Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez voltq · Opublikowano
ogólnie co z tymi napędami ? jednak sony specjalnie nie wypuszcza nowych a przeceniają gry cyfrowe? czyli jednak zamierzone działanie ? -
Przez Umpero · Opublikowano
@Gret Jak monitor nie dostaje sygnału to pojawia się odliczanie do automatycznego uśpienia. Wtedy gdy przychodzi moment odświeżenia/czyszczenia pikseli to pojawia się monit w prawym, górnym rogu o tym, że z kolejnym ręcznym wyłączeniem monitora (przycisk włączania/wyłączania na pilocie) uruchomi się odświeżanie pikseli. Wtedy też wiem, że to już pora i zazwyczaj albo klikam przycisk wyłączający albo sam wchodzę w taką opcją i inicjuję. Jest to na tyle fajne rozwiązanie, że nigdy nie wyskoczy w trakcie użytkowania monitora. Kończę korzystanie z kompa, wyłączam go, pojawia się komunikat. Jak chcę żeby się odświeżyły piksele to klikam "power", a jak nie to idę sobie i przejdzie sobie w tryb czuwania. -
Przez Marius · Opublikowano
Zapomniałem napisać że nie chcę niczego ze stajni AMD. Dla mnie w zupełności wystarczy 12GB i będzie to ogromny przeskok, obecnie siedzę na GTX 1650 super z 4GB pamięci i w wielu grach w 1k na najwyższych lu średnio-wysokich daje radę. To jaki procesor mógłbyś mi polecić z Intela żeby nie ograniczał RTX 4070 super? Pamięci Goodram fajne, nie zwróciłem wcześniej uwagi na standard pamięci DDR5. Co przemawia za dyskiem Patriot w porównaniu do Lexara i Kingstona? Dlaczego zasilacz Phanteks z mniejszą mocą jest lepszy od Endorfy lub be quiet? -
Przez Gret · Opublikowano
@Spychcio 160x80 i dwa 32". @Umpero Ty masz samsunga G80SD? Jak on sygnalizuje czyszczenie pikseli po wyłączeniu?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi