Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Solosolo · Opublikowano
czas pokaże, nie testowałem procka jakimiś programami, siedziałem z 1h na nim, windowsa zainstalowalem i trochę YT jak do tej pory wszystko wydaje się działać dobrze na starej grafice. -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Wyszła nowa wersja , może ją sprawdź ? 2.3.2912 (February 3rd, 2026) "This is a minor update. Benchmark scores are not affected. Fixed Resolved an issue where Firefox could present an update prompt during benchmark runs. " Chyba że taką już masz. Bo powinna się zaktualizować przy odpalaniu . https://www.guru3d.com/download/pcmark-10-download/ -
Przez LeBomB · Opublikowano
NAO to naturalna oscylacja pogodowa nie klimatyczna, bo to zjawisko meteorologiczne. Zmienność owszem jest naturalna, ale siła NAO+ lub NAO- i gwałtowność tych zmian zależy właśnie od klimatu. Jeżeli klimat staje się cieplejszy, to NAO- w ujęciu lat, czy dziesięcioleci będzie miało średnią wzrostową, a zjawiska zachodzące będą znacznie gwałtowniejsze i nieprzewidywalne, bo to jest konsekwencja zmian klimatu w zjawiskach meteorologicznych. Dalej nie masz pojęcia czym jest pogoda i meteorologia a czym jest klimat. -
Przez Camis · Opublikowano
Ja wiedząc jacy to kretyni i wtyki kacapów w życiu nawet bym nie rozważał na nich zagłosować...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi