galakty 3 343 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października I chwalą się tym w co drugim zdaniu, znamy to 1
huudyy 2 854 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października 23 minuty temu, bleidd napisał(a): Moi rodzice mają sprawę spadkową, pierwszy prawnik to totalny nieogar, nic o niczym nie wie, spóźnia się albo wcale nie przyjeźdża na spotkania, zapomina że miał gdzieś zadzwonić i coś ustalić ale ego ma wywalone tak bardzo, że nie mieści się razem z nim w pokoju, cały czas podkreśla jaki on elitarny i jaki elitarny zawód wykonuje Po 2 miesiącach bezskutecznych konsultacji rodzice zmienili prawnika na podobnego, niby z polecenia ale gość na każde pytanie musi sobie wygooglować odpowiedź, na większość pytań ostatecznie odpowiada, że się nie da ale jak mu się zwróci uwagę, że czytaliśmy, że to i tamto to "aa tak tak, jest taka możliwość". Za każdą wizytę kasuje jak za zboże ale nic z tego nie wynika, bo on się musi rozeznać w sprawie. Następna wizyta i on się musi rozeznać w sprawie. W zasadzie nie wiem jak wy zdobywacie te uprawnienia. Zapewne akurat pech chciał i trafiliśmy tak a nie inaczej no ale jak widać każda branża ma swoje za uszami. to jest jak z lekarzem, stolarzem albo mechanikiem samochodowym - jak ma być dobry, to tylko z osobistego polecenia, no i tanio nie będzie. 1
GordonLameman 8 478 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października 18 minut temu, galakty napisał(a): I chwalą się tym w co drugim zdaniu, znamy to Higieną?
GordonLameman 8 478 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października 6 minut temu, galakty napisał(a): Tym że są prawnikiem. A to jasna sprawa! Jak by się tak nie pochwalić? Na Tinderze to w ogóle must-have
bergercs 1 411 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października 44 minuty temu, bleidd napisał(a): .. prawnik to totalny nieogar.. Mogę dać namiary na swojego. Oprócz tego, że wymiatacz, to jeszcze z wyglądu i "pierwszego wrażenia" taki "misio", dzięki czemu dodatkowo "zmyla przeciwnika" 2
galakty 3 343 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października 4 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Na Tinderze to w ogóle must-have Był nawet mem, że jak ktoś studiuje prawo to w max drugim zdaniu napisze
GordonLameman 8 478 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października (edytowane) 4 minuty temu, galakty napisał(a): Był nawet mem, że jak ktoś studiuje prawo to w max drugim zdaniu napisze https://www.instagram.com/typowykarolofficial/ No i klasyczny żart: Po czym poznać studenta prawa? Po niczym, sam Ci o tym powie Edytowane 14 Października przez GordonLameman 1 1
bbandi 452 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października Nie widziałem tego wcześnie ale pomysły mają trzeba przyznać 1
galakty 3 343 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października To kremowe gówno? IS-F proszę mi tu znaleźć.
