Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Pawelek6 napisał(a):

To usuń. Jak ludziska nie interesują się tematem, to nie bądź dobroduszny.

I ta myśl mi się podoba! :wariat:

Poza tym, domyślny nazywa się "Domyślny (Domyślny)". To powtórzenie w nawiasie chyba zbędne.

Fakt, można go nazwać jakoś inaczej. Ten dopisek "(Domyślny)" dla któregoś motywu niestety musi być, więc chociaż nazwą da się podziałać.

Poza tym, dzisiaj sobota. Płacą ci chociaż? :E :hmm:

Spoko, o to się nie martw %-) Poza tym czego się nie robi dla Forumowiczów :hihot:

Opublikowano (edytowane)

Jak usuniesz ITH, to wtedy ten domyślny można tak nazwać i będzie "ITHardware (Domyślny)".

31 minut temu, tomcug napisał(a):

Spoko, o to się nie martw %-) Poza tym czego się nie robi dla Forumowiczów :hihot:

Już się boje wysokości tej niemej łapówki xD

Edytowane przez Pawelek6
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@tomcug tak odnośnie trzeciego motywu jakby jednak miał wpaść, gdy wyleci jeden jasny. To coś takiego mi wyszło:

Bez nazwy.png

Nie bijcie. Mam wizję, ale nie potrafię jej stworzyć :hmm: Coś pośredniego z dodanym jakimś kolorem. Chciałem coś ciepłego, ale jakieś jaśniejsze czerwienie, rude itp. są za ostre i wpadłem na pomysł kontrastu z taką zielenią. Sam nie wiem. Baaa... nie wiem czy w ogóle będzie kolejny ów trzeci motyw. To tylko taki luźny pomysł :lol2:

P.S. Coś jest nie halo z emotami chyba. Jak się zapoda np. tego emota: :hmm: i zacznie przewijać strzałkami kursor za niego i przed niego, to widać, że emot jest jakby w innym wierszu.

P.S. 2. Pomysł na motyw mi chodził po głowie coś na wzór menu z pierwszego DiRT-a z 2007 r. Jakoś zawsze mi się tamto menu podobało i je pamiętam :E

Edytowane przez Pawelek6
  • Haha 1