Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Badalamann · Opublikowano
@Kris194 No nie. Nagłaśnia sprawę. Powoduje że są wywiady z protestującymi i mogą oni mówić o skali problemów klimatycznych. Jakich znowu eko-terorystów? Gdzie tu jakikolwiek terror? Ludzie niesamowicie nadużywają tego słowa. Jakby zaczęli ścinać głowy kierowcom diesli czy podkładać bomby w autokarach z górnikami to byłby terroryzm A "zieloni" aktywiści ograniczają się do siedzenia na jezdni czy czasami oblaniu pomidorową osłony jakiegoś obrazu. -
Przez larry.bigl · Opublikowano
Zamek klapy bagaznika padł (używka, która kupiłe 3 miechy temu. Najgorzej wyrzucone pieniądze). Kupiłem zamiennik SKV i działa elegancko, wraz z dociąganiem. -
Przez Fatality · Opublikowano
Tyczyło się to wykastrowanych kart średniej-wysokiej półki Tak - ostatnio jest wysyp gier na UE5, które są kompletnie niezoptymalizowane i nie tyczy się to samego RT ale też wydajności w rasterze. Różnica w nowym Horizonie vs najładniejsze gry na UE5. Różnica ze względu na RT jest. Wystarczy wyłączyć RT i Horizon z 2x niższymi wymaganiami wygląda lepiej. I to porównując grę z otwartym światem vs jakaś tunelówka Można wybaczyć jedno albo drugie, ale w połączeniu z jakością samych gier + cenami kart graficznych to rynek jest na granicy załamania. Chyba, że przyjmujemy że 1080p+60hz z 2009 roku to wystarczający standard na dzisiejsze czasy. Wtedy można pograć w rozsądnych pieniadzach -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ale co ma wspólnego wrzucenie filmu przeze mnie? Z tym że to ty powtarzasz te głupoty? Nic. To ty jak widać się naoglądałeś o pogromcy bfa i powtarzasz te bzdury, nie ja A znaczenia słowa hipokryzja to proponuję użyć słownika i spraedzic co to znaczy 🤣 Bo jak widać skończyły się argumenty to zaczynasz pajacować. Tak jak pisalem na rynku wiele lat tylko bf i cod wiec ludzie porównują do tego co im wygodne.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi