Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krueger · Opublikowano
To zostaje grafikę podpiąć pod inny zestaw i zobaczyć czy wstanie. Drugie, reklamować. -
Przez VRman · Opublikowano
Czasem człowiek ma pecha mając inne wymagania od większości. A czasem ma szczęście. Te wszelkie dyskusje o MiniLED LCD. Nie nadaje się do żylety w ruchu, więc mogę usiąść i powiedzieć tak: Zostaje tylko OLED i ew. Pulsar na kupiastym LCD. Na MicroLED już postawiłem krzyżyk. Czekałem w 2020r. Potem ok 2022r. była mowa, że najpierw się to pojawi w headsetach VR, a w telewizorach i monitorach później. Dziś już wiadomo, że w headsetach VR się nie pojawi, chyba że w sprzęcie dla wojska za setki tysięcy, a monitorów czy nawet TV w dostępnych cenach nie będzie pewnie przed 2040 jeśli w ogóle. A już na pewno nie przed 2030tym. Wracając do Mini LEDów, to niech robią. Niech sporo laików uzna, że ruch jest nieistotny i nie będą dopłacać do OLEDów, to wpłynie to korzystnie na ceny OLEDów, czli skorzystamy wszyscy. -
Przez CryptTM · Opublikowano
@Krueger Może nie zauważyłeś, ale to już nie te czasy. Dzisiaj, poza standardowym certyfikatem, masz jeszcze to: https://www.cybenetics.com/evaluations/psus/2432/ Zatem jak widzisz, zastosowany zasilacz jest bardzo przyzwoity. To zamyka dyskusję, nie ma sensu w nią brnąć dalej. -
Przez miro · Opublikowano
nie rachunek a miernik, podpinasz cała jednostkę, obciążasz i widzisz realne zużycie przy obciązeniu lub bez a nie dyrdymały z kalkulatora czy dyrdymały szkodliwego czata poza tym nawet jakby tu była 500W zasilacz to komp powinien wstać, wywali się przy obciązeniu, tu jest dętka całkowita i tyle -
Przez huudyy · Opublikowano
liczba bestii, takie tam, nieśmieszne jak nie w temacie jesteś
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi