bleidd 695 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia A skąd takie fatałaszki dla Maelle i Lune?
bleidd 695 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Kontynuacja Obywatela Zło, tym razem cześć trzecia 8
RaViV 162 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) Control UE Edytowane 7 Stycznia przez RaViV 6
Marvf 119 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) Plotki o kolejnym DLC się tylko mnożą więc mały powrót do Wiesia Edytowane 8 Stycznia przez Marvf 6
bleidd 695 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Przygody panienki Jill Valentine czyli Obywatel Zło część 3 5
Zas 363 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 4 godziny temu, bleidd napisał(a): Przygody panienki Jill Valentine czyli Obywatel Zło część 3 Chyba raczej mieszkaniec? Obywatel to byłby Citizen Evil. Aż się na początku zastanawiałem o jaką grę ci chodzi.
bleidd 695 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Niby tak ale Mieszkaniec nie brzmi za dobrze
RaViV 162 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Kolejna porcja z Control UE QD-Oled + RT robią robotę 7
Kanzu 315 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) Horizon Forbbiden West Edytowane 10 Stycznia przez Kanzu 8
j4z 1 168 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) GTA VI Edytowane 14 Stycznia przez j4z 1 1 1
maras2574 1 004 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) ACE Edytowane 18 Stycznia przez maras2574 5
Zdzichon 72 Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia Chciałbym się cofnąć w czasie i zagrać w TLOU2 na premierę na PS4, ale to musiało robić wrażenie.
MrKetiw 195 Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia W dniu 16.01.2026 o 14:49, Zdzichon napisał(a): Chciałbym się cofnąć w czasie i zagrać w TLOU2 na premierę na PS4, ale to musiało robić wrażenie. Ja pamiętam ten dzień, wywaliło mnie z butów Dla tej gry pożyczyłem od kumpla PS4 i kupiłem tą grę. 1
Kanzu 315 Opublikowano Czwartek o 18:24 Opublikowano Czwartek o 18:24 Ruda ma zmodowaną twarz i włosy jakby ktoś się zastanawiał, czy na pewno tak wygląda. Po kilku przejściach obu części nie mogłem już na nią patrzeć w oryginale Horizon Forbbiden West 6 2
Kanzu 315 Opublikowano Piątek o 08:36 Opublikowano Piątek o 08:36 @Kadajo weszła na masę, nie ogoliła brody i ma cały czas czerwoną facjatę. Domyśl się Tak polecieli z poprawnością polityczną, że każdy NPC w grze jest ładniejszy niż ona 1
VRman 3 083 Opublikowano Piątek o 12:42 Opublikowano Piątek o 12:42 Zobaczyłem linijkę posta i wszedłem myśląc, że dyskutujecie o nowym Fable. Wczoraj pokazali trailer. Główna postać w trailerze o imieniu "Powróżyć?" została. Odrobinkę ją poprawili, ale nadal wygląda.. yyy.. postępowo. 1
Rekomendowane odpowiedzi