Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Tomek1623 · Opublikowano
Ja identycznie jak kolega. Żadnego OC 9800X3D, 5080, 32GB RAMu 6000 CL30. 1 x 2TB Kingston KC3000, PCIe 5.0. Okolice 1tyś, kolorystyka biała, może być na moje potrzeby? https://proline.pl/plyta-glowna-asrock-x870-pro-rs-wifi-am5-p8122946 -
Przez Mar_s · Opublikowano
@NotQuite Kolego, nagminnie piszesz post pod postem, już raz je dzisiaj łączyłem a Ty nasmarowałeś kolejny. Może najpierw przeczytaj nowe posty i zdecyduj na co byś chciał odpowiedzieć, a później dopiero pisz? Taki pro tip. -
Przez gruber99 · Opublikowano
W ets mam tyle fps i według tego panelu nvidia włączonego w grze pod (alt+r) pokazuje 95-98% zużycia karty graficznej. Czyli wychodzi, że gry wzrosły wymaganiom i można by spróbować laptopa przywrócić do stanu fabrycznego i może coś pomoże, lub juz po prostu jego era świetności przemija. Eh, dziś żałuje, że nie wziąłem stacjonarki.. -
Przez wallec · Opublikowano
Oczywiście że tak nie jest. Kupowanie elektroniki to nie inwestycja, tylko zakup. Bierzesz to co jest najwydajniejsze w dostępnym budżecie -
Przez azgan · Opublikowano
Wisi mi ten aimbot od lat gram na padzie i jestem przyzwyczajony do takiego sterowania, nie sprawia mi to problemu. Chciałem tylko pograć na dużym TV dla relaksu z innymi, mam specjalnie kupić PS5 PRO żeby zagrać w Delta Force? Nie mam aktualnie żadnej konsoli i chciałem potestować na PC.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi