Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czkawka sieci, forum, czegokolwiek. Może jakieś przytkanie na łączach.
Zdarza się, w końcu nic nie jest idealne i czasem błędy wyskoczą. Problem się zaczyna jak często występują.

W dniu 14.06.2025 o 20:52, tomcug napisał(a):

Czyli tak jak pisałem bardzo rzadko zdarza się, że skrypt się nie zassa z wczytaniem strony. Mogę to przekazać do admina, ale wątpię, że cokolwiek z tym zdziała.

Mi znowu tak wyskoczyło, więc chyba ie aż tak rzadko.

Edytowane przez Bono_UG
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 27.06.2025 o 22:30, caleb59 napisał(a):

Miewam to samo, na czacie zostało mi wyjaśnione, że każdy tak ma wcześniej czy później, np. wystarczy zostawić dłużej forum w innej zakładce przeglądając inne strony www.

To chyba jakiś "znaffca" wymyślił takie tłumaczenie. U mnie nic takiego nie ma, a karty czasem wiszą kilka dni. 

Opublikowano
50 minut temu, caleb59 napisał(a):

@tomcug proszony o wyjaśnienie.

Nie jestem w stanie nic konkretnego napisać na ten temat. Na telefonie czasem zdarza mi się, że czat wyświetla błąd tuż po wczytaniu strony i trzeba ją przeładować ponownie. Podejrzewam, że to podobny problem do rzadkiego niewczytywania się jakiegoś skryptu, przez co dodawania odpowiedzi będąc na wcześniejszej stronie nie przenosi do ostatniej. W każdym razie jak wyżej, ja nic z tym nie jestem w stanie zrobić.

• Upvote 1
Opublikowano

Ogólnie to problem jest taki ze tam pojawia się to "Ponowne połączenie" które klikamy i nie działa...

Po prostu trzeba wtedy odświeżyć stronę i wszytko wraca do normy.

Ja już się przyzwyczaiłem i nie widzę w tym żadnego problemu.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Kadajo napisał(a):

Ogólnie to problem jest taki ze tam pojawia się to "Ponowne połączenie" które klikamy i nie działa...

Po prostu trzeba wtedy odświeżyć stronę i wszytko wraca do normy.

Ja już się przyzwyczaiłem i nie widzę w tym żadnego problemu.

Ciekawe, od czego to zależy, bo ja mam forum w robocie na stacjonarce, w chacie, na komórce wifi i gsm i nigdy nie widziałem takiego komunikatu.
W tym wątku o nim czytam jedynie.

Może to kwestia... przeglądarki ?
Chrome stacjonarki & Brave komórka.

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Upvote 1
Opublikowano

no na sluzbowym sprzecie pewnie masz wylaczane jakielkolwiek usypianie kart sieciowych bo jestes podpiety pod domene albo cos z tym powiazane. lub chrome nie usypia ci kart i zre ramu jak swinia.

Na telefonie masz aktywne karty albo szybko ci sie ladują 

Opublikowano
W dniu 2.07.2025 o 10:15, Pan Mateoo napisał(a):

Funkcja zapisywania danego komentarza prywatnie w profilu

kit czy hit?

Mowa o umożliwieniu zapisywania czyichś komentarzy u siebie w profilu? Czyli zakładanie "teczek" na użytkowników? :E Potem będzie wyciąganie "bo kiedyś napisałeś że wolisz nvidię, albo intela" :D w offtopie konsekwencji nawet sobie nie wyobrażam 😂

Moim zdaniem kit.

Opublikowano

W czasie premiery 5000 większość tematu to był (jest ;-)) jeden wielki spam. Raz na jakiś czas był wartościowy komentarz. Po 2 godzinach już nie byłeś wstanie tego posta znaleźć nie mówiąc już o tygodniu. Więc przypinanie dla mnie ma sens. 

Noży też zabronić używać bo kogoś można zranić - taki sam poziom retoryki :E

Opublikowano
16 minut temu, LeBomB napisał(a):

Mowa o umożliwieniu zapisywania czyichś komentarzy u siebie w profilu? Czyli zakładanie "teczek" na użytkowników? :E Potem będzie wyciąganie "bo kiedyś napisałeś że wolisz nvidię, albo intela" :D w offtopie konsekwencji nawet sobie nie wyobrażam 😂

Moim zdaniem kit.

Podczas premiery RTX5000 i Ryzenów 9000 byłem na bieżąco, było kilka fajnych komentarzy odnośnie podkręcania, ustawiania ramów - tabelki z nastawami, chłodzenie itd. Szukałem ostatnio tego ale wpisując frazę (nawet w wątku), miałem masę postów bez powiązania typu PTM fajny, PTM lepszy, 

W działach komputerowych myślę że super rozwiązanie, w offtopie a szczególnie w wątku politycznym i tak jest nawalanka, pewnie to za wiele nie zmieni, a raczej nikt tam informacji nie szuka...

Opublikowano

no mi chodzilo o to zeby zapisywac wazne informacje dot. danych przedimotow lub czegos. np ktos w werntylatotrach mowi ze dla obudowy tej a tej lepsze sa takie wentylatory a dla innej obudowy sa lepsze inne - i ktos by mogl to zapisac i skladajac komputer by mogl jednym kliknieciem na profilu miec liste najwazniejszych informacji do optymalnego airflow.

Wykorzystanie tego raczej jako mala ksiazka wiedzy a nie jako łapacz za slowka i upierdalacz politycznych dziwaków :E 

• Upvote 1