Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Za czasów wcześniejszych AC grałem głównie w fps'y więc ominęły mnie te gry (trochę tam próbowałem ale bez entuzjazmu).

Przygodę z Assassynami zacząłem od Bayeka.

Edytowane przez tgolik
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a):

Współczuć nie musisz, bo tak to Ja się mogę do każdej gry przyczepić, ale po co? Jest w tym jakiś sens? To że komuś podoba się co innego, to od razu trzeba współczuć? Trochę to słabe jak na Ciebie.

Ale co przyczepic? Gra po prostu nie jest warta takich pieniedzy i tyle. Ile ta edycja Ultimate oryginalnie kosztowala - prawie 500zl ??? Zart. 

7 godzin temu, JeanPepin napisał(a):

To jest klasyczny komentarz Pana EW, no może pierwszy taki na IT, chociaz reki sobie nie dam uciąć :E

Powiedzial Pan, ktory dla zasady robil confused na wszystkich moich screenshotach z gier jrpg, bo jak to bylo - "on takich nie lubi".

Zluzujcie troche majty, nikogo nie zamierzalem w zaden sposob urazic. 

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano (edytowane)
41 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Ale co przyczepic? Gra po prostu nie jest warta takich pieniedzy i tyle. Ile ta edycja Ultimate oryginalnie kosztowala - prawie 500zl ??? Zart. 

Powiedzial Pan, ktory dla zasady robil confused na wszystkich moich screenshotach z gier jrpg, bo jak to bylo - "on takich nie lubi".

Zluzujcie troche majty, nikogo nie zamierzalem w zaden sposob urazic. 

Ze zniżką od Ubi lekko ponad 330 zł kosztowała, także nie patrząc dość tanio, do tego można dodać że dostałeś kompletną grę, ze spoko optymalizacją i bez rażących błędów. Ale to nie o to się rozchodzi, tylko o to że czepiasz się ile kto wydał na grę... A to Cię powinno :kupa: obchodzić... to jest jak czepianie się garbatego, że ma proste dzieci... Tyle

Chodzę w bokserkach :cool:

Edytowane przez AndrzejTrg