Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
@wrobel_krk możesz wpisywać ten ostatni wynik wyżej (13121) już wincyj nie będzie z tego co widzę ale to ile można zejść z napięcia na radku pod ten bench to jest komedia -
Przez Lypton · Opublikowano
Zaczęło się od tego, "afera zaimkowa" została wykryta przez Marka Kerna (polecam nieco o nim poczytać, bardzo "ciekawa" persona). Podpiął się do tego Musk (któremu wcześniej zaimki w BG3 nie przeszkadzały, gdy chwalił grę, no ale nikt mu tego palcem nie pokazał). Art directorowi Avowed odpięły się wrotki, nawrzucał Elonowi i zaczęto grzebać w jego wpisach w social mediach i wywiadach, gdzie znalazło się kilka ciekawych rzeczy. -
Przez Elder · Opublikowano
Płyty główne Aorus mają kapryśne BIOSy i wcześniej kod 08 raportowany np w modelu Master dało się ogarnąć poprzez zmianę wersji BIOS z wersji F20 na F13 i kod 08 znikał a wszystko pracowało OK. Nie jest to wina PSU jak widać w info z Reddit bo na różnych PSU to 08 wywala ludziom poza tym często przewija się info tego rodzaju: "U mnie problem z kodem 08 rozwiązała instalacja Gigabyte Control Center V24.07.02.01." BTW masz opcję zlikwidowania krzyżujących się rurek poprzez zmianę połączenia GPU z chłodnicą zamontowaną na top budy tak aby wentylator na tyle budy nie kolidował z rurka akrylową? Właśnie o takiej opcji poprawienia prowadzenia rurek w tym miejscu myślę ale to zapewne wymusza przesunięcie chłodnicy w kierunku frontu budy bo rurki muszą jakoś minąć wentylator na tyle budy. U mnie skończyło się to wywaleniem wentylatora z tyłu budy (Hexgear R80 po modyfikacjach tacek pod 2x 480mm rads) No wszedłby na styk ale zamiast niego plate z logo Abstergo tam wpakowałem. -
Przez Winter · Opublikowano
Dałeś trzy komentarze SilnychRazem i nic z tego nie wynika. Znajdę ci pod postem Tuska kilka przeciwnych od pisiorów. Typowa wojenka plemion. -
Przez Gret · Opublikowano
No taką paranoję miałem że może on jest faktycznie wygięty i już miałem iść po poziomicę. Co ciekawe w pracy mam płaskie i nie mam z tym problemu, ale jak stoją obok siebie to jest, nie do używania.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi