Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Petru23 napisał(a):

@Gret 

Nieznana mam Vector 4 season Goodyear ale brat ma CC3 na Alfie i chwali. Ale ciężko nie chwalić, jak opona z czołówki to wszystko jedno. W że jeden poleca to, inny tamto... No każdy chwali swoje. Jakbym miał wybierać teraz za swoje do swojego to brałbym tańsze :E

Brałbym Vector 4 bo mam już przetestowane ale nie ma w tym rozmiarze co szukam. 

EE jednak są :E 

Edytowane przez Gret
Opublikowano (edytowane)

@Gret to w czym problem? ;)

Skoro są w rozmiarze a cena odpowiada to czemu nie?

A skąd zmiana? Fabryczne sezony na sprzedaż i zakup wielosezonu? Ja wziąłem już z fabryki na całorocznych, aby nie bujać się z oponami ani z czymkolwiek innym. 

Edytowane przez Petru23
Opublikowano
2 minuty temu, Petru23 napisał(a):

A czemu nie zamówiłeś na wielosezonie? Mnie kosztowały 1500zl/kpl czyli normalnie. Nie pytałeś? ;)

Jeden ciul czy zamówię u nich czy zamówię sam z dostawą do nich. Cena trochę niższa w internecie. A letnie i tak mi zostaną i tak. Podmianki nie ma. 

Opublikowano
8 minut temu, Arczevski napisał(a):

Gratki. Ostatnio też znajomi wzięli nowego Civica, a startowali z przeglądem ofert od suvów, głównie chińskich :D 

Dzięki. No to niezły rozstrzał. Pewnie jazda próbna ich kupiła. 😜 

Opublikowano

Jak CC3 są lepsze od Quadrarex3 to nie ma co się czepiać. Nowa opona to nowa, mam porównanie bezpośrednie 4 letnie Q2 do nowych Q3 i to jest przepaść, tam gdzie na Q2 się ślizgam przy ruszaniu tak na Q3 ruszam bez mielenia najmniejszego. Za to hamowanie - w sumie na obydwu słabo jak śnieg ubity. 

@Gret A czym jeszcze jeździłeś? Jakiś VAG, Kia czy coś? Co porównywałeś do Civica?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Witam ponownie, znowu ta maruda  Dziękuje za wszystkie rady do tej pory. Od razu mowie ze ja będę monitor dopiero na początku marca kupował, dlatego tyle pytań. Potestowałem 34" oraz 32", stwierdzam ze są dla mnie o wiele za duże. Nie zmieniłem potrzeb 70% praca 30% rozrywka (nawet 80/20), wiem ze Oledy dostana w dupę przez statyczne obrazy typu Excel itp. MiniLed znowu wypali mi oczy,  a mam już dość często problem z tzw., Suchymi oczami. 27" będzie dla mnie optymalna wielkością (zwłaszcza ze bedzie pasować do pozostałych 2 biurowych 27"), pytanie teraz, czy jest sens iść w 4k? Wydaje mi się ze ta rozdzielczość to dopiero od 32", no chyba ze w grach będzie odczuwalnie lepsza jakość? Po przewertowaniu prawie całego forum stwierdzam, ze nie ma monitorów idealnych, zawsze trzeba iść na jakiś kompromis. Nie chce też kupować zwykłego IPS-a, bo w grach to tak naprawdę niewiele by się u mnie zmieniło, chociaż teraz mam 75Hz Co byście doradzili takiemu emerytowi z PESELEM z początkiem niestety 8, a nawet bliżej 7 jak 9. Chce choć trochę radości z tego zakupu, ale by to miało sens, tak to są oznaki starości, wszystko musi mieć "Podstawę" by to kupić. Najchętniej poszedłbym w Oleda, bo jak to mówi Paczes "Je.ac biedę"     Z góry dzięki za pomoc.      
    • Tzn.? Ile zuzywają energii średnio? Ach, wyjątek od reguły...pewno takich wyjątków będzie więcej.
    • A widzisz tam słowo "zwykle"? Zwykle to Tesla Model S zużywa więcej energii niż ID.3 z APP550. Nawet jeśli weźmiemy starszy silnik, to Twój przykład jest właśnie wyjątkiem od reguły, na którym nie należy budować... właśnie reguł.
    • @Kadajo jak coś chcę sprawdzić to to kupuję, sprawdzam i jak mi nie pasuje to zwracam a jak pasuje to zostawiam informując innych o WŁASNYCH doświadczeniach. Powiedz mi czy jakby istniała karta co przy 2000rpm generowałaby 20dB to dalej byś twierdził, że to startujący odrzutowiec?  A co do odrzutowca to mając w pamięci Ventusa i KFA2 dla mnie to dość dosłowne stwierdzenie.
    • @wallec Wczytujesz dołączony zapis, podchodzisz do punktu szybkiej podróży pod lewej, wybierasz punkt docelowy ze zrzutu i jesteś na miejscu. CD Projekt Red.zip
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...