Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Slayer · Opublikowano
22 lvl, drugi akt wiedzma, no gra sie elegancko ^^ super design potworów i lokacji. Co do ilosci crashy to mialem 3 w przeciągu 10 godzin. Tutaj jest w miarę spoko ale czytam komentarze pozostawiane na YT pod filmikach i no nie mogę z ludzi, czego oni się spodziewali a przecież PoE1 jest całkowicie darmowe to mogli sobie chociaż sprawdzić jak to wygląda tak pi razy drzwi. "Gra jest za trudna dla przecietnego kowalskiego." to przeciętny kowalski jest jakiś upośledzony? Nie no, serio, Ci ludzie albo sobie jaja robią albo żyli pod kamieniem. -
Przez łukasz850 · Opublikowano
Ukraińcy są mocno zmeczeni. Rosja przez większe straty rotuje zolnierzy. Normalnie już zołnierze na ukrainie, którzy walczą z dwa lata powinni zostac już odesłani z wojska na emeryturę. Tak nie jest. Gdyby to byl początek wojny front nic by się nie przesunął. Ukraińcy nie mają ludzi, którzy mogliby ich by zastąpić. Kazdy by mial dosc siedzenia w tym samym okopie przez trzy lata. -
Przez Zas · Opublikowano
Double Exposure ma 69% na Steam, to chyba żadna masakracja nie jest? BTW - wydawało mi się, ze aktywizmu będzie tam jednak mniej niż w True Colors... -
Przez azgan · Opublikowano
Mam coś bardziej odpowiedniego co pasuje tutaj idealnie 🤭 -
Przez lukadd · Opublikowano
A w RDR2 grałeś gdzie się masę poluję i skóruję. Mi to nie przeszkadza. Ogólnie skończyłem tą 3 część tego pierwszego DLC i trochę lepiej jeszcze, ale dalej w całokształcie słabe to pierwsze DLC. Dzisiaj też ograłem drugie DLC czyli Lake House i tutaj lepiej, rzuca co nieco światła na ten świat gry, jest większe coś tam można pozwiedzać. Ale ogólnie nie trzyma poziomu podstawki.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi