Mam problem z botowaniem po wymianie grafiki z AMD na nVidia. System to CachyOS, i GRUB z dualbootem W10. Botowanie zatrzymuje się na pozycji running hook [plymouth] i wisi.
Jakaś mądra głowa jest w stanie coś wymyślić .Można edytować (podstawowo) rozruch Gruba (klawisz E) tylko co tam zmienić ? Nie uśmiecha mi się robić reinstalacji sytemu
To mi dales do myslenia, teraz to sie zastanawiam, czy zwrocic i pojsc w intela!
A tak serio to jest takie samo pierdololo jakby napisac, ze amd ma ram tylko 6000mhz, a na inelu robisz ponad 8k, tylko co z tego jak liczy sie finalna wydajnosc w konkretnych zastosowaniach
A od kiedy to rozdzielczosc ma wplyw na wydajnosc, bo z dostpnej mi wiedzy dany procesor jest w kazdej rozdzielczosci tak samo szybki?? Chyba ze miales cos innego na mysli ?
Wklejalem filmiki z zeszłego roku, było znacznie gorzej .tak z 4 razy więcej śmieci .Coś niesamowitego,nie znajdziesz tego w Polsce
Niesamowite to jest zachwycanie się syfiarzami co u niektórych tu 🤣🤣
Ja tam też się Larremu nie dziwię. Mnie tak samo SCT ciśnie, zostało mi niespełna dwa lata, żeby usiułać kasę podjąć jakąś decyzję, czy zmieniać samochód, czy wyfrunąć na wieś. Ja to jestem w o tyle dobrej sytuacji, że wiem, na co chcę zmienić - i jest to amerykaniec
Rekomendowane odpowiedzi