Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sino · Opublikowano
Takie kłamstwa (i kradzież gazu) wprowadzają w błąd i Tusk bezczelnie nie mrozi cen. Realnie to jest 6000-7000 w 2023 (bez grzania wody). Monopole chcą min 50% marży (a tam gdzie mogą 500%). Przy cenie 160 wywalczyły 239, ostatnio ceny giełdowe są rzędu 230-240 a ostatnia zatwierdzona przez URE to było 318 więc może być podwyżka z 239 na 318. Ceny prądu są niskie i nie ma co mrozić. Jedynie marże by nie leciały w kosmos na 500% dla firm czy 50% dla nas. Niedługo grozi nam pełne "urynkowienie" czyli marże monopoli z kosmosu. Co do gazu to SKANDALEM jest brak mrożenia. To bandytyzm Tuska, zerwali umowy długoterminowe - kontraktowe i postawili na spekulantów giełdowych gdy ceny od wielu lat skaczą 1 1 1 2 2 2 10. Za ten brak mrożenia będzie podziękowanie w wyborach (nie ważne, że dużą większość winy ma PIS, skoro państwo zlikwidowało uśrednianie kontraktowe to samo musi to robić, bo wiadomo że te ceny spadną kiedyś na 50 itp, a ludzie nie mogą płacić 500 lub 5 000 w styczniu zależnie od loterii giełdowej). -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
No w D4 nazwali legendami przedmioty mające te moce legendarne. Prawdziwe "legendy" to unikalne i Uber unikalne/mityczne. Shako w S1 wypadało chyba tak na 12 lat. Potem się zmieniało w sezonach że znów było za często. Generalnie D4 jak ktoś grał s1-s3 to teraz wielu mechanik nie poznasz. Ja mam nadzieję że bez grindu i handlu będzie się dało pograć. No i że nie będzie trzeba za długo grac żeby sobie róznych buildow popróbować. Ja lubię sobie pograć 2-3 klasami/buildami a nie jednego maskować -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Jakby GTA 5 wyszło w tych czasach, to raczej Trevor byłby grzecznym tęczowym onem, misji z torturowaniem by nie było i można wymieniać dalej... Ogólnie mam 0 hajpu, a przy GTA 5 to nawet specjalnie konsolę kupiłem aby ograć premierowo, do tego żarówkę UV aby popatrzyć co na tej mapie widać -
Przez lamparcicho · Opublikowano
https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/indiana-jones-and-the-great-circle-benchmarks-pc-performance-analysis/ Very Ultra "Graphics-wise, Indiana Jones and the Great Circle looks absolutely stunning in close-ups. The character models and the environments look amazing. RTGI also makes the game look incredible. Just look at some of the indoor screenshots below (which showcase what RTGI can do). This is why more and more games should be using RTGI from the get-go. At times, Indiana Jones and the Great Circle pushes some of the best visuals I’ve seen." Jak to było? Wygląda jak Mafia 2 albo gra z ps3 -
Przez poszukiwaczGPU · Opublikowano
@robbo2k Tak, tylko zanim ARM "dojdzie" do desktopa to miną spore lata. Znacznie prędzej będą to laptopy - tam będzie inwazja ARM. Co też wyjdzie na dobre x86. A później, ewentualnie, będą się zastanawiać gdzie pójdą dalej. Myślę, że jest potencjał w ARM na laptopie. Ale jak słusznie twierdzisz, tutaj trzeba solidnego systemu. Google miał plany z tą Fuchsią OS (zastąpienie Androida na telefonach) i pewnie były też koncepcje, żeby wyjść z tym na rynek przenośnych kompów, ale gdzieś mi mignęła informacja, że póki co żadnego zastąpienia Androida nie będzie. Za RISC-V nikt się póki co poważnie nie bierze. Ot taka ciekawostka. A szkoda.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi