TheMr. Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Raczej nie może zabraknąć tego tematu. Zobaczymy czy będzie miał powodzenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trepek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Pierwszy!!!1111oneoneone BTW. @Krzysiak jest i temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Choć myślę, że lepiej by było gdyby to był oddzielny dział w offtopie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMr. Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s To już od moderatorów zależy jak sobie to poukładają. Ale na razie można rozpocząć w takim wydaniu. Może uda mi się zarchizować zdjęcia i wypowiedzi użytkowników, przyda się w końcu dysk 8TB Ale to dopiero jak będę w domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Digger Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Miałem dzisiaj odkręcać wał w moim złomie, ale śmierć forum pclab na tyle mną wszcząsła, że nie wiem czy będę w stanie klucze utrzymać. Raczej nie pisałem w dziale motoryzacja ale czasami czytałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMr. Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Tez czytałem od czasu do czasu. Niestety ale nigdy nie potrzebowałem pomocy, a raczej nie lubię chwalić się tym co posiadam. Ale miło wspominam posty osób które tworzyły modyfikacje swoich samochodów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Swego czasu sporo tam pisałem, nawet byłem modem motoryzacji, ale jakoś później znów mnie bardziej wciągnęła górna część forum laba i siedziałem w sprzętowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serwal4 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Jestem i ja, jeden z niewielu już w sumie aktywnie siedzących w dziale Moto na PCL W zasadzie 75% ostatnich miesięcy na PCL to był dział Moto, czasem coś w OT. Tematy sprzętowe gdzieś po drodze znudziły (możliwe, że przez codzienny kontakt z nimi w pracy), na tyle że kupiona w 2013.11 platforma i5-4670K/Z87 doczekała się zmiany dopiero w sierpniu 2023r... Po drodze zmieniała się tylko ilość ramu i 3x grafika... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katystopej Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s No siema wstałem z umartych ostatnimi czasy przeglądałem głównie sprzęt bo nastał ten czas, że zamiast sobie to młodemu pierwszego kompa złożyłem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMr. Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Coś wysmarował dla młodego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 6 minut temu, Katystopej napisał: No siema wstałem z umartych ostatnimi czasy przeglądałem głównie sprzęt bo nastał ten czas, że zamiast sobie to młodemu pierwszego kompa złożyłem. U mnie już młody dorósł do tego, że mu za miesiąc auto jedno oddaje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katystopej Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) AM5 z apu 8600g, zasilacz bądź cicho w goldzie, buda phanteksa, aio 240mm, 32gb ramu 7200. Apu dla tego, że póki co jako 10 latek naparza w Fortnite i Minecrafta, na monitorze 1440p Fortnite z TSR i na ultra śmiga w stabilnych 60fps, za 2-3 lata wsadzę mu tam jakąś mocną karciochę odpowiednik 4070 super/ti a za kolejny rok cpu pokroju 9800x3d, więc platforma stricte na lata Krzysiek, dalej c5 się kulasz? Ja w planach mam c5 lub 508, przy czym c5 bardziej mi leży ze względu na hydro i silnik 2.2 po 2015r. Edytowano %s o %s przez Katystopej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMr. Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Ładny zestaw. Chociaż od 60 FPS mnie już oczy bolą Musi jednak być minimum 120 w FPSach. 14 minut temu, Krzysiak napisał: U mnie już młody dorósł do tego, że mu za miesiąc auto jedno oddaje To już nie taki młody Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 32 minuty temu, Katystopej napisał: Krzysiek, dalej c5 się kulasz? Ja w planach mam c5 lub 508, przy czym c5 bardziej mi leży ze względu na hydro i silnik 2.2 po 2015r. 307 żony idzie dla syna, mój C5 dla żony a ja biorę od brata 508SW FL 2.0 bhdi 150 z końcówki 2015. Nie było w planie kupowania teraz auta, bo miało być za jakieś 2 lata coś nowszego...ale trochę sytuacja się zmieniła (młody zrobił prawko i pasuje żeby coś swojego miał, brat nie chce gotówki za auto bo mu się rozejdzie i chce żebym do umówionej kwoty spłacał mu leasing auta które weźmie...że ten układ mi pasuje, a tego 508 znam od kilku ładnych lat to się zdecydowałem). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMr. Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 4 minuty temu, Krzysiak napisał: 508SW FL 2.0 bhdi 150 z końcówki 2015. Bardzo fajny samochód, mam znajomego na Taxi właśnie co takim jeździ. Chwali, ale problemy z automatem miał. Skubane trzymają ostro cenę, tak jak wszystko na poprawionych 1.8/2.0 TFSI. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katystopej Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Nie ma czegoś takiego jak poprawione tfsi a problemy z automatem wynikają jedynie z użytkowania, tam siedzi aisin hydrokinetyk 8 biegowy w polifcie, przedlift miał 6 biegowego. Fakt, za 2015r trzeba wyłożyć 45k, podobnie stoi C5 z tych ostatnich lat 15-17. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoczek Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Dzieńdoberek xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapcer Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Dobry wieczór! :) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiak Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @TheMr.ja stety lub nie będę miał manuala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcusfff Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s O to i ja tu dołączę. Migracja z PcLab spowodowała u mnie chęć powrotu na forum po latach. Witam wszystkich motomaniaków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gret Napisano 23 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 23 godziny temu Siema, Moje Nokiany mimo że mają z 6mm mięsa mają też 9lat i guma już tak nie trzyma, zapadła więc decyzja na wymianę zimówek. Co polecacie? Myślałem nad Alpine 7 albo UltraGrip Permormance 3, ale też Yokohama V906 ma bardzo fajną cenę. Nie wiem czy warto dopłacać do Goodyear albo Micheline. A może coś jeszcze innego. Rozmiar 215/50/17. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katystopej Napisano 23 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 23 godziny temu (edytowany) Szukaj bardziej pod kątem zachowania opony na mokrym, bo śnieg to one zobaczą ze 3 dni w sezonie. Ja przy następnym aucie pakuje jakiś premium wielosezon. W zeszłym roku jechałem RAZ po zaśnieżonej drodze rano jak końcem listopada przywaliło śniegiem w Katowicach. Edytowano 23 godziny temu przez Katystopej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gret Napisano 23 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 23 godziny temu (edytowany) Racja, w ostatnich latach śniegu jak kot napłakał. Dlatego też odraczałem tą wymianę Nokianów. Rozważę też wielosezonowe, jako że robię rocznie ~5000km i to głownie po mieście to pomysł wydaje się nie głupi. Edytowano 23 godziny temu przez Gret Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gang Napisano 23 godziny temu Zgłoś Udostępnij Napisano 23 godziny temu WE are back! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMr. Napisano 23 godziny temu Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 godziny temu Jak wielosezonowe to Goodyear. Zimówki brałbym WinterContact TS. Trzeba jednak przygotować się na to że wielosezonowe opony będziesz musiał zmienić częściej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się