Anime - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Tornado3 · Opublikowano
fajnie, ale zazwyczaj o takich rzeczach wie 90% średnio rozgarniętych motoryzacyjnie. Turbo istnieje już dobrych kilka dekad -
Przez SuLac0 · Opublikowano
napisze wiecej. ta instrukcja dostepna jest z poziomu tabletu wiec sklonny jestem uwierzyc, ze w przerabianym przykladzie, szukane bylo w instrukcji, jak cos ustawic widocznie pominiety zostal najwazniejszy punkt instukcji - nie czytac instrukcji podczas jazdy -
Przez ket_rab · Opublikowano
@DarkeVo kiedyś zastanawiałem się na kątowym ale jednak wybrałem droższą opcję WireView. Obecnie najnowszy model WireView Pro II monitoruje prąd na każdym pinie i o ile dobrze pamiętam to odcina jeśli będzie coś się działo. Do 5090 bardzo dobry dodatek i nowego modelu cena już wysoka. Jak brać to tylko oryginalny kątowy albo jak jest luźna kasa to WireView Pro II. Używam z 5080 i tak to u mnie się prezentuje. -
Przez Kyle · Opublikowano
Z serii: producenci to robią czasem głupie rzeczy (np. EGR i brak sitka, który by przynajmniej zbierał rozpadający się DPF): Nie, to nie o to chodzi (ps. no i co ma EGT do rozgrzanej turbo-sprężarki w której już nie krąży olej po wyłączeniu silnika?)
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi