lesiu155 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Berg - termostat do W212 E200 CDI? Widzę kilka numerów OEM, niby tak samo wyglądają ale ja wiem... 2011 rok
bergercs Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 6 minut temu, lesiu155 napisał(a): Berg - termostat do W212 E200 CDI? Widzę kilka numerów OEM, niby tak samo wyglądają ale ja wiem... 2011 rok A jakiś vin? A bez vin ten.
lesiu155 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, bergercs napisał(a): A jakiś vin? WDD2122051A541617
SuLac0 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 52 minuty temu, huudyy napisał(a): Bo prąd po prostu wyparuje razem ze spadkiem temperatury nic nie "wyparuje" zmniejszy sie pojemnosc, ale energia nadal tam bedzie. ale nie w tym rzecz. bez znaczenia ile masz energii/paliwa, jezeli w ogole nie mozesz odpalic/ruszyc, to akurat pod wzgledem typu "paliwa", EV jest tutaj najmniej "ryzykowne" . pisaliscie o dieslu, o benzynie, to wspomnialem o elektryku. sa, jakie sa, ale sa i beda tak z ciekawosci sprawdzilem jaka spec ma plyn chlodzacy do baterii i osprzetu dla min temp ; do -36st moge spac spokojnie
lesiu155 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 35 minut temu, bergercs napisał(a): A 651 200 28 00 Reakcja "serduszko" Edytowane 1 godzinę temu przez lesiu155
lesiu155 Opublikowano 30 minut temu Opublikowano 30 minut temu (edytowane) Trzeba sobie jakoś radzić Poza tym, podobno raz w doopę to nie gej W ogóle to szykuję się pomału do wyjęcia wtrysków, jakieś tipy? Zaopatrzę się w jakiś ściągacz do wtrysków i podkładek ale widzę, że jakieś szczotki też są, żeby wyczyścić gniazdo - jest sens brać to? Wiadomo, solidne czyszczenie wokół wtrysków przed wyjęciem (mam nadzieję, że wyjdą bez problemu ) ale coś więcej? Edytowane 26 minut temu przez lesiu155
bergercs Opublikowano 24 minuty temu Opublikowano 24 minuty temu Jak nie będą chcialy wyjść - chemia specjalistyczna. Jak to nie pomoże to mlotek do wtrysków.
lesiu155 Opublikowano 20 minut temu Opublikowano 20 minut temu (edytowane) No to właśnie miałem na myśli ten ściagacz czyli wybijak. Znalazłem jakieś guano https://allegro.pl/oferta/sciagacz-bezwladnosciowy-wtryskiwaczy-mlot-cdi-dci-17026389068 ale na jeden raz to mi wystarczy, a te dźwigienki powinny się nadać z kompletu. Bardziej się boję tego co później - czyli tego syfu, który potencjalnie może wpaść do komory. Edytowane 15 minut temu przez lesiu155
galakty Opublikowano 8 minut temu Opublikowano 8 minut temu Najpierw sprężarka, a potem odkurzacz z cienką rurą i wyciągnąć co się da.
Katystopej Opublikowano 8 minut temu Opublikowano 8 minut temu 21 minut temu, lesiu155 napisał(a): Poza tym, podobno raz w doopę to nie gej a na Sylwestra się kasuje, ale na początku roku to tak nie bardzo, na jesień ewentualnie można przyjąć żeby za długo tak nie chodzić
lesiu155 Opublikowano 3 minuty temu Opublikowano 3 minuty temu (edytowane) 5 minut temu, galakty napisał(a): Najpierw sprężarka, a potem odkurzacz z cienką rurą i wyciągnąć co się da. W podziemnym będzie o to ciężko - mam na myśli sprężarkę Ale jakoś będę próbował. Edytowane 3 minuty temu przez lesiu155
Gret Opublikowano 1 minutę temu Opublikowano 1 minutę temu Teraz, lesiu155 napisał(a): W podziemnym będzie o to ciężko - mam na myśli sprężarkę Ale jakoś będę próbował. Wez to lepiej oddaj do warsztatu. szkoda nerwów.
Rekomendowane odpowiedzi