ok zrobię to na drugi m2 w kompie.
teraz pytana:
bo to płatny program jak po 30 dniach z jego użytkowaniem?
jak przywrócić wtedy w razie awarii głównego systemu? bo mam plik obrazu i co dalej postawić czysty system w11 zainstalować program macrium i włączyć odzyskiwanie z tego obrazu?
Nie zmieniam, bo logiczne myślenie mi podpowiada, że nie ma to sensu. Testy CPU, GPU czy też całych zestawów są robione właśnie po to, żeby samemu wyciągnąć odpowiednie wnioski...a typowy Kowalski? On i tak ich nie ogląda, czy też nie czyta, nie siedzi też na forach komputerowych... kupi to co mu wciśnie sprzedawca, "doradzacz" etc
Ciągl
Nie zrozumie
Wczoraj przypadkowo trafiłem na https://www.filmweb.pl/film/Destrukcja-2015-688536 komedio-dramat z Jake Gyllenhaal'em akurat zaczynał się na TVP Kultura
Landman(2 sezon) - nadal bawię się bardzo dobrze, Billy Bob Thornton pasuje idealnie do roli Tommiego, cały jego wątek to jedno, wielkie wariactwo, które chce się oglądać. Generalnie cała obsada tego serialu jest powyżej przeciętnej, podobnie jak i scenariusz. W drugim sezonie praktycznie całkowicie wycieli dosłowną akcję, ale to zupełnie nie przeszkadza - jeśli ktoś lubi takie klimaty.
Rekomendowane odpowiedzi