Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Z ciekawości to czy te nowe stery do radków cokolwiek zmieniły w grze czy po prostu: new game support "s.t.a.l.k.e.r 2" i ch*j ? -
Przez NoviAMG · Opublikowano
Spokojnie, ten system to jest totalnie czysty, 0 optymalizacji jeszcze :). I też nie wiem czy tak samo kartę ustawiłem czy przypadkiem nie dałem za dużego napięcia i mi się odbija od pl. Na spokojnie, zaraz będę patrzył -
Przez voltq · Opublikowano
A co ty pochwalasz komunistów? , komunista wygląda jak człowiek ale zachowuje się jak bydle i bandyta a miejsce bandytów jest w więzieniu Jeżeli ktoś ma takie poglądy jak komuniści żeby wymordować innych a na reszcie która zostanie pasożytować to tylko wygląda jak człowiek ale to bydle i bandyta Dla komunistów tylko nienawiść, pogarda i więzienie się należy https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/oni-mogliby-zastapic-nawrockiego-sondaz-wskazal-trzy-nazwiska/0z3qt7e PiS nie ma kandydata , oddaje wybory prezydenckie, mogą mieć nawet zagrożona druga turę Na szczęście platforma nie wystawiła podżegacza wojennego Sikorskiego tylko tęczowego Trzaskowskiego , lepsza 🌈 niż wojna -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Bzdury. Wprowt napisałeś, że komunisci nie są ludźmi. Ja o komunistach nic nie pisałem. po prostu pokazałeś jakim człowiekiem jesteś. Nędznym.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi