Katystopej 2 046 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Srogo, V60, piękna fura. Nie, nie będą ograniczone do 180 2
Gret 1 023 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia Chciałem pisać po cholerne im volvo mogli sobie skodę kupić ale skoda by pewnie była drozsza 1
KiloKush 925 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia 55 minut temu, Katystopej napisał(a): Srogo, V60, piękna fura. Nie, nie będą ograniczone do 180 Ale robione dalej w Szwecji? XC60 p bynajmniej jest. Niemcy klepią po Turcjach i rosjach
zdunzdun 249 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia 2 godziny temu, Gret napisał(a): Chciałem pisać po cholerne im volvo mogli sobie skodę kupić ale skoda by pewnie była drozsza Nic nie przebije historii przetargu, który zakończył się kupnem Alf 159. To był szczyt tego, co można jeszcze zrobić, żeby zgadzały się wszystkie punkty i ostatecznie dopiąć temat 1 1
Katystopej 2 046 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia (edytowane) Ahahaha ciekawe któremu pokemonowi nie spodobał się mój post o oplach w temacie z chinczykami Jakie to trzeba mieć smutne korpożycie Edytowane 29 Stycznia przez Katystopej 1 1
Klima 109 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 10 godzin temu, zdunzdun napisał(a): Nic nie przebije historii przetargu, który zakończył się kupnem Alf 159. To był szczyt tego, co można jeszcze zrobić, żeby zgadzały się wszystkie punkty i ostatecznie dopiąć temat Tam nie było jeszcze jakichś jaj z zakupem felg? Kupili niepasujace felgi i później zmieniali na stalowe? Coś takiego mi świta, ale może bredze.
trepek 1 947 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 14 godzin temu, huudyy napisał(a): Jak myślicie, czy to lane assist zawinił? https://x.com/KamilCaus/status/2016422382420795796 Zawinił łącznik między kierownicą i pedałami. Lane Assist to brzdęka, wibruje i stawia lekki opór na kierownicy a nie nie umożliwia skrętu. 1
bleidd 1 320 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia (edytowane) 16 minut temu, Klima napisał(a): Tam nie było jeszcze jakichś jaj z zakupem felg? Kupili niepasujace felgi i później zmieniali na stalowe? Coś takiego mi świta, ale może bredze. Policja miała wymóg dwóch kompletów kół w tym zimowych na stalówkach a do Alfy był z tym jakiś problem (były trudno dostępne albo drogie) i dealer aby obniżyć koszt i przebić ofertę Opla z Insignią zamontował inne felgi od innego modelu i użył dystansów do tego niepasujących śrub (być może pływających, trudno w mediach znaleźć konkrety). Była z tego medialna afera, że policyjnym Alfom odpadają koła - podobno śruby się luzowały, były bicia na kierownicy a jednej faktycznie koło odpadło Edytowane 29 Stycznia przez bleidd 3 1
lesiu155 430 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 50 minut temu, trepek napisał(a): Zawinił łącznik między kierownicą i pedałami. Lane Assist to brzdęka, wibruje i stawia lekki opór na kierownicy a nie nie umożliwia skrętu. https://wiadomosci.wp.pl/w-busie-zginelo-siedmiu-kibicow-nowe-informacje-po-wypadku-w-rumunii-7248480087574848a?pvclid=01KG499HC00EMSG46H7CX95VHY Zaczyna się pomału wyjaśniać
trepek 1 947 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia Jest tak jak myślałem - kierowca naćpany był ale żeby nie było, że każdy w minibusie ćpał to puśćmy plotę, że to asystent zabił! Szczególnie, że informacja o tym co się stało pochodzi o osoby jadącej w minibusie, która pewnie też była naćpana i sądząc po zniszczeniach pojazdu - siedziała z tyłu. Wczoraj na mediach społecznościowych było to doskonale widać, gdzie osoby z niskim IQ i bezrefleksyjnie kopiujące głupotę jak jeden mąż okrzyknęły wspólnie - zabił samochód! Hurr durr, asystenci winni! W tej ich wizji postrzegania świata nie wzięli pod uwagę tego, że asystenci w samochodach to nie egzotyka i coraz więcej kierowców ma z nimi kontakt więc tutaj zapalała się lampka, że coś z tą narracją jest nie tak. 3
huudyy 3 445 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 5 minut temu, trepek napisał(a): Jest tak jak myślałem a to już specjaliści się wypowiedzieli, sprawa zamknięta, można się rozejść. 2 1
galakty 5 169 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia Godzinę temu, bergercs napisał(a): Te Alfy i tak były mega trwałe - silnik turbo dostający na zimno przy stosowaniu najtańszych części i olei*, to aż dziwne, że jeździły tak długo. Przetarg wygrany przez Inter Cars: mieli wciskany najgorszy chłam. Przez jakiś czas "trójkąt" (całe Śląskie obsługiwały warsztaty policyjne w Cz-wie /tak - z Katowic itp wieziono samochody do Częstochowy) dobierał co "ważniejsze" części ode mnie, ale gdzieś ktoś wypaplał i dostali zakaz. Bo silnikowo to były dobre auta, cała reszta kulała
trepek 1 947 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia We włoskich samochodach jest tak: są ładne stylistycznie, mają dobre silniki, nie sprawiają problemów eksploatacyjnych. Z tego można wybrać tylko 2 opcje
galakty 5 169 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia Ehhh muszę umyć stare auto, porobić zdjęcia i wystawić, OC jednak przedłużę na 3 msc bo nie zdążę. Tylko jak mam umyć jak zaraz -12 przyjdzie
Gret 1 023 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 2 minuty temu, galakty napisał(a): Ehhh muszę umyć stare auto, porobić zdjęcia i wystawić, OC jednak przedłużę na 3 msc bo nie zdążę. Tylko jak mam umyć jak zaraz -12 przyjdzie Na hale go postaw.
galakty 5 169 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 40 minut temu, Gret napisał(a): Na hale go postaw. Nie czaję
Gret 1 023 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 4 minuty temu, galakty napisał(a): Nie czaję No mówiłeś ze tam ciepło jest.
Totek 994 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 55 minut temu, galakty napisał(a): Ehhh muszę umyć stare auto, porobić zdjęcia i wystawić, OC jednak przedłużę na 3 msc bo nie zdążę. Tylko jak mam umyć jak zaraz -12 przyjdzie Brzydka pogoda to jeździj nim, ja specjalnie chrupka kupuje na jeżdżenie zimą bo szkoda mi lepszego auta na sól 1
galakty 5 169 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia 8 minut temu, Gret napisał(a): No mówiłeś ze tam ciepło jest. Ale miejsca nie mam bo nowe stoi? Nie będę perełeczki na dwór wystawiał w taki mróz Teraz, Totek napisał(a): Brzydka pogoda to jeździj nim, ja specjalnie chrupka kupuje na jeżdżenie zimą bo szkoda mi lepszego auta na sól Wyjadę to już miejsca pod blokiem nie będzie Gdyby nie to to faktycznie bym jeździł. 1
Gret 1 023 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia No chyba ze tak. To sprzedaż na wiosnę, na wartości nie straci
galakty 5 169 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia O ile wkurzony sąsiad nie porysuje albo lusterka nie urwie bo zagraca miejsce Też nie lubię jak jakieś auto stoi tygodniami nieruszane.
lesiu155 430 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia To dogadaj się z kimś, może ktoś ma miejsce i nie używa? Te dwa miesiące, nawet za jakieś grosze. Albo postaw pod pobliską Biedronką 1
galakty 5 169 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia Jest to jakaś opcja, ale wolę sprzedać taniej i się pozbyć chyba niż teraz łatwić miejsce i dalej się bujać
lesiu155 430 Opublikowano 29 Stycznia Opublikowano 29 Stycznia (edytowane) Zasadniczo - czy wystawisz teraz czy za dwa miesiące to i tak musisz gdzieś go trzymać Więc jak nie chcesz się narażać i stawiać na dziko to bym po prostu zapytał na grupce na fb (wierzę, że macie taką), czy ktoś nie ma wolnego miejsca na czas sprzedaży samochodu. Opcja nr 2 - zaprowadzić do rodziców/teściów/rodzeństwa/cokolwiek, gdzie jest miejsce i tam wystawić. Edytowane 29 Stycznia przez lesiu155
Rekomendowane odpowiedzi