Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez musichunter1x · Opublikowano
W końcu ktoś mądrze do tego podszedł, jedna z rzeczy która odpycha mnie od RPG, ale przerost samej historii dla historii i nieistotnych aktywności dla doświadczenia, wraz z zażenowaniem już zbyt wiele razy mnie odpychały od różnych JRPG. Eh, dlaczego nie stworzą czego w tonie starego anime LOTGH z <1997r. -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Dwójkę skończyłem w 6 godzin, może 6,5 godziny. Niemniej - po dwóch godzinach zdjąłem słuchawki z głowy i czytałem same napisy. Te schizofreniczne głosy szeptające co chwila coś innego doprowadzały mnie do szału. Nie daj Bóg zachorować na coś takiego. Pomijając wspomniany psychiatryk grało mi się dobrze; na pewno była to odskocznia od reszty gier wydanych w 2024. -
Przez Ryszawy · Opublikowano
Zacny downgrade jeżeli chodzi o destrukcję otoczenia. Pewnie skala świata sporo większa i nie dało się tak wszystkiego przygotować a The Oldest House jest tylko miejscem do zwiedzenia. Przyznam, że ta kolorystyka z pierwszej części jakoś bardziej tutaj siedzi, no i w Resonant prawie nie ma wolumetryków, które dodawały sporo atmosfery. Ciekawe jak tam porównanie wydajności, bo akurat w tej miejscówce nic się prawie nie zmieniło. -
Przez ChudyXp · Opublikowano
Już teraz się nie śmieje bo mam wystawiony zasilacz na OLX Thermaltake Smart SE 530W za 100 zł napisał do mnie klient czy za 85 zł sprzedam i będzie za 30 min po niego myślę ok problem z głowy i wysyłka też odpada mówię ok napisałem mu kiedy go kupiłem ale zamiast 2019 napisałem 2014 to już napisał że dziękuje bo one pracują max 3-5 lat i padają i ten pewnie nie działa . Teraz najlepsze to że kupiłem go w 2019 nie oznacza tego iż od tego czasu pracował 24/7 pod pełnym obciążeniem . Myślał pewnie że za 100 zł to nówka sztuka prosto z pudełka . Nie długo na OLX będzie trzeba dodawać video czy sprzęt działa a wiem że działa bo do tej pory zasila E8400 ,GTX560 itp
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi