Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Mar_s · Opublikowano
World of Warships grasz? Kurde, kiedyś zainstalowałem ale jakoś mnie nie porwało. Teraz tradycyjnie do WoT wróciłem bo święta i operacje świąteczne, w sumie tylko teraz chce mi się w to jeszcze nieco pograć. -
Przez kekeke · Opublikowano
Tactile : Outemu silent grey - Silent lime v3 - TTC Silent Bluish White silent grey jest najgłośniejszy (co nie znaczy, że głośny) z tej trójki ale ma dość przyjemny wyczuwalny opór przy wciskaniu. TTC i lime są identyczne, jeśli chodzi o głośność, różnią się charakterystyką. TTC jest jakby bardziej płynny, podobny do Frozena ale z dodanym lekkim oporem. Lime ma szybszy punkt aktywacji i nie jest taki płynny jak TTC, ma trochę większy luz przed punktem aktywacji. Coraz bardziej przekonuje się do standardowych przełączników ajazza red, są najgłośniejsze ale mają najszybszy punkt aktywacji i nawet całkiem nieźle się pisze na nich. -
Przez Qrdello · Opublikowano
Jakkolwiek szalenie to brzmi, nie byłbym zupełnie nastawiony na nie dwie duże promki jedna za drugą, brak napędów zmusi niektórych do zakupów, nawet po "zniżkowych" cenach. Jeżeli dodatkowo od stycznia napędy się pojawią, to będę wręcz pewny że tak to było -
Przez galakty · Opublikowano
Masz dwa tryby, normalny i taki ala Tarkov. Nie musisz tego lootu zbierać jak nie chcesz. EDIT: Tak ciężko zrozumieć że niektórzy nie chcą grać z ludźmi na padach? Raczej dziwi mnie że ci "kąsolowcy" wszędzie próbują wciskać swoje rozwiązania... -
Przez Mar_s · Opublikowano
@Send1N Jeżeli @wrobel_krk przy wpisywaniu się nie walnął to nadal masz lepszy wynik, bo u Ciebie jest po przecinku 4, a u kolegi 06 fps Sprawdziłem, jest błąd, miałeś ,04 a nie ,4 Niestety nie mogę poprawić. Czyli w 1080p kolega lepszy, ale w 4K faktycznie słabiej.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi