Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, Zdzichon napisał(a):

Chyba nic nie stoi na przeszkodzie żeby do tej starej skorupki załadować więcej pamięci. W microsd już nawet 1TB widuję. Szybkość transferu chyba jest wystarczająca. W jedynce nie widziałem różnicy między długością ładowania z kartridża a instalki z pamięci wewnętrznej.

co ma piernik do wiatraka? pisałem czy da radę cardridża z switcha1 wpakować do switcha2, że cyfra będzie wstecznie kompatybilna to chyba oczywiste.

Opublikowano (edytowane)

Tyle samo liter. Skąd mam wiedzieć? Przecież to Nintendo, równie dobrze mogą zrobić okrągłe kartridże, a na wierzchu dać mały LCD :)

Napisałem tyle, że wg mnie technicznie nic nie stoi na przeszkodzie żeby użyć kartów pasujących do obu konsol jednocześnie.

Edytowane przez Zdzichon
Opublikowano

Dobry trolling nie jest zły :E

Już za kilka miesięcy mają go ogłosić i mam nadzieję że będzie trochę mocniejszy od steam deck... Ale możliwe, że celując w mniejszy TDP i większą marżę lub niską cenę  będzie to co najwyżej podobny poziom.

Przynajmniej w końcu da radę emulować erę PowerPc, jeśli homebrew go dorwie :E

Mogliby go trochę pogrubić i ergonomię ściągnąć od steam deck, ale pewnie i tak pady będą na szynach do wysunięcia.

W sumie nic tu po mnie, bo bardziej czekam na steam deck 2 lub jakiś steam box.

Opublikowano

Nie patrząc np. na ROG Ally X tylko porównując bezpośrednio Switch1 do Switch2 to ładnie wyjdzie to Nintendo jeśli chodzi o skok generacyjny.

Switch2 będzie miał podobną moc do SteamDecka, więc wystarczy popatrzeć na gameplaye z Decka z takich gier jak np. Resident Evil 3R, Wiedźmin3. 

Normalnie szok, jak wszystkie Exy Nintendo dostaną takie możliwości graficzne np. Zelda, Pokemony, Metroid, Mario.

To będzie totalna rewolucja.

Opublikowano (edytowane)
21 godzin temu, Spychcio napisał(a):

Switch2 będzie miał podobną moc do SteamDecka, więc wystarczy popatrzeć na gameplaye z Decka z takich gier jak np. Resident Evil 3R, Wiedźmin3. 

Normalnie szok, jak wszystkie Exy Nintendo dostaną takie możliwości graficzne np. Zelda, Pokemony, Metroid, Mario.

To będzie totalna rewolucja.

Możesz sobie póki co tylko gdybać,  na ten moment o mocy Switcha2 wiadomo dokładnie NIC.

Edytowane przez Elvis79