Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez wallec · Opublikowano
Takie coś Ci nie pójdzie na 1.425v/1.25v? Vsoc pewnie ~1.2 lub 1.215 -
Przez Krauziak · Opublikowano
Zakupiona dwa dni temu . Initiale Paris z 2011 roku: 2.0dci 150 Full opcja z grzanymi elektrycznymi dupami,bose wraz z radiem arkamys 3D oraz nawigacja 315tys przelotu. Pelen serwis dzien przed zakupem + nowe sprzeglo na koszt sprzedajacego. Musze aktywowac tempomat,nie mam pojecia czemu jest wylaczony. Dwa midbasy w przednich drzwiach nie graja,wiec wleci AudioSystem MS165evo + kompletne wygluszenie. Bose jak to bose,fabryczne glosniki sa jakie sa,ale procesor DSP + aktywne zwrotnice robia robote. Nie trzeba sie martwic o dokladanie wzmacniacza bo przod jest ciety na 60hz,daje jakies 25w rms ,sprawdzalem miernikiem . Dosc przyjemnie to gra ze wzgledu na wlasnie DSP,nie mialem pojecia ze przod nie dziala dopoki sie nie przysluchalem . Nie mam jak zrobic zdjec bo ciagle leje ,wiec wrzucam te z ogloszenia -
Przez ryba · Opublikowano
Przez Ciebie daje sobie sam na dzisiaj bana forum przeginka paly totalna. Jaki % gier tego typu ma sterowanie WSADem? Podpowiem - niewiele. A po reszte informacji to idz na YT, ale tam pewnie tez nie rozumiesz ich zachwytow dlaczego to dobrze dziala. Ew. uwazasz ze Twoj czas jest bardziej cenny niz nasz, zeby cokolwiek sprawdzic sobie sam. -
Przez some1 · Opublikowano
Miałem 3 różne uchwyty VESA i z żadnym nie dało by się tak zrobić, po prostu konstrukcja ramienia na coś takiego nie pozwala. Zwłaszcza jak mówimy o uchwytach pod duże monitory ok. 40". Zresztą to bardzo teoretyczne rozwiązanie, bo jak ktoś ma wąskie biurko, to przeważnie nie ma miejsca żeby jeszcze je sobie odsuwać od ściany -
Przez lukadd · Opublikowano
No sterowanie na WSAD i tyle. Co tu się bardziej rozwijać Dla mnie najlepsze jest, że ta gra w EA jest płatna. A gdy zostanie ukończona ma być już za free Czyli jak teraz ktoś chce w beta testach wziąć udział to musi za to zabulić
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi