Wystarczy popatrzeć, jak skończyło się na przykładzie Brexitu. Trzeba być idiotą, żeby w ogóle myśleć o wyjściu z UE.
Pewnie większość tutaj pamięta czasy przed 2004. Ja to się modliłem, żeby ci eurokraci z Brukseli mieli wpływ na naszą politykę i żeby naszych trochę za dupę trzymali, bo było niesamowite dziadostwo. Teraz też popieram eurofederalizację.
@Czarny_PLoneNo to słabo... ciekawe jak Keiw dostanie ramy co się będzie działo. Oby goście z reedita nie walili w uja z tym 5600MHz przy 2x32GB na kingstonach.
ME firmware sprawdzasz w Windowsie w menadżerze urządzeń.
Kolego jeżeli szukasz telefonu do zdjęć, to tylko ios.
Żona coś tam foci hobbystycznie, przerobiliśmy masę Samsungów , s3,s6,10,s21,s22, Huawei p30pro, aż w końcu wpadł mi używany ip12 pro max w ręce. I tutaj leciwy telefonik pokazał klasę i wyższość nad wszystkimi innymi telefonami nawet w wersjach ultra.
Szybka ostrość, głębia kolorow, kolory ... Teraz przesiadka na ip 14 pro i tutaj pełne zadowolenie. Nie ma takiego przekłamania barw jak na innych smartfonach. Kultura pracy to też wiadomo . Jako fan szajsungów sam myślę żeby sie przenieść na ios ale trochę mnie to przeraża 😅 ale jakość zdjęć i filmów kosmos , bynajmniej dla mnie .
Rekomendowane odpowiedzi