Totek 905 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @trepek czyli jesteś kierowcą zawodowym, a auto szefa
trepek Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @Totek Haha! Programista-inżynier pracujący dla firmy budowlanej z Brukseli, ciężko by było dojeżdżać do biura ;-)
galakty Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 27 minut temu, bergercs napisał(a): Mam benzyniaki - mam wywalone na mróz Mi diesel odpalił po 1.5 tygodnia stania i -13 w nocy/rano... Jak dbasz tak masz. Filtrów paliwa nie zmieniają, dodatków do paliwa nie dają, a potem płacz że diesel zły
SuLac0 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 10 minut temu, galakty napisał(a): Mi diesel odpalił po 1.5 tygodnia stania i -13 w nocy/rano... Jak dbasz tak masz. Filtrów paliwa nie zmieniają, dodatków do paliwa nie dają, a potem płacz że diesel zły do pradu nic nie trzeba wlewac, zmieniac, podgrzewac itd itp
huudyy Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 1 minutę temu, SuLac0 napisał(a): do pradu nic nie trzeba wlewac, zmieniac, podgrzewac itd itp Wiem, że baitujesz, ale czy nie zapomniałeś o przewodzie z fefrem? I baterii nie trzeba rozgrzewać w nowszych elektrykach? Hmmmmmmmmm Edytowane 1 godzinę temu przez huudyy
SuLac0 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @huudyy stwierdzilem tylko fakt paliwo jak i prad jakos trzeba "nalac", jednak w przpadku pradu nie musze sie juz potem przejmowac, ze mi sie cos zamieni w np. "kaszke" czy "miod". na fizyke i chemie, nie ma sie co obrazac
bergercs Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu https://www.renault.pl/samochody-elektryczne/twingo-e-tech-electric.html Mocno jadą na nostalgii 4, 5 a teraz Kropkojad.
GordonLameman Opublikowano 58 minut temu Opublikowano 58 minut temu Godzinę temu, galakty napisał(a): Za spam się nie liczy i bardzo dobrze Masz tyle postów co ja 50 minut temu, trepek napisał(a): A ja pracuję z domu więc mam wywalone na to, czym jeździcie o totototooto
Gret Opublikowano 56 minut temu Opublikowano 56 minut temu (edytowane) @bergercs Niech zrobią cos co ma przynajmniej 4.5 metra. A nie same miejskie taczki. Edytowane 56 minut temu przez Gret
galakty Opublikowano 53 minuty temu Opublikowano 53 minuty temu 4 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Masz tyle postów co ja Ło żesz Ty
bergercs Opublikowano 48 minut temu Opublikowano 48 minut temu 7 minut temu, Gret napisał(a): @bergercs Niech zrobią cos co ma przynajmniej 4.5 metra. A nie same miejskie taczki. NW przypadku Laguny lub Safrane na nostalgii nie pojadą daleko. A na te male, "kultowe" modele znajdą klientów.
Gret Opublikowano 42 minuty temu Opublikowano 42 minuty temu 5 minut temu, bergercs napisał(a): NW przypadku Laguny lub Safrane na nostalgii nie pojadą daleko. A na te male, "kultowe" modele znajdą klientów. Taka lagune coupe 4 drzwiowa elektryk 200km mogli by zrobić
trepek Opublikowano 39 minut temu Opublikowano 39 minut temu 27 minut temu, bergercs napisał(a): https://www.renault.pl/samochody-elektryczne/twingo-e-tech-electric.html Mocno jadą na nostalgii 4, 5 a teraz Kropkojad. Widziałem w weekend Renault 4 na drodze w żółtym kolorze. Robi robote Śliczny mały samochód.
galakty Opublikowano 35 minut temu Opublikowano 35 minut temu 6 minut temu, Gret napisał(a): Taka lagune coupe 4 drzwiowa elektryk 200km mogli by zrobić Laguna Coupe to jedno z ładniejszych aut, gdyby inny znaczek to by na bank bardziej ceniona była. Taka czarna zadbana nawet dzisiaj pięknie wygląda. A swoje lata ma, ponadczasowy design. To samo taki MB SLS, masakra jakie to stare już
huudyy Opublikowano 27 minut temu Opublikowano 27 minut temu (edytowane) 47 minut temu, SuLac0 napisał(a): @huudyy stwierdzilem tylko fakt paliwo jak i prad jakos trzeba "nalac", jednak w przpadku pradu nie musze sie juz potem przejmowac, ze mi sie cos zamieni w np. "kaszke" czy "miod". na fizyke i chemie, nie ma sie co obrazac Bo prąd po prostu wyparuje razem ze spadkiem temperatury 9 minut temu, galakty napisał(a): samo taki MB SLS, masakra jakie to stare już A dalej mega świeżo wygląda Edytowane 26 minut temu przez huudyy
Gret Opublikowano 23 minuty temu Opublikowano 23 minuty temu 4 minuty temu, bergercs napisał(a): Co to? To będzie sprzedawane?
bergercs Opublikowano 20 minut temu Opublikowano 20 minut temu (edytowane) Bardziej VW/Audi przypomina. Styliści Renault robią ostatnio dobrą robotę - takiego cudaka by nie wypuścili :-) Edytowane 18 minut temu przez bergercs
GordonLameman Opublikowano 17 minut temu Opublikowano 17 minut temu Mi wypluło coś takiego: jestę projektantę
huudyy Opublikowano 16 minut temu Opublikowano 16 minut temu Teraz, GordonLameman napisał(a): Mi wypluło coś takiego: jestę projektantę Wygląda trochę jak Peugeot Onyx
bergercs Opublikowano 13 minut temu Opublikowano 13 minut temu Wyślijcie to Francuzom, może akurat będą po butelce Bordeaux i klepną do produkcji :-)
galakty Opublikowano 13 minut temu Opublikowano 13 minut temu Bez kitu, to Peugeot Ja poprosiłem Gemini żeby stworzył nowy model na bazie Laguny 3 Coupe
lesiu155 Opublikowano 6 minut temu Opublikowano 6 minut temu (edytowane) A Mitsubishi rozmienia się na drobne. Colt = Clio, ASX = Captur, teraz Grandis, który był całkiem fajnym vanem = Symbioza. Nad Eclipse spuśćmy zasłonę milczenia... EDIT: O, Eclipse już nie ma. Ale widzę, że już jest nowy model dostępny w niemcowni, jakoś mi jakiegoś puga przypomina. Edytowane 3 minuty temu przez lesiu155
Rekomendowane odpowiedzi