając ostatnio osiągnięcia steam do swoich gier jak i teraz ten assasyn nie będzie wymagał full ubiconnect tylko coś w stylu EA jak w remaku Dead space, że nawet zakładki nie ma i nie trzeba dodawać do konta EA. Tak samo jak ja dziś kupiłem se klucz do Foribdden West i wymagane jest konto Playstation to nawet żadnego info nie dostałem podczas uruchamiania a ludzie płaczą.

Edytowane przez Crew 900
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, lukadd napisał(a):

Tydzień do premiery. Steam top sellers globalnie na 24 miejscu. Słabo

Jak zmienimy, aby wyświetlało tylko Polskę to 56 miejsce w sprzedaży.

I cukiereczek Japonia :E Nawet nie ma w pierwszej setce

https://store.steampowered.com/charts/topselling/JP

J*bane ppe zachwala to, że rekordy.  Ale to przecież nie ma odzwierciedlenia bo zawsze jak premiera jest to są "rekordy" w preorderach chociaż tu i tak słabo :E Wynik liczy się później który i tak będzie spadał z dnia na dzień :E

Edytowane przez Crew 900
  • Like 2
Opublikowano

No ja im życzę flopa dekady, ale nie z powodu woke, zaimków czy makumby - ale z powodu braku jakiegokolwiek szacunku dla Japonii, dla tego pięknego kraju, dla ich tradycji i kultury. To, że oni w tej swojej Francji pozwolili sobie stworzyć kalifat, zapomnieli o tym kim są, dali się stłamsić przyjezdnym czy tęczowym, a własne tradycje spłukali w kiblu to ich sprawa - ale nie ma zgody i nigdy nie będzie, żeby tak traktowali inne kultury. I tyle. 

• Like 2
  • Upvote 2
Opublikowano
1 godzinę temu, caleb59 napisał(a):

Jak się narracja nagle pozmieniała w temacie - im bliżej premiery tym większe zainteresowanie. :E 

U mnie się nic nie zmieniło. Rzadko życzę jakiejkolwiek produkcji porażki, ale kubeł zimnej wody mógłby podziałać otrzeźwiająco na Ubi i może  - najpewniej już ze względu na wpływ nowego właściciela - przestaliby produkować takie okrutne kotlety. A przecież ich portfolio z dawnych lat jest pełne gier nieporównywalnie lepszych od praktycznie każdej, tasiemcowej odsłony serii, która powinna zakończyć się na góra pięciu odcinkach. Nie ma lepszego, bardziej wyrazistego przykładu wyciskania kasy po linii najmniejszego oporu niż marka Assassin's Creed. I równocześnie lepszego przykładu braku wizji, pomysłu i talentu.

• Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano
10 godzin temu, caleb59 napisał(a):

Jak się narracja nagle pozmieniała w temacie - im bliżej premiery tym większe zainteresowanie. :E 

Uważam że się nie zmieniła, Ci co hejtowali dalej hejtują, a Ci co byli zainteresowani dalej wykazują zainteresowanie :) a że tydzień do premiery i poruszenie w temacie większe jest całkowicie naturalną rzeczą :) 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Ja w myślach hejtuje, ale mam nadzieję, że będzie fajnie. Kilka AC odpuściłem i mam nadzieję, że taka przerwa starczy. Co trzeciego AC można chyba ograć? Liczę że będzie wersja "Rune", bo zarobić im nie chcę dawać, za wtórność. :P

Ewentualnie gruba promka. 

Outlaws też bym z chęcią spróbował. Na razie czekam. 

Edytowane przez J4Z66
Opublikowano
10 godzin temu, Element Wojny napisał(a):

No ja im życzę flopa dekady, ale nie z powodu woke, zaimków czy makumby - ale z powodu braku jakiegokolwiek szacunku dla Japonii, dla tego pięknego kraju, dla ich tradycji i kultury. To, że oni w tej swojej Francji pozwolili sobie stworzyć kalifat, zapomnieli o tym kim są, dali się stłamsić przyjezdnym czy tęczowym, a własne tradycje spłukali w kiblu to ich sprawa - ale nie ma zgody i nigdy nie będzie, żeby tak traktowali inne kultury. I tyle. 

Ogólnie do dobrze byłoby, aby zaprzestawano wydawano dokładnie tego samego w różnym, lepiej lub gorzej oddanym, settingu. 

Pierwsze 2-3 assassins creed miały innowacje. Potem tylko Origins było odświeżaniem serii. Mirage to było straszne guano. 

Możliwe że kupię, Ale raczej nie na premierę. Może przy okazji promem, jak przy Outlaws.

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Godlike napisał(a):

Może za to w Afryce Wschodniej jest top 1 wszakże to ponoć rodzinne tereny Yasuke :E

Obstawiacie że Yasuke będzie typem ze średniowiecznej Afryki Wschodniej- z jej kulturą, wierzeniami, systemem wartości, itd. (co, na marginesie, wymagałoby niezłego historycznego researchu) czy gościem przeniesionym ze współczesnego Nowego Jorku?

Edytowane przez Paw79
Opublikowano
2 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

Ogólnie do dobrze byłoby, aby zaprzestawano wydawano dokładnie tego samego w różnym, lepiej lub gorzej oddanym, settingu. 

Pierwsze 2-3 assassins creed miały innowacje. Potem tylko Origins było odświeżaniem serii. Mirage to było straszne guano. 

Możliwe że kupię, Ale raczej nie na premierę. Może przy okazji promem, jak przy Outlaws.

Tylko jak się coś sprzedaje to po co to zmieniać?

Akurat Miarge mi bardzo fajnie siadł, nawet troszkę poczułem klimat Altaira :)  ale prędzej to Origins był właśnie odświeżeniem serii.

Jakby ktoś za darmo dał, to bym wziął, a tak to szkoda moich pieniędzy, i mówię to jak wierny fan AC :)