Arczevski 196 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 1 minutę temu, dannykay napisał(a): coś Ty tam nakupił, yy wróć, nawynajmował? Seata Formentora VZ 1 2
IceMan 136 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 5 minut temu, trepek napisał(a): Na dojazdy wokół komina, jak kiedyś pierworodna podrośnie, kupię właśnie albo Jazza albo Hybrydowe AygoX. Ewentualnie plugin Mam nadzieję, że Hyundai ogarnie do tego czasu zasięgi swoich pluginów. Polecam tego nowego Jazza, jak na takiego niedużego piździka ma bardzo okomfortowe zawieszenie. 1
trepek 1 714 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Teraz, Arczevski napisał(a): Seata Formentora VZ Oj Ty hejterze!!! Trzeba było brać Kugę, Civica albo chińczyka. Tak to stałeś się hejterem!!!111oneoneone PS. Gratki, VZtki są fajne Będą teraz mylić Cię na drodze z nowymi samochodami policji. Każdy grzecznie przed Tobą pojedzie
GordonLameman 9 556 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 (edytowane) 7 minut temu, Arczevski napisał(a): Kurde szkoda że wallec odpalił się dopiero teraz, dzień po tym jak odebrałem auto w tym cholernym systemie płacenia rat co miesiąc gdzie liczą karę za wszystko. Tak to bym sie nie wdupił no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie święte prawo własności, instytucja tak wyjątkowa i ważna bo to nie jest coś tam takiego sobie że możesz to sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem, nie rozumiesz co to jest wynajem i leasing.jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się pedałów albo lewactwa albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takiej instyticji jak WŁASNOŚĆ! Edytowane 10 Grudnia 2025 przez GordonLameman 6
huudyy 3 285 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 (edytowane) 4 minuty temu, Arczevski napisał(a): Seata Formentora VZ fajna fura, oby Tobie i Twojemu bankowi dobrze służyła @GordonLameman przestań ich już prowokować, bo znowu Cię wyślą do Zgierza na 3 dni Edytowane 10 Grudnia 2025 przez huudyy 6
Arczevski 196 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 1 minutę temu, trepek napisał(a): PS. Gratki, VZtki są fajne Będą teraz mylić Cię na drodze z nowymi samochodami policji. Każdy grzecznie przed Tobą pojedzie Dzięki! Właśnie mi uświadomiłeś, że nieświadomie wybieram policyjne fury - insignia, teraz formentor 1
GordonLameman 9 556 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 4 minuty temu, Arczevski napisał(a): Seata Formentora VZ Ale czemu jak civici w salonach są?!!?!?!?!?!?!? Gratki! VZ są super 1
dannykay 814 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 4 minuty temu, Arczevski napisał(a): Seata Formentora VZ Cytat Przegląd od AI CUPRA Formentor VZ (Veloz, czyli szybki) NO NO NO 1 1
trepek 1 714 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Ej chopy, ja wiem, że środa dzień loda ale na samą myśl o dzisiejszym wieczorze to niektórym tutaj testosteron wybija pod sufit @Arczevski A nie myślałeś o pracy w policji? 3
GordonLameman 9 556 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Teraz, trepek napisał(a): Ej chopy, ja wiem, że środa dzień loda ale na samą myśl o dzisiejszym wieczorze to niektórym tutaj testosteron wybija pod sufit @Arczevski A nie myślałeś o pracy w policji? https://moto.infor.pl/prawo-na-drodze/ciekawostki/5269316,Jak-dostac-sie-do-grupy-Speed.html
huudyy 3 285 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 1 minutę temu, trepek napisał(a): A nie myślałeś o pracy w policji? Halo, szanujmy się chociaż minimalnie... 1
trepek 1 714 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Cytat Selekcja? Ta jest prosta. Wybierane są osoby posiadające dużą ilość uprawnień, szerokie doświadczenie i służbę popartą sukcesami Czy za sukcesy można uznać upalanie sprzęgła na parkingu pod marketem i nie zaliczenie żadnej latarnii? Bo nie wiem czy się nadaję 1 minutę temu, huudyy napisał(a): Halo, szanujmy się chociaż minimalnie... Akurat mógłbym łapać wszystkich tych, co jeżdżą szybko a bezpiecznie 1
