Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ja to jednak nie mogę kupować uzywanych aut. Tylko dwa mi się udało dobre kupić, ale to nie dla siebie, a dla ojca i teścią. Dwie Grand Vitary -
Przez Galvatron · Opublikowano
Jeśli klucz pochodzi z licencji studenckiej lub grupowej, to może wygasnąć wraz z nią. Lewe lub nieoficjalne wersje softu jak najbardziej mogą zawierać malware. Nigdy nie wiesz, czy po drugiej stronie nie ma przestępcy. -
Przez Kris194 · Opublikowano
To już wiem jak ładnie powiedzieć "wali mnie to" -
Przez CavieZ · Opublikowano
Wiesz co. Wszystko zależy na jak długo chcesz mieć nowy sprzęt. Jeśli i tak za rok czy dwa będziesz chciał zmienić to bierz jak najtańszy :). Jak już planujesz porządny zakup na lata to im więcej ram i inne bebechy tym lepiej. Ja miałem przez ostatnie lata M1 13-ich, 15 Air M2 i 15 Air M3 (po 16gb ram). Teraz wiem że chce kupić sprzęt na lata. Dlatego wybrałem MacBook Pro M4 ale 16 calowy. Oprócz bebechów liczy się też inne rzeczy jak ekran itp. TAk jak ty pracuje głównie w domu więc 16 jestem niesamowicie zadowolony od kilku dni. Ok Pro 16 jest cięższy od Air ale coś za coś. Na nogach spokojnie trzymam i na łóżku i zero problemów. Obok stoi 15 Air i już mi się wydaje zbyt mały (przekątna) :). -
Przez galakty · Opublikowano
W oryginał nie grałem bo byłem szczylem i mi nie pozwalali, więc pewnie teraz ogram remaster
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi