Gość Petru23 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia @Crew 900 Motocykl. Motor masz np w pralce
GordonLameman 9 556 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia 54 minuty temu, Crew 900 napisał(a): Pany, gdzieś pod koniec marca/kwiecień chcę se kupić motor pierwszy. Takie coś od razu mi wpadło w tvn turbo jak o tym gadali: https://qjmotor.com.pl/srt-900sx/ Chciałbym poznać wasze opinie, porady, może coś innego ? Kup Horneta 750 i nie Kombinuj. 54 minuty temu, Crew 900 napisał(a): Pany, gdzieś pod koniec marca/kwiecień chcę se kupić motor pierwszy. Takie coś od razu mi wpadło w tvn turbo jak o tym gadali: https://qjmotor.com.pl/srt-900sx/ Chciałbym poznać wasze opinie, porady, może coś innego ? Kup Horneta 750 i nie Kombinuj.
Crew 900 1 160 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia 1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Kup Horneta 750 i nie Kombinuj. Kup Horneta 750 i nie Kombinuj. No a dlaczego? Wolałbym automat.
GordonLameman 9 556 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia 5 minut temu, Crew 900 napisał(a): No a dlaczego? Wolałbym automat. Bo jest fajny 1
Crew 900 1 160 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Teraz, GordonLameman napisał(a): Bo jest fajny No ten mój to też jest super. I full wypas.
Gret 869 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia 1 minutę temu, Crew 900 napisał(a): No ten mój to też jest super. I full wypas. a w ogóle co to za marka bo pierwsze słyszę? jakiś chiński wynalazek? 1
GordonLameman 9 556 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia 3 minuty temu, Crew 900 napisał(a): No ten mój to też jest super. I full wypas. A jakość też?
jarux 177 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia 4 godziny temu, Kyle napisał(a): O olejach: (podsumowując: lepiej dawać taki olej jak przewidział producent auta/silnika) To zależy Mogę bez problemu podać przynajmniej jeden przykład gdzie trzymanie sie zaleceń co do oleju jest praktycznie gwarancją remontu silnika.
jarux 177 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Vq35 + 5W30 + Ska/autostrada = puk puk L7x/es9a + 5W30 = przypalony olej i równa pochyła do destrukcji silnika. To dwa przypadki które znam z własnego doświadczenia. 1 1 1
marko 1 001 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia 33 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Bo jest fajny Fajny to jest BMW K1600. Teraz zapewne jest jakaś nowa generacja, ale jak jakieś 5 lat temu wsiadłem na niego... Kurde! ale to coś z kategorii "i tak sobie nie kupię"
Crew 900 1 160 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) 54 minuty temu, GordonLameman napisał(a): A jakość też? 54 minuty temu, GordonLameman napisał(a): A jakość też? Z tego co materiały mówią i piszą to tak. np. Dużo jest tego. Edytowane 24 Stycznia przez Crew 900
KiloKush 804 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/audi-q3-ID6Hsd6f.html?reason=listing Manualna klima. Ahh te niemieckie PREMIUM
Kyle 377 Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) 40 minut temu, KiloKush napisał(a): https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/audi-q3-ID6Hsd6f.html?reason=listing Manualna klima. Ahh te niemieckie PREMIUM To auto sprawia wrażenie dosyć obskurnego (wygląd środka). Materiały wyglądają jakby to był zwykły plastik ... ale może to tylko takie wrażenie na zdjęciu robi. No i manual ... serio? No ale faktycznie są tacy, co lubią manual, bo widziałem tu w ankiecie jak było pytanie które auto byś wybrał, było kilka podanych, to ktoś mając automat do wyboru, wolał te manualne relikty rzeczona ankieta: ... kto woli jeździć manualem po mieście? Pewnie gdyby były auta odpalane na korbkę do wyboru, to znalazło by się też kilka osób ps. wracając do tego audi z aukcji - przebieg niby 140 000, a kierownica wytarta, jakby przebieg był 340 000 x-P - ciekawe, czy materiały takie "premium", czy lekko oszukany przebieg (tak ponad 2x). Edytowane 24 Stycznia przez Kyle
Totek 944 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) 7 godzin temu, jarux napisał(a): To zależy Mogę bez problemu podać przynajmniej jeden przykład gdzie trzymanie sie zaleceń co do oleju jest praktycznie gwarancją remontu silnika. Odcinek pod tytułem silniki lat 90 spotykają 5w30 long life Opracowanie na podstawie grupy VAG Edytowane 25 Stycznia przez Totek 1
Kyle 377 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Natrafiłem na taki temat na facebook: https://www.facebook.com/Hi.5YouTube/posts/dlaczego-ludzie-tak-hejtują-chińskie-autaprzejechałem-1500-km-chińczykiem-i-mam-/1352171033372770/ i kwiatuszek: Cytat Boimy się kupować chińskie samochody, bo boimy się o serwis. Inne marki też nas nie rozpieszczają. W maju zamówiłem w autoryzowanym serwisie Jeepa tylną szybę do mojego samochodu i co miesiąc otrzymuję informację, że będzie za miesiąc. Mija już pół roku a ja ciągle czekam. Serwis jest bezsilny, ja też.
