Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Jaycob · Opublikowano
Po co? Na swoim sprzęcie z sygny: "Pentium 166MMX 128MB RAM. ATI RAGE 2C + Voodoo 2" i tak nie odpalisz. -
Przez Jaycob · Opublikowano
Ukończyłem wczoraj Sekiro: Shadows Die Twice (a przynajmniej jedno z zakończeń ) I tylko ten finałowy boss był dla mnie roadblockiem, ponad 2h zajęło mi pokonanie. A tak poza tym to gra nie była dla mnie aż tak trudna, jak się cały czas się obawiałem. To nadal nie był spacerek w parku, ale mimo że w Sekiro nie można przywoływać graczy/duchów i nie ma także buildów, które nieustannie można levelować i w ten sposób mieć dużo wyższy poziom od przeciwnika czy setek broni do sprawdzenia...to łatwiej mi się grało niż takim w Elden Ring. Przynajmniej przeciwnicy nie mają niekończących komb i faktycznie czułem, że błąd był tylko z mojej winy, a nie z dokoszonego szefa. W tej grze liczy się tylko czysty skill walki, która swoją drogą jest jedną z najbardziej satysfakcjonujących w grach, zaraz za Nioh 2. Jak już zatrybi to można się świetnie bawić. Wykonanie kontry Mikiri i zakończenie walki jednym ciosem: 9/10, bo nie jestem fanem wielokrotnego przejścia, aby poznać wszystkich bossów i zakończeń. -
Przez seba842005 · Opublikowano
Kupuj killera i musi pasować. Na płycie masz standard pcie x4 typ E i tego wymagają karty wifi. Niektóre mają dodatkowe wycięcie, jak właśnie realtec, ale slot w tym nie przeszkadza. Tu widać o co chodzi.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi