galakty 4 383 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 6 minut temu, Gret napisał(a): Taka lagune coupe 4 drzwiowa elektryk 200km mogli by zrobić Laguna Coupe to jedno z ładniejszych aut, gdyby inny znaczek to by na bank bardziej ceniona była. Taka czarna zadbana nawet dzisiaj pięknie wygląda. A swoje lata ma, ponadczasowy design. To samo taki MB SLS, masakra jakie to stare już
huudyy 3 325 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego (edytowane) 47 minut temu, SuLac0 napisał(a): @huudyy stwierdzilem tylko fakt paliwo jak i prad jakos trzeba "nalac", jednak w przpadku pradu nie musze sie juz potem przejmowac, ze mi sie cos zamieni w np. "kaszke" czy "miod". na fizyke i chemie, nie ma sie co obrazac Bo prąd po prostu wyparuje razem ze spadkiem temperatury 9 minut temu, galakty napisał(a): samo taki MB SLS, masakra jakie to stare już A dalej mega świeżo wygląda Edytowane 2 Lutego przez huudyy
Gret 987 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 4 minuty temu, bergercs napisał(a): Co to? To będzie sprzedawane?
GordonLameman 9 733 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Mi wypluło coś takiego: jestę projektantę
huudyy 3 325 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Teraz, GordonLameman napisał(a): Mi wypluło coś takiego: jestę projektantę Wygląda trochę jak Peugeot Onyx
galakty 4 383 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Bez kitu, to Peugeot Ja poprosiłem Gemini żeby stworzył nowy model na bazie Laguny 3 Coupe
lesiu155 338 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego (edytowane) A Mitsubishi rozmienia się na drobne. Colt = Clio, ASX = Captur, teraz Grandis, który był całkiem fajnym vanem = Symbioza. Nad Eclipse spuśćmy zasłonę milczenia... EDIT: O, Eclipse już nie ma. Ale widzę, że już jest nowy model dostępny w niemcowni, jakoś mi jakiegoś puga przypomina. Edytowane 2 Lutego przez lesiu155
lesiu155 338 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Berg - termostat do W212 E200 CDI? Widzę kilka numerów OEM, niby tak samo wyglądają ale ja wiem... 2011 rok
lesiu155 338 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 2 minuty temu, bergercs napisał(a): A jakiś vin? WDD2122051A541617
SuLac0 595 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 52 minuty temu, huudyy napisał(a): Bo prąd po prostu wyparuje razem ze spadkiem temperatury nic nie "wyparuje" zmniejszy sie pojemnosc, ale energia nadal tam bedzie. ale nie w tym rzecz. bez znaczenia ile masz energii/paliwa, jezeli w ogole nie mozesz odpalic/ruszyc, to akurat pod wzgledem typu "paliwa", EV jest tutaj najmniej "ryzykowne" . pisaliscie o dieslu, o benzynie, to wspomnialem o elektryku. sa, jakie sa, ale sa i beda tak z ciekawosci sprawdzilem jaka spec ma plyn chlodzacy do baterii i osprzetu dla min temp ; do -36st moge spac spokojnie
lesiu155 338 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego (edytowane) 35 minut temu, bergercs napisał(a): A 651 200 28 00 Reakcja "serduszko" Edytowane 2 Lutego przez lesiu155
lesiu155 338 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego (edytowane) Trzeba sobie jakoś radzić Poza tym, podobno raz w doopę to nie gej W ogóle to szykuję się pomału do wyjęcia wtrysków, jakieś tipy? Zaopatrzę się w jakiś ściągacz do wtrysków i podkładek ale widzę, że jakieś szczotki też są, żeby wyczyścić gniazdo - jest sens brać to? Wiadomo, solidne czyszczenie wokół wtrysków przed wyjęciem (mam nadzieję, że wyjdą bez problemu ) ale coś więcej? Edytowane 2 Lutego przez lesiu155
lesiu155 338 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego (edytowane) No to właśnie miałem na myśli ten ściagacz czyli wybijak. Znalazłem jakieś guano https://allegro.pl/oferta/sciagacz-bezwladnosciowy-wtryskiwaczy-mlot-cdi-dci-17026389068 ale na jeden raz to mi wystarczy, a te dźwigienki powinny się nadać z kompletu. Bardziej się boję tego co później - czyli tego syfu, który potencjalnie może wpaść do komory. Edytowane 2 Lutego przez lesiu155
galakty 4 383 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Najpierw sprężarka, a potem odkurzacz z cienką rurą i wyciągnąć co się da.
Katystopej 1 780 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 21 minut temu, lesiu155 napisał(a): Poza tym, podobno raz w doopę to nie gej a na Sylwestra się kasuje, ale na początku roku to tak nie bardzo, na jesień ewentualnie można przyjąć żeby za długo tak nie chodzić
lesiu155 338 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego (edytowane) 5 minut temu, galakty napisał(a): Najpierw sprężarka, a potem odkurzacz z cienką rurą i wyciągnąć co się da. W podziemnym będzie o to ciężko - mam na myśli sprężarkę Ale jakoś będę próbował. Edytowane 2 Lutego przez lesiu155
Gret 987 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Teraz, lesiu155 napisał(a): W podziemnym będzie o to ciężko - mam na myśli sprężarkę Ale jakoś będę próbował. Wez to lepiej oddaj do warsztatu. szkoda nerwów.
galakty 4 383 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 4 minuty temu, lesiu155 napisał(a): W podziemnym będzie o to ciężko - mam na myśli sprężarkę Ale jakoś będę próbował. Dmuchawa z Ali za 50-100 zł i masz od razu do odkurzania kompa, laptopa. Polecam
dannykay 882 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Widzieliście zadymę z ekranami w mercedesach? Ale bym się wk+]}%ił
lesiu155 338 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego (edytowane) Właśnie o tej dmuchawie od razu pomyślałem @Gret - kiedy ja lubię kur*ić przy samochodzie No i abstrachując - trochę sobie liczą za wyjęcie. Ale jeśli mi nie pójdzie to oddam, nie będę próbował w nieskończoność, żeby gdzie jeszcze nie urwać bo wtedy to już bieda. Dzięki berg za polecajkę, właśnie wygooglowałem sobie to przed chwilą Edytowane 2 Lutego przez lesiu155
Digger 366 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego 2 minuty temu, dannykay napisał(a): Widzieliście zadymę z ekranami w mercedesach? Ale bym się wk+]}%ił A co się stało się?
galakty 4 383 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Wtryski bym spróbował samemu, za to świece żarowe zostawić warsztatowi, za duże ryzyko.... Ja czekam na świeczki do Ceeda i wymieniam, dawno zapłonowych nie miałem w aucie
lesiu155 338 Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego Żarowych absolutnie się nie dotykam. Z resztą - słyszałem, że cena za wymianę to ~6 stówek, znikąd się to nie bierze, nie dziwię się totalnie.
Rekomendowane odpowiedzi