Oldman 468 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października Toyota wprowadza na rynek nową markę CENTURY (zorientowani w temacie kojarzą że to najbardziej luksusowe auto w historii firmy), marka Century bedzie pozycjonowana oczywiscie wyżej od Lexusa co zapewne wywoła bóldupizm u niektórych ortodoksyjnych lexusiarzy Ale jest nadzieja że być moze w końcu takie auta będą miały wygłuszone drzwi i inne elementy nadwozia oraz ocynkowaną karoserię https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/toyota-ma-nowa-marke-century-jest-pozycjonowane-jeszcze-wyzej-niz-lexus/enk9vmk 1 1
baQus 22 Opublikowano 14 Października Opublikowano 14 Października 6 minut temu, Oldman napisał(a): Toyota wprowadza na rynek nową markę CENTURY (zorientowani w temacie kojarzą że to najbardziej luksusowe auto w historii firmy), marka Century bedzie pozycjonowana oczywiscie wyżej od Lexusa co zapewne wywoła bóldupizm u niektórych ortodoksyjnych lexusiarzy Ale jest nadzieja że być moze w końcu takie auta będą miały wygłuszone drzwi i inne elementy nadwozia oraz ocynkowaną karoserię https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/toyota-ma-nowa-marke-century-jest-pozycjonowane-jeszcze-wyzej-niz-lexus/enk9vmk Przez inny znaczek byłem pewien, że od zawsze to była osobna marka
Petru23 251 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października Ja tylko przypomnę, że IT to nie tylko programiści. To również dostawcy, serwisanci, szkoleniowcy, instalatorzy, itp itd
dannykay 626 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października (edytowane) 13 godzin temu, Gret napisał(a): filmik mikiciuka a corvette dla widzów gdzie? Edytowane 15 Października przez dannykay
Gret 558 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października 6 minut temu, dannykay napisał(a): a corvette dla widzów gdzie? Nie wiem, oglądam jego filmy jeden na 20 czasami do obiadu
galakty 3 343 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października 16 godzin temu, Gret napisał(a): MERCEDES za grosze Prawie nowy Szczerze to mi się nowsze Mercedesy nie podobają za grosz. Na zewnątrz może jeszcze, ale środek totalnie mi nie pasuje. 1
duniek 255 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października miesiac temu mialem stłuczke babka z lewego pasa chciala opuscic rondo, (jest tam ciągła linia) EWIDENTNA JEJ WINA ja na spokojnie, oczywiscie babka jak i mąz nakreceni na początku ze moja wina itp, po 10 min bezskuteczengo wyjasniania chcialem dzwonic na policje no ale prosze nie dzwonic itp, po kolejnych 10min tlumaczen, w koncu przyjeła swoją wine i podpisalismy oswiadczenie zlozylem wszystkie papiery do ubezpieczalni, wycenili dosc szybko, no ale od 2 tygodni nic sie nie dzialo dzis telefon z ubezpieczalni ze proszą o przesłanie nagrania - mowie im, ze przeciez wysylalem w zalaczniku no ale ze nie maja - no to pytam, ze po co im nagranie skoro mam oswiadczenie o winie to mi powiedzieli ze jednak sprawczyni sie nie poczuwa i prosimy o nagranie - oczywiscie nagrania mam i w tej chwili im to wysyłam no ale lekko mi sie cisneie podniosło, bo jakbym nie miał nagrania to jestem ciekawy co by było 1
GordonLameman 8 478 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października (edytowane) 36 minut temu, galakty napisał(a): Szczerze to mi się nowsze Mercedesy nie podobają za grosz. Na zewnątrz może jeszcze, ale środek totalnie mi nie pasuje. Mnie się coraz bardziej GLC/GLE podobają @duniek Postsowiecka mentalność. "Załatwić" coś z pracy to duma. Uniknąć odpowiedzialności za coś to duma. Oszukać rodaka to spryt. Wykorzystać dobroduszność sąsiada to chwała Edytowane 15 Października przez GordonLameman 1
galakty 3 343 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października 1 minutę temu, GordonLameman napisał(a): Mnie się coraz bardziej GLC/GLE podobają Meh Mi się starsze (tak 2012-2013) C klasy podobają, C63 oraz SLS
GordonLameman 8 478 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października Ja to skupiam się na tym co jest - teoretycznie - w zasięgu. No i Taki GLC300 mógłby wjechać. Nie jest jeszcze aż tak drogo jak przy GLE
dannykay 626 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października kurła 100/2pkt 65/50. Jechałem w kolumnie aut chyba jako trzeci. Wszyscy równo i nie spojrzałem na licznik. 2
trepek 1 361 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października 21 godzin temu, GordonLameman napisał(a): Higieną? Dokładnie, higieną Zamień lekarz na prawnik. 2
GordonLameman 8 478 Opublikowano 15 Października Opublikowano 15 Października 2 minuty temu, dannykay napisał(a): kurła 100/2pkt 65/50. Jechałem w kolumnie aut chyba jako trzeci. Wszyscy równo i nie spojrzałem na licznik. Kurde, myślałem zę tylko pierwszej zatrzymują w takiej sytuacji
Rekomendowane odpowiedzi