Krzysiak 3 141 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Ło kurła ale się berg rozpisał w tych chińskich wynalazkach tam
SuLac0 679 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca bardziej ctrl+c i ctrl+v ciekawe ile tamtejsza administracja wytrzyma z tym spamem z FB 1
Dimazz 754 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Ja dziś byłem na przeglądzie. Nie wiem czy chłop ze stacji diagnostycznej nie chciał wymusić stłuczki. Raz podjechał pod sam tyłek czyimś samochodem, wyszedł powiedział żebym podjechał pod wejście bo kolejka a ono pod górkę i się zatrzymał przed drzwiami. Podjechałem a ten znowu pod dupę. 15cm odstępu. Lekki zjazd przy odpalaniu i byłaby kolizja z mojej winy. Deszcz padał.
Kyle 514 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca @Dimazz Następnym razem bezpieczniej dla Ciebie będzie, jak przy tego typu kombinatorze wyjdziesz i grzecznie powiesz, żeby stanął dwa metry dalej, bo Ci się auto w takich śliskich warunkach może ześliznąć. Oczywiście możesz trafić na jełopa, który potraktuje Cię kąśliwą uwagą, bo będzie wściekły, że plan mu nie wypalił, ale cóż ... chodzą takie szkodniki po tym świecie. 2
Krzysiak 3 141 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca 11 godzin temu, SuLac0 napisał(a): bardziej ctrl+c i ctrl+v ciekawe ile tamtejsza administracja wytrzyma z tym spamem z FB Się cieszą że cokolwiek ktoś pisze na forum 1
KiloKush 900 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Muszę wysłać trzy opony. Wiecie gdzie to najtaniej wyjdzie żeby owinąć je razem stretchem bez pakowania w karton? Razem około 30KG wagi.
Kyle 514 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca (edytowane) ... i z tego powodu staram się sprzedać "z odbiorem osobistym". W razie czego orientowałem się i widzę firmy spedycyjne mają specjalne wytyczne co do opon. Przykładowo w InPost przy cięższych oponach (powyżej modeli na felgi 15" - tam są dokładne wymiary) trzeba wysyłać po pojedynczej sztuce (czyli byś miał 3 przesyłki). Przy mniejszych oponach w wytycznych mają pakowanie po dwie sztuki. Nie trzeba pakować u nich w karton, tylko przesyłka niestandardowa (=dopłata) i chyba właśnie owinięcie stretchem. Edytowane 21 Marca przez Kyle
galakty 5 065 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca 6 godzin temu, KiloKush napisał(a): Muszę wysłać trzy opony. Wiecie gdzie to najtaniej wyjdzie żeby owinąć je razem stretchem bez pakowania w karton? Razem około 30KG wagi. Nie wiem czy ktokolwiek przyjmie je razem, takie DPD wymaga pakowania osobno.
GordonLameman 10 159 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca (edytowane) Nowa umiejętność (pizza napoletana) odblokowana Edytowane 22 Marca przez GordonLameman 3
Kyle 514 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca Nie wygląda na jadalne. 20 minut temu, GordonLameman napisał(a): (pizza naploetana) ... napletek'ana chyba. 1
GordonLameman 10 159 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca (edytowane) 50 minut temu, Gret napisał(a): z salami? Salami pepperoni 38 minut temu, Kyle napisał(a): Nie wygląda na jadalne. Czyli nie tylko na autach się nie znasz, ale na jedzeniu także ni cholery Dla Ciebie zamiennikiem będzie pizza z biedronki - i tak jak przy autach będziesz udawał, że to to samo. 38 minut temu, Kyle napisał(a): ... napletek'ana chyba. Fajne masz fantazje, ale oszczędź nam tego chińskiego humoru Edytowane 22 Marca przez GordonLameman
Kyle 514 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca 20 minut temu, GordonLameman napisał(a): Fajne masz fantazje, Przecież to Ty wkładałeś to do ust, nie ja.
GordonLameman 10 159 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca Teraz, Kyle napisał(a): Przecież to Ty wkładałeś to do ust, nie ja. Ale żeby nie wiedzieć co to pizza neapolitańska to już naprawdę trzeba żyć pod kamieniem
Kyle 514 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca To co zrobiłeś, to przypalony omlet, a nie pizza neapolitańska
GordonLameman 10 159 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca przez GordonLameman
Kyle 514 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca (edytowane) 21 minut temu, GordonLameman napisał(a): według ciebie chińskie guano to dobre auta Cytat Sterownik E-power Nissan X-Trail IV 1.5 VC-T e-POWER 213KM 157kW od 2022 Autor: Mateusz Kategoria: instalacja elektryczna usterka fabryczna Auto użytkowane 4 miesiące. Przy 16.000 tys. km auto stanęło na autostradzie. „Awaria systemu e-power” koszt gwarancyjnej naprawy według „Nissan” 10.000€. Masakra co by było jeśli auto by nie było na gwarancji !! 1/5 cena wartości auta, jedna część! Czy usterka wystąpiła u Ciebie? Tak Nie Wystąpiła: 9 Nie wystąpiła: 2 Wystepowanie tej usterki w zależności od przebiegu Komentarze Waldemar 2 miesiące temu 0 Niestety wysiadł mi generator napędu e-power po 40 tys. km. Samochód nagle staną na środku ruchliwej ulicy. Odholowany lawetą. Czekam już ponad miesiąc na naprawę gwarancyjną. Brak wsparcia ze strony firmy. Samochód zastępczy tylko na trzy dni. To jakiś koszmar. Sam w samochód odbieram pozytywnie, bardzo przyjemnie i ekonomicznie się nim jeździ, ale obsługa firmy po wystąpieniu awarii fatalna. Brak wsparcia dla klienta. Odpowiedz Marc 11 miesięcy temu 0 Mój egzemplarz Nissan X-Trail T33 ePower wyświetlił błąd systemu ePower po przejechaniu 200km. Uruchomienie pojazdu nie jest możliwe. Po tygodniu w serwisie brak jednoznacznej diagnozy ze wskazaniem na problem z główną baterią. Odpowiedz Maciej ponad rok temu 1 Też siadł mi e power przy1400 km. Auto w serwisie dwa tygodnie i tylko kablami poruszali. Po serwisie jeździłem nim 450 km i kolejny raz auto blokuje e power. Napiszcie co wam wymieniali przy tej usterce. Odpowiedz Tomasz Sz ponad rok temu 1 Witam kupilem nowego xtriala po 6 tysiocach mil padl epower potem dziwne dzwieki chamolcow klamki dotykowe padly i dzis ekran nie kupujcie tego modelu szkoda zdrowia i oieniedzy wole kupic uzywany jakis inny model ale napewno nie xtrial (źródło: https://www.autocentrum.pl/usterki/nissan/x-trail/iv/silnik-hybrydowy-1.5-vc-t-e-power-213km-od-2022/sterownik-e-power-22072/ ) ... to guano co wypożyczasz, też nierewelacyjne to jest hit: Cytat Mateusz 2 lata temu 10 Witam doszła jeszcze awaria generatora oraz baterii ……koszt awarii 50% wartości auta….. Odpowiedz Użytkownik 2 lata temu 4 U mnie też... czekam na naprawę w serwisie już miesiąc.... zastanawiam się czy nie wycofać się z umowy leasingu bo jestem przerażony kosztami napraw po gwarancji Odpowiedz Ewela ponad rok temu 6 Hej u mnie też awaria głownej bateri czekamy już 4 miesiące i sprawa stoi w miejscu też zastanawiamy się nad wycofaniem z umowy nasza sprawa zajmuje się rzecznik do spraw konsumenta Odpowiedz ... może i nie "chińczyk", może i guano, ale przynajmniej drogi w naprawie Edytowane 22 Marca przez Kyle
GordonLameman 10 159 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca Jak mi się będzie psuć to mi wymienią na nowe, albo rozwiąże umowę bezkosztowo. A ty ze spalinami w środku, brakiem mocy, niegrzejącą tylną szybą i resztą gownianych usterek już zostaniesz
Kyle 514 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca Teraz, GordonLameman napisał(a): A ty ze spalinami w środku, brakiem mocy, niegrzejącą tylną szybą i resztą gownianych usterek już zostaniesz ... to paskudne masz te wady. Reklamowałeś już?
GordonLameman 10 159 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca 7 minut temu, Kyle napisał(a): ... to paskudne masz te wady. Reklamowałeś już? Wszystkie wymienione wyżej pochodzą z grupy Tiggo 4. U mnie jedyna wada jaka się objawiła to porysowane i piszczące hamulce - naprawione bezpłatnie w dniu, w którym się zgłosiłem do serwisu.
Kyle 514 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca No ciekawe, to wstaw zdjęcie tej niegrzejącej tylnej szyby z Tiggo 4.
GordonLameman 10 159 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca Na życzenie: Pol szyby nie grzeje bo antena. Dokładnie to samo pokazywał ci berg na purepc. Słabo przyswajasz wiedzę
Kyle 514 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca 2 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Pol szyby nie grzeje bo antena. Dokładnie to samo pokazywał ci berg na purepc. Słabo przyswajasz wiedzę Nie czytam całego spamu berga, więc słabo myślisz No nic ... sprawdzę, czy faktycznie "pół szyby nie grzeje" (widzę już postęp, bo pisałeś że szyba nie grzeje, a tu jednak teraz twierdzisz, że już grzeje, ale pół )
GordonLameman 10 159 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca 1 minutę temu, Kyle napisał(a): Nie czytam całego spamu berga, więc słabo myślisz No nic ... sprawdzę, czy faktycznie "pół szyby nie grzeje" (widzę już postęp, bo pisałeś że szyba nie grzeje, a tu jednak teraz twierdzisz, że już grzeje, ale pół ) Ból z tego powodu odczujesz dopiero zimą
GordonLameman 10 159 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca Teraz, marko napisał(a): Ja tam nie wiem. Do tej pory jak coś się zepsuło, to zgłaszałem i normalnie naprawiali. Na napęd e-power jest 5-letnia gwarancja producenta. Też nie miałem problemu do tej pory. I nikt nie napisał "ten typ tak ma"
Rekomendowane odpowiedzi