GordonLameman 9 556 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 4 godziny temu, Kyle napisał(a): Natrafiłem na taki temat na facebook: https://www.facebook.com/Hi.5YouTube/posts/dlaczego-ludzie-tak-hejtują-chińskie-autaprzejechałem-1500-km-chińczykiem-i-mam-/1352171033372770/ i kwiatuszek: Patrząc po tym co ten profil udostępnia/pisze, nie uwierzyłbym w ani jedno słowo napisane przez tego idiotę:
galakty 4 192 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 7 godzin temu, Kyle napisał(a): kto woli jeździć manualem po mieście? Jak skrzynia jest fajna to nie ma problemu. Gorzej jak jedynka nie wchodzi co trzecie światła
GordonLameman 9 556 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Huhu, Tesla idzie drogą BMW: https://www.reuters.com/business/autos-transportation/tesla-drops-autopilot-feature-us-canada-2026-01-23/
Gret 869 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) 2 godziny temu, galakty napisał(a): Jak skrzynia jest fajna to nie ma problemu. Gorzej jak jedynka nie wchodzi co trzecie światła Fajne manuale to albo japońce honda/mazda albo jakies sportowe @bergercs to audi wyżej jak bym lagune widział Edytowane 25 Stycznia przez Gret
GordonLameman 9 556 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia To Q3 wygląda w środku jak Octavia 2FL z 2008 roku
Kyle 377 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 3 godziny temu, galakty napisał(a): Gorzej jak jedynka nie wchodzi co trzecie światła Czegoś takiego, to nawet w Łada Samara nie miałem, przy oleju nie wymienianym przez kilkanaście lat.
Cappucino 327 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 1 godzinę temu, bergercs napisał(a): A "dziennikarzom youtuberowym" wszystko działa - jeśli dostajesz auto do "testów" , kartę paliwową i kartę kasą na bieżące wydatki... Polecam nowy kanał Cofika - macie tam o "testach" - na przykładzie Jury i Spidersweba: Oglądałem i polecam, generalnie nic nowego, ale niestety masa naiwnych ciągle nabiera się na tych jutubowych "recenzentów". Cały yt to jeden wielki ściek reklamowy.
Kyle 377 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Element grzejny tylnej szyby (przynajmniej jedna linia) zdecydowanie powinien biec pod wycieraczką (przynajmniej w bardzo bliskich okolicach). Jak w jakimś aucie zaczyna to grzać 1/3 szyby wyżej niż jest wycieraczka, to jest to źle zbudowane. 1
dannykay 814 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia W dniu 20.01.2026 o 16:52, marko napisał(a): Wiesz. Są inne zespoły na świecie. Tak wsadzając trochę kij w mrowisko mogę zapytać: co jest interesującego w F1, że ludzie gapią się w telewizor czy wydają kupę hajsu na bilet? Ot, jeżdżą w kółko, pójdziesz po herbatkę, wracasz za pół godziny "O! Przesunął się o jedną pozycję!", a progiem wejściowym oprócz oczywiście talentu i lat treningu, jest grubość portfela tatusia... W piłce nożnej rządzi pieniądz, ale jak masz talent, samozaparcie, to jakiś scout może Cię wypatrzeć i pniesz się w górę dzięki temu co umiesz, a nie ile hajsu wniesiesz uuuu chyba koledze znudziło się oddychanie prostym nosem 1 2
Rekomendowane odpowiedzi