Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wczoraj chciałem obniżyć cenę w ogłoszeniu lunety bo było 13 obserwacji i chciałem ludzi jakoś zachęcić. Ogłoszenie wpadło w "Sprawdzanie" i czego innego można było oczekiwać xD Dom wariatów :wariat::boink:

Screenshot_2026-08-22-09-34-06-93_d8f7c2d4207c9c881dc42dd7bff41fe7.thumb.jpg.629c18cd4b3ca02fc984bc8295b63ade.jpg

Edit:

Odwołałem się od tej decyzji przesyłając screeny z decyzją gdzie chwilę wcześniej ogłoszenie zostało przepuszczone a teraz dostałem taką odpowiedź. Skoro komuś nie chce się ręcznie napisać raportu za 200 tysięcy, chyba nie ma się co dziwić, że za mniejsze pieniądze odpowiedź będzie jak z AI.

Screenshot_2026-08-22-15-27-35-59.thumb.jpg.e5cf054740262f4d4300cbce940344da.jpg

Edytowane przez Pentium D
Opublikowano

Chciałbym trochę "przyżulić" a mianowicie - początek lipca zamówiłem dwie te same gry na ps5 za 239zł od sztuki, premiera jutro i paczka już do mnie w drodze, patrzę a ten sam sprzedawca ma teraz po 205zł, czyli prawie 70zł wychodzi taniej :) jakiś pomysł jak odzyskać kasę ? mógłbym nie odbierać z paczkomatu (zwrot 14dni) i zamówić znowu, tylko spora szansa, że gry dotrą po weekendzie a wolałbym już od jutra grać :E 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mialem wystawione memki za 450zł, oferty 400
zwiekszylem na 480, oferty 450, no to zwiekszylem na 500,ofeerty 480 nastepnie 525 to oferty 500

finalnie 547 i poszly - totalnie mi nie zalezalo bo śą w moim kompie - zaluje ze nie zwiekszylem na 600

jak ktos szuka to kupi

IMG_5975.JPEG

Opublikowano (edytowane)

Ja ostatnio na vinted kupiłem procka za 10 zł po negocjacji z 12 zł. Odebrałem i od razu chciałem klepnąć że ok bo kto by chciał oszukać. Dobrze że tego nie zrobilem. Dopiero na 6 godzin przed upływem rozłożyłem zestaw i się okazało, że uwalony kontroler pamięci. Odpala tylko z jednym modułem i to na ograniczonej prędkości. Nie działa z prędkością ze specyfikacji procka.

Zgłaszam problem przez formularz i gość że "u mnie działało" i rozwiązanie odeślij i zwrot kasy czyli z puli 23 zł już jestem stratny 9 zł na odesłaniu. Dzisiaj popup z apki inpostu że paczka zwrotna już w drodze. Menda paczki nie odebrała z automatu. 

Jak odbiorę zwrotną to dalej z vinted sprawę mam załatwiać. Już nie chodzi o te parę złotych, ale o stracony czas. Mam nadzieję, że mu konto zablokują i będzie miał permban na vinted.

Edytowane przez Pentium D
Opublikowano (edytowane)

Ostatnio kupiłem płytę laptopa na dawcę części . Sprzedający  fajnie ją zapakował w kopertę bombelkową i wrzucił do dużego kartonu bez żadnego wypełnienia. Płyta latała swobodnie po kartonie. Na szczęście przeżyła podróż ,  co trzeba mieć w głowie żeby tak pakować :boink:

Edytowane przez allas