PaVLo 919 Opublikowano 29 Grudnia 2024 Opublikowano 29 Grudnia 2024 Nie mogę doczekać się już kolejnej części Indiany, ta oprawa graficzna jest po prostu niesamowita, nie mówiąc o reszcie 6
Ryszawy 403 Opublikowano 31 Grudnia 2024 Opublikowano 31 Grudnia 2024 (edytowane) Wybaczcie interfejs, ale tego nie da się wyłączyć. System Shock Remake. Edytowane 31 Grudnia 2024 przez Ryszawy 3
j4z 941 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia 11 czy 12 lat ma gra i broni się. W sumie w natywnym 4k/120 dla mnie petarda. 3
PaVLo 919 Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia W dniu 1.01.2025 o 12:12, Ryszawy napisał(a): Qrcze, ładnie to wygląda, dużo lepiej niż pamiętam gdy grałem w oryginał, chyba mnie przekonałeś 1
Ryszawy 403 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 13 godzin temu, PaVLo napisał(a): Qrcze, ładnie to wygląda, dużo lepiej niż pamiętam gdy grałem w oryginał, chyba mnie przekonałeś Klimat jest, świetna jest ta gra, ale uprzedzam jest bardziej kolorowo niż na tych moich screenach (starali się trzymać kolorystyki z oryginalnej wersji), ale jak się skusisz i będziesz chciał wypróbować to służę presetem ReShade (plus info co, jak i gdzie) Edytowane 3 Stycznia przez Ryszawy 4
Sobtainer 67 Opublikowano 4 Stycznia Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) Każdy może sobie zobaczyć jak wyglądają gry w necie, na filmach itd. ale niektóre sceny w AW2 zwalają z nóg graficznie, więc i ja wrzucę swoje co nieco Edytowane 4 Stycznia przez Sobtainer 6 1
Ryszawy 403 Opublikowano 4 Stycznia Opublikowano 4 Stycznia System Shock, ostatki. Jakby ktoś potrzebował, to wrzuciłem preset ReShade na stronę Nexus, razem z dokładną instrukcją - https://www.nexusmods.com/systemshock2023/mods/121 3
maras2574 891 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Indiana c.d. Ale już chyba niewiele pozostało 5
Kakarotto 728 Opublikowano 15 Stycznia Autor Opublikowano 15 Stycznia STALKER 2: Heart of Chornobyl. Ostatki. 4
Kakarotto 728 Opublikowano 18 Stycznia Autor Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) Senua's Saga: Hellblade II. Edytowane 18 Stycznia przez Kakarotto 7
Isharoth 597 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Pomyślałem że tu też wrzucę. Cyberpunk na nowym DLSS (DLAA). Mam trochę modów poinstalowanych, już nawet nie pamiętam jakich. 5
maras2574 891 Opublikowano 28 Stycznia Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) Edytowane 29 Stycznia przez maras2574 3
maras2574 891 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia I koniec Cyberka, krótkie to było, trzy posiedzenia i po grze Ale fajnie spędzony czas 3
Jaycob 1 934 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Co to za lenistwo i wrzucanie ss z cutscenek!? Już nie wspominając, że wyżej prawie całego Indiane zaspoilerowałeś. 1
Rekomendowane odpowiedzi