Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Mar_s · Opublikowano
W Matrixie dali ciekły metal więc wiesz, ptm jest jednak bezpieczniejszy, a dla nich koszt tego to pewnie są centy -
Przez Send1N · Opublikowano
Samo chłodzenie jest większe niż nie jedna wersja 3 wentylatorowa więc to też robi robotę ale jakoś nie chce i się wierzyć że dali w karcie graf fabrycznie ptma -
Przez wesker5739 · Opublikowano
Kolego łatwo znaleźć twoje porady na forach bo tego samego nicku używasz. Niestety bawisz to się Ty i każdy może to przeczytać...od kopiowania czyichś koszyków i bazowania na czyjejś wiedzy aż po głupie porady do brania droższych procesorów które nic autorom wątków nie dadzą.... Pouczasz kogoś samemu nie mając pojęcia co znaczy złożyć komuś zestaw najlepszy w budżecie autora. Naucz się trochę szacunku do ludzi a nie sraj się w internecie że dostałeś bana za jazdę na czyichś koszykach - to jest po prostu świństwo co robiłeś i ja się moderacji wcale nie dziwie bo cwaniaków jest pełno a pisanie dla pisania jest niezgodne z tamtejszym regulaminem ale ty chyba go nie czytałeś. Być może tu i gdzie indziej jest samowolka ale widocznie tam ktoś dba o JAKOŚĆ porad, takie jak twoja to na grupkach pato na fb są... -
Przez GordonLameman · Opublikowano
No ja przy schodach po prostu nie myślałem. Cała reszta raczej przemyślana i zmieniona pod funkcjonalność. Ja nie mogę nie polecić domu. Świetna sprawa, jeśli nie jest się kimś kto musi mieszkać blisko centrum miasta. No i ogród - to jest mega fajna sprawa. Szczególnei przy pracy zdalnej. Ale ma swoje wady - dbanie o trawnik, czas, etc. Ostatnio 3 tygodnie walczyłem z kretem. Wygrałem, ale nie tak jak chciałem - złapał się w żywołapkę akurat jak byłem w biurze, więc po prostu w niej zdechł -
Przez marko · Opublikowano
Gratki. Ja wychowany w domu na przedmieściach. Od 10lat w bloku i nie mam ochoty na dom. Rachunek plusów i minusów zdecydował... A i mam ciszę w bloku. Jest to możliwe.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi