Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
@LeBomB Nie patrzyłem, zobaczę dzisiaj. Ja z takich rzeczy nie korzystam, co mogę mam wyłączone itd. A co do problemu, komp zostawiony na parę godzin nocnych - bez żadnej poprawy niestety. Problem nie zniknął. Będę dumał po pracy. Na chwilę obecną przesiadłem się na linuxa. -
Przez azgan · Opublikowano
Łeee tylko 32 strony? Słaby ten spam w temacie, coś kiepsko się staracie 🤭. Widocznie gra za dobra i gnioty jak Dragon Age The Veilguard albo S.T.A.L.K.E.R 2 wykręcają lepsze wyniki . No tak ale w sumie to dzisiaj dopiero premiera więc macie jeszcze szansę się poprawić chociaż może być ciężko siedzieć na forum żeby oderwać się od Indiego -
Przez Gret · Opublikowano
Znając GGG to prędzej polecą nerfy na jakieś silniejsze skille/nodki jak by miała być uproszczona gra. Mi tam się to podoba. Tylko mam obawy co to przechodzenia tak kampanii co 3 miesiące jak będą nowe ligi, pewnie zaraz powymyślają jakieś optymalne startery i będzie się ją robić w 5-10h ale jednak obawa jest. -
Przez ShadowMan · Opublikowano
Właśnie. O ile w dyskusjach na tematy różne jeszcze coś tam się działo, to tematy czysto sprzętowe były już praktycznie martwe. Ludzie zakładali tematy z pytaniami odnośnie sprzętu i często w ogóle nie dostawali nawet jednej odpowiedzi.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi