Intel Raptor Lake - 13/14 generacja
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ODIN85 · Opublikowano
Cienkie. Możesz olać. Forma poprzednich sezonów to to nie jest. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Jakiś czas temu obejrzałem jeden odcinek z nowego Daredevilla i jakoś brak chęci na kolejne. Prawie godzina i nie zassało, wręcz nudą wiało a ta pierwsza walka waliła sztucznością. -
Przez Adamiakadam00 · Opublikowano
Bo był chłodny w swoich czasach czyli 5 lat temu (Released:Oct 2021) Wracając do tematu, ostatnie firmy (niszowe) mają ostatnie sztuki 16GB DDR5 (niszowe) między 600-700. Ceny najtańszych ddr5 DIMM idą w kierunku 800-1000 per junit. A jeszcze nie ma gwiazdki. Największy szczyt będzie pewnie styczeń-kwiecień. Później odpalą fabryki/produkcje/łańcuchy dostaw i może wzrost się spowolni i tylko kwestia kiedy wychamuje. https://www.ceneo.pl/Pamieci_RAM/Pojemnosc:16GB,32GB/Typ_pamieci:DDR5;0112-0.htm -
Przez Send1N · Opublikowano
MAX, natomiast pro będą wydajniejsze na chłodnicy przy tych samych obrotach do mieszania powietrza w obudowie wez max'y. Jak coś to mają one taką przypadłość jeżeli byś wyłączał je całkowicie to przy wychodzeniu z 0rpm na obroty słychać takie sekundowe jakby zachrobotanie, chrupnięcie - zwał jak zwał i to jest normalne gdybyś np myślał że kupiłeś wadliwą partię, natomiast nie stanowi to żadnego problemu bo 99,99% osób zapewne nie wyłącza wentylatorów całkowicie tak jak np ja -
Przez Oldman · Opublikowano
wspominałem juz o tej marce w tym wątku, jedna z niewielu chińskich marek obecnych u nas która ma jakis charakterny wygląd (jakąś własną tożsamość) a nie wygląda jak kolejna chińska mydelniczka (Atak Klonów) sedany tej marki mają ładną sylwetkę https://hongqi-auto.pl/modele/h5 ale topowe modele tej marki już potrafią kosztować
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi