Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jakby jakiś użytkownik przerwał ciszę, adm może mieć przypał za to? To się w sumie nie dziwię, że blokujjecie. Ale to nie jest tak, że adm nie ponosi odpowiedzialności za wpisy umieszczane przez użytkowników? 

...ale tę pomarańczę to moglibyście sobie odpuścić. :hihot:

Opublikowano

Właściciel odpowiada za treści jakie są publikowane więc za złamanie ciszy on by odpowiadał. Oczywiście jak Myrcha ją złamał to nikt tego nie zauważył, no ale zawsze są równi i równiejsi, a on jest  z ministerstwa, nomen omen, sprawiedliwości.

Opublikowano

realnie nikt nie bedzie za nic odpowiadal, po prostu takie wpisy sie kasuje a delikwentow blokuje na jakis czas

najwieksze media pozwalaja nawet na dyskusje polityczne (bez agitacji) w trakcie ciszy wyborczej a nieznane male forum dla garstki uzytkownikow blokuje czat i caly dzial XD

mozecie sobie podpatrzec:

https://wykop.pl/wpis/81730229/cisza-wyborcza-dzis-o-polnocy-z-piatku-na-sobote-z

nie zeby mi jakos brakowalo tego czatu bo go w zasadzie nie uzywam ale to troche przesadzacie z ta paranoja wyborcza :thumbup:

PS odblokujcie dzial rowno z koncem ciszy wyborczej bo mamy dwie opcje i az zal przegapic:

• bedzie swietowanie
  • albo nieziemski skowyt XD
  • Upvote 2
Opublikowano

Ale jedna grupa jest dużo liczniejsza na forum od drugiej :)

1 godzinę temu, kubikolos napisał(a):

najwieksze media pozwalaja nawet na dyskusje polityczne (bez agitacji) w trakcie ciszy wyborczej a nieznane male forum dla garstki uzytkownikow blokuje czat i caly dzial XD

Moderatorzy zasługują na chwilę spokoju, a nie ciągłe obserwowanie, czy jakiś delikwent czegoś nie odstawia. Przecież to nie jest jak na Labie, że całe forum jest blokowane, bez przesady.

• Upvote 2
Opublikowano

jak sa zmeczeni to moze trzeba powolywac cos w rodzaju mezow zaufania na takie okazje? XD

smieje sie oczywiscie, dla mnie luz, na labie to siara na caly polski internet byla

39 minut temu, Pawelek6 napisał(a):

Obydwie odpowiedzi będą poprawne. Zależeć będzie tylko, która, dla której grupy.

w narodzie to prawda ale na forum mamy silna nadreprezentacje

Opublikowano

Zamknięcie tematów politycznych na kilka godzin przed ciszą wyborczą, wczoraj po godzinie 21 nastąpiło zamiast o północy, jak byłoby to prawilnie zabrzmiało jak nieśmieszny żart.

5 godzin temu, Mar_s napisał(a):

Oczywiście jak Myrcha ją złamał to nikt tego nie zauważył, no ale zawsze są równi i równiejsi, a on jest  z ministerstwa, nomen omen, sprawiedliwości.

Nie tylko Myrcha złamał ciszę wyborczą, dziś czytałem od ludzi, że PiS-owcy również nie lepsi i dzisiaj właśnie też złamali ciszę wyborczą, efekty w TV Republika :E.

Opublikowano

Widzę że naprawdę niektórym się w dupach poprzewracało, jak na Labie było wszystko na głucho zamknięte na trzy dni to gdzie byś takie zażalenia pisał?

Masz praktycznie całe forum aktywne, korzystaj, a jak nie masz na forum IT nic do powiedzenia w tematach IT, no to to nie jest mój problem.

• Confused 1
  • Upvote 4
Opublikowano (edytowane)

Każdy ma prawo do tego, żeby powiedzieć, co zostało zrobione źle, jak w tym przykładzie, o kilka godzin za szybko.  Na waszym miejscu, ja bym wyłączył równo o północy zamiast się niepotrzebnie spieszyć. Dwa tygodnie temu tak z tyłka proponowałeś na czacie, żeby przesunąć ponowne otwarcie tematów, z niedzieli wieczorem na poniedziałek rano, gdzie ludzie nie mogli powiedzieć czy się zgadzają czy nie, bo również czat został zamknięty jak również to się dzieje teraz.

Edytowane przez Spl97
Opublikowano
22 minuty temu, Spl97 napisał(a):

Zamknięcie tematów politycznych na kilka godzin przed ciszą wyborczą, wczoraj po godzinie 21 nastąpiło zamiast o północy, jak byłoby to prawilnie zabrzmiało jak nieśmieszny żart.

Oj oj, to niedopuszczalne!!! Oczywiście moderatorzy mieli siedzieć na posterunku do północy, żeby dopilnować, że się nie pozabijacie w tym wątku wiedząc, że zaraz będzie zamknięcie %-)

Teraz, Spl97 napisał(a):

Każdy ma prawo do tego, żeby powiedzieć, co zostało zrobione źle, jak w tym przykładzie, o kilka godzin za szybko.  Na waszym miejscu, ja bym wyłączył równo o północy zamiast się niepotrzebnie spieszyć. Dwa tygodnie tak z tyłka proponowałeś na czacie, żeby przesunąć ponowne otwarcie tematów, z niedzieli wieczorem na poniedziałek rano, gdzie ludzie nie mogli powiedzieć czy się zgadzają czy nie, bo również czat został zamknięty jak również to się dzieje teraz.

Twoja opinia została zanotowana i zignorowana :)

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, tomcug napisał(a):

Oj oj, to niedopuszczalne!!! Oczywiście moderatorzy mieli siedzieć na posterunku do północy, żeby dopilnować, że się nie pozabijacie w tym wątku wiedząc, że zaraz będzie zamknięcie %-)

Zgłosiłem was do swojego dzielnicowego.