Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Wrzuciłem stock napięcie u siebie na 1200mv zamiast tego co używam na co dzień (1155mv) i karta przeszła super position czy 3dmarka przy 2400mhz na pamięciach z fast timings gdzie normalnie kończy sie na 2350 a powyżej po kliknięciu na start danego benchmarka następuje restart pc więc ma to wpływ jak widać. -
Przez azgan · Opublikowano
Sam ten filmik zamieściłem w temacie o Ray Tracingu w grach i widzę go już 3x ale mniejsza o to bo teraz sam gram i mogę ocenić na własne oczy to co widzę i właśnie to robię. Biorąc pod uwagę jakie wymagania ma ta gra głównie z PT to jest śmiech na sali a idTech w Doom Eternal ma lepsze odbicia z RT niż Indiana z PT i przy tym dużo więcej klateczek. Nie ma się absolutnie czym podniecać, gra owszem jest ładna ale nic więcej. -
Przez Áltair · Opublikowano
Przyznam, że to moja pierwsza mysz bezprzewodowa. Może wina tego, że to jakiś chińczyk. Dobrze, że mam niepsujące się zapasowe myszy na kabel. Z przyzwyczajenia wolę pracować myszą na laptopie, bo jest szybciej. -
Przez PaVLo · Opublikowano
A co Ty chcesz, aby komnaty Watykanu zawalone były śmieciami? Jak chcesz mieć brud, to zejdź do podziemi czy kanałów ... ... albo przejdź się ulicami -
Przez Michaelred · Opublikowano
Polska liderem wstydliwego rankingu. Żaden duży kraj nie ma tak nieefektywnego rządu, ocenia Bank Światowy https://www.fxmag.pl/gospodarka/polska-liderem-wstydliwego-rankingu-zaden-duzy-kraj-nie-ma-tak-nieefektywnego-rzadu-ocenia-bank-swiatowy
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi