Skocz do zawartości

Migracja PCLab na ITH - Sugestie zmian na forum

Recommended Posts

3 minuty temu, tomcug napisał:

Zainstalowałem wtyczkę pokazującą reputację obok liczby postów, jeszcze trochę dostosuję, żeby nie było tego "solutions" (jeżeli będę w stanie xD).

Ok, powinno być dobrze.

Bardzo się z tego cieszymy, w końcu widać jak na dłoni to juz wiemy ile mamy punktów

Edytowano przez Tombycz
  • Haha 1

Żeby nie było spin z powodu polityki proponuje wprowadzenie w tym dziale specjalnych zasad. Chodzi o regulamin, który będzie szczegółowo określać co wolno pisac a co nie. Można utworzyć dział polityka i wprowadzac muty na ten dzial dla osob, które będą ten regulamin łamać. Skoro forum jest komputerowe powinno się oddzielić polityke od reszty częsci komputerowej.

Edytowano przez łukasz850

4 godziny temu, tomcug napisał:

Zainstalowałem wtyczkę pokazującą reputację obok liczby postów, jeszcze trochę dostosuję, żeby nie było tego "solutions" (jeżeli będę w stanie xD).

Ok, powinno być dobrze.

hej,

jak pamietasz obfitosc uzytkownikow na Labie swego czsu to mysle ze ITH serwer to uniesie, z zmianami bym odczekal jeszcze na twoim miejscu bo jak faktycznie Lab padnie i migracja bedzie wysoka to bedziesz mial tu przepustowosc 30 krotna najwyzszej frekfencji jaka tu miales i to bedzie falowalo przez kilka tygodni bo kazdy bedzie chcial cos przyniesc z soba a moze nawet cale tematy beda migrowac wiec warto pomyslec o przepustowosci i uniknac zatoru,

moge sie mylic w sumie to ostanie 4 lata dalem sobie urlop od branzy IT ale juz wtedy tez Lab nurkowal wiec ciekaw jestem ile ITH podbije na przepustowosci.

Zegaruzytkownikow.jpg.fec1668dce3e8450c0783459ae904dc6.jpg

pzdr.

w sumie to naleza sie wyjasnienia dla wszystkich , moj brak aktywnosci na Labie to nie ban ale brak inicjatywy tarmoszenia sie z Moderatorem Blindob.... na Labie  i to jego staranne dzialania zaowocowaly tym ze przekreslilem portal PcLab dozywotnio, dzieki poczcie pantoflowej dostalem info ze Lab padl dlatego obligatoryjnie podbilem z rejestracja na ITH.

Edytowano przez VSS

Mnie się tylko kosmetyczne zmiany nasunęły.

Nie lepiej byłoby zamiast Gry komputerowe to Gry wideo?

Nie lepiej zamiast Aplikacje multimedialne to Multimedia?

To tylko takie małe sugestie. Tak jest na PCLabie, więc tak tylko mówię pierwsze z brzegu co zauważyłem, a co ułatwi trochę klasyfikację userom.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Utwórz nowe...