Witam ponownie, znowu ta maruda Dziękuje za wszystkie rady do tej pory. Od razu mowie ze ja będę monitor dopiero na początku marca kupował, dlatego tyle pytań.
Potestowałem 34" oraz 32", stwierdzam ze są dla mnie o wiele za duże.
Nie zmieniłem potrzeb 70% praca 30% rozrywka (nawet 80/20), wiem ze Oledy dostana w dupę przez statyczne obrazy typu Excel itp.
MiniLed znowu wypali mi oczy, a mam już dość często problem z tzw., Suchymi oczami.
27" będzie dla mnie optymalna wielkością (zwłaszcza ze bedzie pasować do pozostałych 2 biurowych 27"), pytanie teraz, czy jest sens iść w 4k? Wydaje mi się ze ta rozdzielczość to dopiero od 32", no chyba ze w grach będzie odczuwalnie lepsza jakość?
Po przewertowaniu prawie całego forum stwierdzam, ze nie ma monitorów idealnych, zawsze trzeba iść na jakiś kompromis.
Nie chce też kupować zwykłego IPS-a, bo w grach to tak naprawdę niewiele by się u mnie zmieniło, chociaż teraz mam 75Hz
Co byście doradzili takiemu emerytowi z PESELEM z początkiem niestety 8, a nawet bliżej 7 jak 9.
Chce choć trochę radości z tego zakupu, ale by to miało sens, tak to są oznaki starości, wszystko musi mieć "Podstawę" by to kupić.
Najchętniej poszedłbym w Oleda, bo jak to mówi Paczes "Je.ac biedę"
Z góry dzięki za pomoc.
A widzisz tam słowo "zwykle"? Zwykle to Tesla Model S zużywa więcej energii niż ID.3 z APP550.
Nawet jeśli weźmiemy starszy silnik, to Twój przykład jest właśnie wyjątkiem od reguły, na którym nie należy budować... właśnie reguł.
@Kadajo jak coś chcę sprawdzić to to kupuję, sprawdzam i jak mi nie pasuje to zwracam a jak pasuje to zostawiam informując innych o WŁASNYCH doświadczeniach. Powiedz mi czy jakby istniała karta co przy 2000rpm generowałaby 20dB to dalej byś twierdził, że to startujący odrzutowiec?
A co do odrzutowca to mając w pamięci Ventusa i KFA2 dla mnie to dość dosłowne stwierdzenie.
@wallec Wczytujesz dołączony zapis, podchodzisz do punktu szybkiej podróży pod lewej, wybierasz punkt docelowy ze zrzutu i jesteś na miejscu.
CD Projekt Red.zip
Rekomendowane odpowiedzi