Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez leelooo · Opublikowano
Ale generalnie, to przegladajac komenty na tiktoku, X, i tam innych gównach odnosze wrazenie, ze pisowskie spierdolenie umyslowe siegnelo zenitu. Najgorsze, ze zaden nawet najbardziej merytoryczny argument do nich nie trafia. Jak sadza komenty, w ktorych płodzą te nonsensowne twierdzenia i zarzucaja ekipie Tuska i koalicji, że nic nie realizuja, to ja się kurwa pytam, gdzie 22 mostów i ponad 100 obwodnic? Gdzie odbudowa zamków Kazimierzowskich? Gdzie 100 tys mieszkań? Gdzie ponad 1 tys zero emisyjnych szkół? I dodaje, czy wymieniac dalej, to zapada cisza... -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Propaganda sukcesu wychodzi im bokiem. U mnie w firmie tydzień temu odbył się WIELKI EVENT dla społeczności LGBT - 4 artykuły na Sharepoincie, zaproszenia mailowe do zewnętrznych osób z innych współpracujących firm, 2 zewnętrznych speakerów, wypożyczony sprzęt PA i ekran 98'' dla potrzeb prezentacji, obsługa cateringowa itd. i zgadnij co - pojawiło się całe 12 OSÓB. Jak zobaczyłem zdjęcia to po prostu parsknąłem śmiechem. Wywalono sporo pieniędzy i zmarnowano ogromną ilość czasu na zorganizowanie tego wszystkiego, sztucznie nadając temu wydarzeniu "rangę ważności", a okazało się że interesuje to dosłownie kilkanaście osób. I to samo jest z grami, te wszystkie LGBT to nawet nie jest 3% graczy, a srają się z tym tematem, jakby robili to dla co najmniej połowy całej społeczności graczy. -
Przez Dominix · Opublikowano
Musisz sobie lootfilter ustawić żeby pokazywało tylko to co potrzebujesz -
Przez stefan999 · Opublikowano
https://www.freepressjournal.in/world/syrian-president-bashar-al-assads-plane-shot-down-say-unconfirmed-reports Niepotwierdzone informacje mówią o zestrzeleniu samolotu, którym uciekał Bashar al Assad. -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Ja od roku używam Nothing Phone 2 I jestem bardzo zadowolony. Wcześniej miałem Galaxy S21 FE i Realme GT 5G, obydwa na tym samym soc, realmie dużo mniej się grzało i bateria trzymała lepiej, za to S21 FE miał bardzo dobry aparat.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi