Trójka 128GB.
Szczerze mówiąc nie patrzyłem na ceny nawet, po prostu się "wkurzyłem" na siebie że tyle miesięcy leży nieużywany i lepiej tę kasę przeznaczyć np. na felgi do auta Wystawiłem za 1400 zł, gdzie nowy kupowałem 2 lata temu za 1900 zł także uznałem to za uczciwą cenę. Widocznie dużo za mało chciałem ale trudno
@Doamdor, a zmieniałeś może ustawienia LLC i/lub AC/DC Loadline? Niedostosowana wartość DC Loadline do LLC właśnie powoduje nieprawidłowe raportowanie poboru mocy.
To prawda, u nas po prostu panuje kultura jazdy "szybko ale bezpiecznie".
80 przez wieś nikogo nie ruszy ale 50 to już można sobie narobić chwilowych wrogów
To jest błąd w rozumowaniu, mylenie tematu.
U nas nie kupuje się szybkich aut żeby szybko jeździć.
U nas po prostu szybko się jeździ, wszystkim, a szybkie auta kupuje się jak kogoś stać (o ile to go interesuje oczywiście).
O ceramice nie komentuję bo widać że teoretyzujesz ale podpowiem że bogaty Seba zazwyczaj wychodzi na drodze lepiej niż młody Seba, mimo że żaden nie miał ceramiki.
Guzik mnie obchodzi zdanie goscia, ktory twierdzi ze karta pokroju Hellhound jest lepiej wykonana bo to na start przekresla jakokolwiek dyskuje i wiarygodnosc twoja. Takze jesli tak twierdzisz to ok ciesz sie, a ja pozostane przy swoim zdaniu
Fakt nie doprecyzowalem mojej wypowiedzi w kwesti radeonow ale juz wyjasnilem wszystko, ze o nie chodzilo, a w kwesti kart rtx to juz po prostu kazda jest z tych modeli topem, a reszta to juz subiektywna ocena wygladu czy sie komus podoba. Mi sie w nitro poodba prosta byrła, brak zlacza z boku, karta jest metalowa bez plastikow, ledy wpadaja w moje oko i co najwazniejsze kultura pracy i uzyte wentylatory to jest naprawde cos niesamowitego.
Odpustowy plastik w stosunku do tej calej metalowej bryly tez mnie nie przekonuje
Toi jest takie same pierdololo jakby mowic, ze Hellhound jest lepiej wykonany od Red Devila
Rekomendowane odpowiedzi