Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez voltq · Opublikowano
Pytanie do posiadaczy PS5 Pro, jak u was wyglądają gry na telewizorach 4k , Jedi ocalały i Jedi upadły zakon , bo planuje zakup ale pokazuje mi 1116p i 900p , a w 30 fps nie będę grał -
Przez Alek65 · Opublikowano
@Pan Mateoo Zaskarżyłem i zażaliłem policjanta i prokuratora który umorzył śledztwo. W zaskarżeniu proszę o przydzielenie sprawy osobom bardziej kompetentnym. Walczę mailowo też z policjantem z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości prosząc go aby ludzie z cyber p. wysłali wnioski do googla i snapchata o informację o urządzeniu ale ten idiota powołuje się na nieistniejące procedury, że to jednostka rejonowa prowadząca sprawę musi owe pisma wysłać. Robię co mogę, może ktoś na forum miał prowadzoną jakąś sprawę związaną z cyber przestępczością i może zarekomendować jednostkę bądź funkcjonariusza. Wtedy będę mógł poprosić sąd o przydzieleniu mu sprawy. Jestem wdzięczny za każdą radę! -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
A sprobuj w innej jednostce policji? Albo w innym czasie do tej samej jednostki może bedzie inna zmiana i inny typek -
Przez Alek65 · Opublikowano
@ryba Nie tobie oceniać szkodliwość czynu. Tak jak napisałem nie będę tu pisał co dokładnie sprawca zrobił. Gdyby się tylko zalogował to miałbym to w dupie. Nie ważne. Jeśli chodzi o IP, to tak pobrałem z googla dane logowania urządzeń. Jednak z tego co się dowiedziałem nie są one pełne, żeby uzyskać pełne dane jak IMEI i inne informację, które ustalają właściciela urządzenia organy ścigania muszą napisać pismo do googla. -
Przez ryba · Opublikowano
Straciles oszczednosci zycia przez to? Bylo morderstwo? Jesli nie -> niska szkodliwosc czynu. Jesli osoba, ktora sie logowala jest tak samo rozgarnieta jak Ty, to masz jego IP na gmailu. Zmien hasla, uzywaj do logowania 2fa.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi