Nie chodzi co kto na kogo napisał, tylko chodzi o argumenty-inwalidów, których używasz. No i ta tandetna manipulacja z twojej strony: jak ktoś napisze, że dany argument masz z tyłka, to zaraz odpalasz, że "ło sekta fanatykof chincyka sie zleciala" -
Ze względu na inny układ subpikseli nie wygląda tak dobrze jak na matrycy IPS. Tak jakbyś miał delikatną abberację chromatyczną. Trudno to uchwycić na zdjęciu.
Z tego co czytałem to w przypadku tego modelu wersja EVO nie ma gorszego układu chłodzenia jak to często bywało u asusa z tym dopiskiem, zmienił się nieco wygląd backplate, sama płytka pcb i rozmieszczenie niektórych komponentów na niej. W evo też masz PTM'a
Co do poboru to wszystko zależy czy przy tym przykładowym locku na 60fps karta w danej grze będzie działać na pół gwizdka że tak powiem czy tytuł będzie tak wymagający że mimo 60klatek użycie gpu będzie maksymalne. W adrenaline software szybko możesz zmniejszyć pobór prądu względem tego który będzie ustawiony fabrycznie, wystarczy przesunąć suwak z power limitem w lewo ile ci tam pasuje, dodatkowo można obniżyć nieco napięcie poprzez ujemny offset z tym że samo obniżenie napięcia nie spowoduje spadku poboru prądu bo działa to tak że będzie rdzeń będzie po prostu wyżej boostował mając większy zapas aby utrzymać się w danym limicie mocy który będzie ustawiony
Też na obecnej platformie siedzę od końca 2021 nie pamiętam kiedy tyle lat siedziałem na jednej platformie. Ale skoro nie ma sprzętu, który spełniłby moje oczekiwania to nie ma zmiany.
Czy ten PureTech jest z wami w pokoju? Za każdym razem, gdy ktoś coś napisze na chinola, to ci wyskakują z winą Tuska PureTechem. To jest temat o francuzach czy chinolach? VBo jeśli wiecie, to to się kwalifikuje do wizyty u specjalisty...
Wejdź sobie na grupę Chery Tiggo - znajdź post z dzisiaj rana i dopytaj.
Zrobiłem wyjątek i zajrzałem w posty ignorowanych i jak widać szkoda było marnować czas.
Rekomendowane odpowiedzi