Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dirian · Opublikowano
Czyli generalnie nie musi być to kombajn z najwydajniejszym prockiem na rynku. A co robimy z tym GPU? Czekasz na RTX 5000 czy coś na przeczekanie? Jak na przeczekanie to może faktycznie Radeon, może nawet 7700 XT - sprzedasz go z niewielką strata. -
Przez Send1N · Opublikowano
Jak na taki pobór który pokazał to ma normalne temperatury, jego 5700x3d leci na 1.24 - 1.28v jak to ogarnie to skończy się problem z wysoką temp... Przy tych prockach różnica temperatury między coolerami za 100 czy 500pln zamyka się w max 5 stopniach także to nie jest wina samego chłodzenia jeżeli jest oczywiście sprawne, temat wałkowany X razy. -
Przez Isharoth · Opublikowano
Ehh, miałem zagrać, ale oczywiście nie dali normalnej premiery na weekend, tylko wczesny dostęp. Przez co nie wytrzymałem i kupiłem PoE 2 Jak zwolni mi się trochę więcej czasu na granie to może wykupię GP i zagram, bo trochę interesuje mnie ta gierka. -
Przez lukadd · Opublikowano
Ma momenty, sam mam U4 na PC, ale w wielu miejscach na dzisiaj leży w oprawie i widać jak byk, że gra rodem z wczesnego PS4 2016 -
Przez kalderon · Opublikowano
To dobra przewiewna obudowa. Aktualizacja nie pomoże na problem sprzętowy (degraduje się jedna z warstw procka), co najwyżej opóźni jego wystąpienie, przy okazji ograniczając wydajność o 5-15%. AMD nie miało problemu, problem miał Asus który spuścił ze smyczy napięcie jakie płyty pchają do kontrolera pamięci i owe kontrolery wybuchały. To naprawdę był problem wyłącznie softowy. Z wymienionych najwydajniejszy jest Frosty, pozostałe dwa mogą sobie nie poradzić. Uwaga na bardzo prawdopodobną kolizję z RAMem. Rozważ ramkę która ograniczy zjawisko wyginania procesora: https://www.amazon.pl/lga-1700-ramka/s?k=lga+1700+ramka
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi