SuLac0 679 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca 31 minut temu, dannykay napisał(a): Powiem wam chopy, że jak ten rok przeżyjemy z małżonką, to chyba nic już nas nie ruszy gwarantuje, ze bedziesz za tym jeszcze tesknil. wiec cieszcie sie chwila, bo szybko ona minie...
dannykay 1 086 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Nie chcę się za bardzo rozwlekać, ale nie będę tęsknił za 81-letnim dzieckiem z napadami agresji, którym muszę się opiekować mimo, że to nawet nie moja rodzina 5
Oldman 571 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca są ludzie którzy marzą o kupnie super auta są tacy co nie marzą ale kupują sobie w końcu wymarzone super auto są tacy co mają ich kilka ..tacy co mają ich kilkanascie a na samym końcu tej piramidki są tacy: https://www.youtube.com/shorts/-jlmDVPv6qI
huudyy 3 406 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca 22 minuty temu, dannykay napisał(a): Nie chcę się za bardzo rozwlekać, ale nie będę tęsknił za 81-letnim dzieckiem z napadami agresji, którym muszę się opiekować mimo, że to nawet nie moja rodzina Starość zdecydowanie nie wyszła Pana Bogu. Trzymajcie się tam, dużo cierpliwości! 10 minut temu, Oldman napisał(a): są ludzie którzy marzą o kupnie super auta są tacy co nie marzą ale kupują sobie w końcu wymarzone super auto są tacy co mają ich kilka ..tacy co mają ich kilkanascie a na samym końcu tej piramidki są tacy: https://www.youtube.com/shorts/-jlmDVPv6qI Dorobił sie na garbie swoich poddanych. A kolekcja nieziemska, w pale się nie mieści ile on siopy musiał wydać na to. 1
bleidd 1 248 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Nowa seria 3 ma być (prawie) taka sama. Jak wam siedzi?
TheMr. 3 054 Opublikowano 18 Marca Autor Opublikowano 18 Marca (edytowane) Tak jak każde BMW od 15-20 lat. Brzydal. Ostatnie ładne BMW to E61, a 3 to F31. Edytowane 18 Marca przez TheMr.
GordonLameman 10 159 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Przód ujdzie, środek okropny (a'la skrzywiona Tesla), a ten tyłek to skopiowali z Megane IV: 1
lesiu155 417 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Nie przesadzajmy, że 15-20 lat ale tak - te nowe to paskudy. 7 w niektórych kolorach jeszcze ujdzie, X7 wygląda imo nieźle, reszta tragedia. Nie liczę schodzącego G20, które z tablicami wygląda okej.
GordonLameman 10 159 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca A z innej beczki, Pany. Piec do pizzy zamówiony, ale zdecydowałem nie robić altany grillowej w tym roku, bo sąsiad dom buduje i poczekam aż skończy brudną robotę. Inaczej zaraz altana byłaby usyfiona ziemią i tynkiem
dannykay 1 086 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (edytowane) 19 lat. Bęc na miejscu. Edytowane 18 Marca przez dannykay 1
Gret 1 019 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca To nowe bmw mi nie leży. G20 za to bardzo mi sie podoba.
galakty 5 065 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Okropne są nowe BMW, a elektryczne to już w ogóle. F31 jako ostatnia trójka zachowała pierwowzór.
KamcioGF 154 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Korzysta ktoś z was z quick detailerów? Zazwyczaj używałem takich za 30-50zł typu K2 czy ADBL i jak na te pieniądze efekt był dobry, głębszy kolor i kropelki. Natrafiłem na coś takiego https://allegro.pl/oferta/quick-detailer-powloka-hydrofobowa-do-lakieru-nablyszczacz-ochrona-auta-16535764831 i jestem ciekawy czy faktycznie jest aż taka różnica i czy daje to efekt twardego wosku, bo jednak nakładanie tego to dobre kilka godzin a i na czarnym lakierze łatwo to spieprzyć.
lesiu155 417 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (edytowane) O ja piernicze... Ile on musiał mieć na budziku :O Kiedyś podobny wypadek był pod Zamościem, że gościu sciął przystanek, nie pamiętam z jakim skutkiem ale głośno było o tym, tyle, że to dawno temu, nie znalazłem info w necie. 4 minuty temu, KamcioGF napisał(a): Korzysta ktoś z was z quick detailerów? Zazwyczaj używałem takich za 30-50zł typu K2 czy ADBL i jak na te pieniądze efekt był dobry, głębszy kolor i kropelki. Natrafiłem na coś takiego https://allegro.pl/oferta/quick-detailer-powloka-hydrofobowa-do-lakieru-nablyszczacz-ochrona-auta-16535764831 i jestem ciekawy czy faktycznie jest aż taka różnica i czy daje to efekt twardego wosku, bo jednak nakładanie tego to dobre kilka godzin a i na czarnym lakierze łatwo to spieprzyć. Nie, to Ci da efekt twardego wosku ale na dużo krótszy czas, chociaż z ceramiką może i coś dłużej poleży. forumkosmetykaaut i szukasz, tutaj odpowiedzi nie znajdziesz. Ale ja osobiście nie do końca wierzę. Edytowane 18 Marca przez lesiu155
Gret 1 019 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca 8 minut temu, KamcioGF napisał(a): Korzysta ktoś z was z quick detailerów? Zazwyczaj używałem takich za 30-50zł typu K2 czy ADBL i jak na te pieniądze efekt był dobry, głębszy kolor i kropelki. Natrafiłem na coś takiego https://allegro.pl/oferta/quick-detailer-powloka-hydrofobowa-do-lakieru-nablyszczacz-ochrona-auta-16535764831 i jestem ciekawy czy faktycznie jest aż taka różnica i czy daje to efekt twardego wosku, bo jednak nakładanie tego to dobre kilka godzin a i na czarnym lakierze łatwo to spieprzyć. Jak nie chcesz ceramiki to poswiec jedna sobotę i wrzuc sobie twardy wosk. A później qd co mycie i spokoj.
KamcioGF 154 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Na kompleksowe mycie i wosk podjadę sobie do myjni ręcznej bo pod blokiem tego nie zrobię i na bezdodotyku też nie Jestem po prostu ciekawy czy ta różnica w cenie z czegoś wynika.
Gret 1 019 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Raczej tylko marketing. Co ciekawe ja mam w szafie ten ceramiker od dwóch lat. Dostałem na prezent ale nie jestem przekonany do niego i sobie leży :E.
lesiu155 417 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Zasadniczo - raczej nic nie zepsuje więc to już plus
huudyy 3 406 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Godzinę temu, dannykay napisał(a): 19 lat. Bęc na miejscu. Niech rodzice dają szybsze auta swoim dzieciakom, co może pójść nie tak...
lesiu155 417 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (edytowane) 19 lat to wiesz, już mógł od roku czy nawet dłużej pracować i zbierać. Wyjechać na saksy itd. Niekoniecznie to wina rodziców. A to jeśli dobrze widzę pierwsze A5, to już nie kosztuje majątku. Dla dzieciaka co nie ma żadnych kosztów życia uzbierać te 3-4 dychy pracując nie jest czymś nieosiągalnym. Edytowane 18 Marca przez lesiu155
huudyy 3 406 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Teraz, lesiu155 napisał(a): 19 lat to wiesz, już mógł od roku czy nawet dłużej pracować i zbierać. Wyjechać na saksy itd. Niekoniecznie to wina rodziców. Może jestem jakiś dziwny, ale w życiu nie widziałem nastolatka, który woził się swoim autem (kupionym za swoje) wartym minimum kilkadziesiąt koła. Ale ja to ja ¯\_(ツ)_/¯
lesiu155 417 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca No ja widziałem Ale dalej mówimy o 3-4 dychach maks, bo więcej to już ciężko byłoby osiągnąć. Przy czym pamiętajmy, że dziś te 3 dychy to nie te same 3 dychy, co 12 lat temu, kiedy miałem 19 lat. Wtedy ciężej było taką kasę uciułać.
IceMan 192 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca 56 minut temu, KamcioGF napisał(a): Korzysta ktoś z was z quick detailerów? Zazwyczaj używałem takich za 30-50zł typu K2 czy ADBL i jak na te pieniądze efekt był dobry, głębszy kolor i kropelki. Natrafiłem na coś takiego https://allegro.pl/oferta/quick-detailer-powloka-hydrofobowa-do-lakieru-nablyszczacz-ochrona-auta-16535764831 i jestem ciekawy czy faktycznie jest aż taka różnica i czy daje to efekt twardego wosku, bo jednak nakładanie tego to dobre kilka godzin a i na czarnym lakierze łatwo to spieprzyć. czysty marketing pytałem kumpla co zajmuje się amatorsko detailingiem i polecił to: https://allegro.pl/oferta/auto-graph-sapphire-rewelacyjny-quick-detailer-z-kwarcem-sio2-750ml-17635588147 Zastosowałem u siebie i faktycznie efekt hydrofobowy jest, ale nie mam porównania do innych środków. 1
bleidd 1 248 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Szybko można i Seicento jeździć A auto, które ma ze 170-180 kucuków to można kupić za grosze. Będzie trupem ale będzie się sprawnie odpychać (jeśli już odpali )
Rekomendowane odpowiedzi