GordonLameman 9 556 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 1 minutę temu, trepek napisał(a): Czy za sukcesy można uznać upalanie sprzęgła na parkingu pod marketem i nie zaliczenie żadnej latarnii? Bo nie wiem czy się nadaję Wykład o tym, że jesteś piratem drogowym za ...3 .... 2.....1
wallec 1 290 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 8 minut temu, GordonLameman napisał(a): no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie święte prawo własności, instytucja tak wyjątkowa i ważna bo to nie jest coś tam takiego sobie że możesz to sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem, nie rozumiesz co to jest wynajem i leasing.jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się pedałów albo lewactwa albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takiej instyticji jak WŁASNOŚĆ! Wystarczyło napisać "bez płacenia rat" i trafiony zatopiony jednomasztowiec @Arczevski gratki, niech służy! Przyjemne wozidło. 21 minut temu, trepek napisał(a): A w tej bajce były smoki? Srogo odlatujesz. Tutaj też odlatujesz. Mają być zgodne z zaleceniami producenta. Civic z filmu jest zgodny z zaleceniami producenta? 1
GordonLameman 9 556 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 7 minut temu, trepek napisał(a): Dajesz! A to nie ja, tylko nasi niektórzy koledzy z działu
trepek 1 714 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 3 minuty temu, wallec napisał(a): Civic z filmu jest zgodny z zaleceniami producenta? A ja odpowiadałem na Civica z filmu czy na Twoje zdania? 1
GordonLameman 9 556 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 4 minuty temu, wallec napisał(a): Wystarczyło napisać "bez płacenia rat" i trafiony zatopiony jednomasztowiec Wystarczy nie wciskać innym nic na siłę - szczególnie swoich wyborów 4 minuty temu, wallec napisał(a): Civic z filmu jest zgodny z zaleceniami producenta? Civic z filmu jest niezgodny z zaleceniami rozumu
Arczevski 196 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 (edytowane) 19 minut temu, trepek napisał(a): @Arczevski A nie myślałeś o pracy w policji? No niby budżetówka wszystko fajnie, ale nie wiem czy ten formentor byłby wtedy możliwy Edytowane 10 Grudnia 2025 przez Arczevski
Krzysiak 2 349 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 @wallecale jak areczka nie da się tam zamontować żeby pograć na tym ekranie to idź pan w uj z takim autem 2
wallec 1 290 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 9 minut temu, trepek napisał(a): A ja odpowiadałem na Civica z filmu czy na Twoje zdania? Ja odpowiedziałem do Civica z filmu na bazie moich doświadczeń z Business Lease i Arval.
Krzysiak 2 349 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Godzinę temu, IceMan napisał(a): Te marudy forumowe w życiu tego nie zrozumieją, bo nie mieli styczności na codzień. Jak już Ci wyjaśniono nie w tym rzecz 1
huudyy 3 285 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 (edytowane) 2 minuty temu, trepek napisał(a): Co to Business Lease i Arval? Arval to dostawca aut na leasing, jak Alphabet czy Lease Plan. 9 minut temu, wallec napisał(a): Ja odpowiedziałem do Civica z filmu na bazie moich doświadczeń z Business Lease i Arval. no właśnie, na bazie TWOICH doświadczeń - widocznie Gordon czy ktoś inny nie mają/nie mieli problemów z leasingiem i wolą mieć użyczone auto z banku, niż bawić się w zakup nówki, która straci 25% na wartości w momencie wyjazdu z salonu. Edytowane 10 Grudnia 2025 przez huudyy 1
wallec 1 290 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Miejsca, z których, po spełnieniu różnych warunków możesz wybierać samochody na warunkach, które zaakceptujesz.
Rekomendowane odpowiedzi