Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bergercs · Opublikowano
Tyle, że on odpowiada różnym osobom na różne posty - mi to nawet pasuje, że je rozdziela. Jak w takim przypadku (powyżej 10minut) mają być łączone, to niech przywrócą łączenie bo to się kupy nie trzyma: "nie wolno oddzielnie, ale wyłączyliśmy taką funkcję". -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Możesz dorzucić nowa tabelke "gry", darmowe albo takie który raczej kazdy ma jak SOTTR. Cos takiego fajnie pokazuje jak realny sprzet uzytkownikow wypada w grach -
Przez kanon7 · Opublikowano
Liczyłbym na pomoc doświadczonych graczy grałem sobie w multiplayer, aby osiągnąć 55 lev. - nie patrzyłem na wydarzenia, opcje do wykonania itd. Po prostu grałem w multi, a jak coś odblokowałem (samo się odblokowało) to spoko. Teraz po osiągnięciu 55 lev. widzę że jak grałem odblokowałem "opcje" wszystkie strony 4 włącznie - mimowolnie. Pytanie, co zrobić aby odblokować kolejne "opcje" na stronie 5, zaczynając od naklejki węża, który jest w toku - ale nie mam pojęcia co i jak PS. Chciałbym dalej odblokować stonę 5'tą i dalej 6'tą. How? -
Przez Camis · Opublikowano
Łączyło zawsze, ale poprosiłem administrację żeby ustawić tak jak było na labie, że powyżej 10 minut wysyłało jako oddzielny post. Wystarczy że edytujesz posta. -
Przez Camis · Opublikowano
https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/posts/113615912452824634
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi