galakty 4 383 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 53 minuty temu, trepek napisał(a): Widzę, że niektórzy tak odzwyczaili się od zimy, że przyszedł lekki mróz i olaboga Ciężko to nazwać zimą jak nie ma śniegu po kolana Jeszcze jak mialem Golfa 3 i do laski jechałem poza miasto to auto robiło za pług, a zaspy na poboczach prawie po barki. Teraz mamy po prostu mróz.
Gang 418 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego @GordonLameman weź ich postrasz jakimś brakiem równouprawnienia czy coś, niech nam oddadzą reakcje! Mogą być bez pkt. ale niech będą!
Katystopej 1 780 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego (edytowane) 2 minuty temu, Gang napisał(a): @GordonLameman weź ich postrasz jakimś brakiem równouprawnienia czy coś, niech nam oddadzą reakcje! Mogą być bez pkt. ale niech będą! "zielona szczałka up" Edytowane 2 Lutego przez Katystopej
huudyy 3 325 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego (edytowane) 9 minut temu, Gang napisał(a): @GordonLameman weź ich postrasz jakimś brakiem równouprawnienia czy coś, niech nam oddadzą reakcje! Mogą być bez pkt. ale niech będą! raczej na pewno nie da się tak tego ustawić bez przerabiania skryptów na forum, także... musimy sobie jakoś radzić. 6 minut temu, Katystopej napisał(a): "zielona szczałka up" Reakcja serce Edytowane 2 Lutego przez huudyy
trepek 1 801 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 49 minut temu, galakty napisał(a): Teraz mamy po prostu mróz. O to to. I to lekki mróz. W sumie tegoroczna zima jest dość "sucha". Znowu pewnie w 2026r będzie wszędzie* susza hydrologiczna. *oprócz Pojezierza Olkuskiego
galakty 4 383 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Nie no, te -13 w takim Poznaniu nocą to nie jest już lekki mróz, normalna zima bym powiedział. Wiem że za dzieciaka zamykali szkoły bo było -20 czy więcej, ale to były wyjątki. Zresztą za tydzień już 0 stopni zapowiadają...
Katystopej 1 780 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Za jaki tydzień, na śląsku w środę na plusie, czwartek 5-8 na plusie
GordonLameman 9 733 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 27 minut temu, Gang napisał(a): @GordonLameman weź ich postrasz jakimś brakiem równouprawnienia czy coś, niech nam oddadzą reakcje! Mogą być bez pkt. ale niech będą! Nie mogli przeżyć, że ja mam najwięcej punktów
galakty 4 383 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 20 minut temu, GordonLameman napisał(a): Nie mogli przeżyć, że ja mam najwięcej punktów Za spam się nie liczy i bardzo dobrze
larry.bigl 640 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 2 godziny temu, trepek napisał(a): Z pompy wylatuje powietrze o ~10 stopni chłodniejsze niż temperatura otoczenia. Ale widzisz, to ze mnie wariata zrobili, że to na pewno nie przez pompę Ja proponuję żeby postali tak 5min przy wiejącej pompie na tym mrozie to sprawdzimy jak zamarzają u Was przewody paliwowe
huudyy 3 325 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 7 minut temu, bergercs napisał(a): Mam benzyniaki - mam wywalone na mróz a ja diesla w garażu
trepek 1 801 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego A ja pracuję z domu więc mam wywalone na to, czym jeździcie
larry.bigl 640 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego (edytowane) Ej, kto ukradł reakcje nam z wątku co to za szajs. Ja się cieszyłem z Webasto dopóki nie odpalił Ale spoko - sytuacja kryzysowa i naprawdę cieszę się z ogarnięcia garazu Edytowane 2 Lutego przez larry.bigl
Totek 973 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego @trepek czyli jesteś kierowcą zawodowym, a auto szefa
trepek 1 801 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego @Totek Haha! Programista-inżynier pracujący dla firmy budowlanej z Brukseli, ciężko by było dojeżdżać do biura ;-)
galakty 4 383 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 27 minut temu, bergercs napisał(a): Mam benzyniaki - mam wywalone na mróz Mi diesel odpalił po 1.5 tygodnia stania i -13 w nocy/rano... Jak dbasz tak masz. Filtrów paliwa nie zmieniają, dodatków do paliwa nie dają, a potem płacz że diesel zły
SuLac0 595 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 10 minut temu, galakty napisał(a): Mi diesel odpalił po 1.5 tygodnia stania i -13 w nocy/rano... Jak dbasz tak masz. Filtrów paliwa nie zmieniają, dodatków do paliwa nie dają, a potem płacz że diesel zły do pradu nic nie trzeba wlewac, zmieniac, podgrzewac itd itp
huudyy 3 325 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego (edytowane) 1 minutę temu, SuLac0 napisał(a): do pradu nic nie trzeba wlewac, zmieniac, podgrzewac itd itp Wiem, że baitujesz, ale czy nie zapomniałeś o przewodzie z fefrem? I baterii nie trzeba rozgrzewać w nowszych elektrykach? Hmmmmmmmmm Edytowane 2 Lutego przez huudyy
SuLac0 595 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego @huudyy stwierdzilem tylko fakt paliwo jak i prad jakos trzeba "nalac", jednak w przpadku pradu nie musze sie juz potem przejmowac, ze mi sie cos zamieni w np. "kaszke" czy "miod". na fizyke i chemie, nie ma sie co obrazac
GordonLameman 9 733 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Godzinę temu, galakty napisał(a): Za spam się nie liczy i bardzo dobrze Masz tyle postów co ja 50 minut temu, trepek napisał(a): A ja pracuję z domu więc mam wywalone na to, czym jeździcie o totototooto
Gret 987 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego (edytowane) @bergercs Niech zrobią cos co ma przynajmniej 4.5 metra. A nie same miejskie taczki. Edytowane 2 Lutego przez Gret
galakty 4 383 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 4 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Masz tyle postów co ja Ło żesz Ty
Gret 987 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 5 minut temu, bergercs napisał(a): NW przypadku Laguny lub Safrane na nostalgii nie pojadą daleko. A na te male, "kultowe" modele znajdą klientów. Taka lagune coupe 4 drzwiowa elektryk 200km mogli by zrobić
trepek 1 801 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 27 minut temu, bergercs napisał(a): https://www.renault.pl/samochody-elektryczne/twingo-e-tech-electric.html Mocno jadą na nostalgii 4, 5 a teraz Kropkojad. Widziałem w weekend Renault 4 na drodze w żółtym kolorze. Robi robote Śliczny mały samochód.
Rekomendowane odpowiedzi