Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez userKAMIL · Opublikowano
Gdzieś mi ostanio wyskoczył ten Kiszak jak pokazywał, że na ostatnim streamie na premierę 50K zarobił. -
Przez Asag · Opublikowano
Ah źle to odczytałem. Ale mi się wydaje że w jego wypowiedzi i tak konkretnie chodziło o Kiszaka a nie typowych build creatorów. A w tym wypadku zgadzam się że nie ma co się sugerować opiniami youtuberów. -
Przez ryba · Opublikowano
Ale Ty jestes w dziale diety i kulinaria czy w dyskusji o grze i mechanice? Matematyka gry w danej mecie jest stala i ma w glebokim powazaniu Twoja opinie. Cos dziala lub nie dziala, skill x jest lepszy od y jak zrobisz to i to. Ale widac, ze mamy tu samych mistrzow osiedla w gry, bo zrobili cos sami Ktos chce wiedziec wiecej i nie tracic 1000h na to zeby bladzic jak debil - nie, nie mozesz, grzeszysz. Tu nie poszlo o Kiszaka, tylko o to, ze kazdy na YT to "gadajaca glowa" i nie wolno, zle patrzec na innych. -
Przez lukadd · Opublikowano
No kasa leży tu i tam. Ten gościo od aparatu ma jeszcze chyba dwie książeczki do opchnięcia, będę musiał do niego wrócić. Ale na aparat już mi styknęło jak do niego dotarłem. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Byłem negatywnie nastawiony do gry. FPP i zmienna kamera? Meh... Ale ta gra jest doje** klimatem 6h dziś grałem. Połowa za mną. Dawno nic mnie tak nie wciągnęło. Graficzka ogólnie kozak, twarze na niektórych ujęciach to inna liga. I to całe FPP o dziwo całkiem pasuje do gierki. No kurde klimat filmów o Indiana tu jest oddany 11/10
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi