j4z 943 Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia Toć już dawno był zapowiedziany, łącznie z datą. Polski trailer sprzed dwóch miesięcy: A Ty dałeś launch trailer. 1
Kabor 460 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Gra jest dalej w Gp? Przecież to jest gra studia należącego do MS więc tak. Bardziej mnie interesuje czy to DLC jest samodzielne czy wymaga podstawniki. Bo jak wymaga podstawki to i tak trzeba będzie zapłacić w GP.
Godlike 880 Opublikowano 20 Sierpnia Opublikowano 20 Sierpnia 2 godziny temu, Kabor napisał(a): Przecież to jest gra studia należącego do MS więc tak. Bardziej mnie interesuje czy to DLC jest samodzielne czy wymaga podstawniki. Bo jak wymaga podstawki to i tak trzeba będzie zapłacić w GP. Jak cena nie będzie wygórowana to myślę, że warto kupić bo podstawka fajna byla.
Godlike 880 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia DLC będzie w gej pasie https://www.gry-online.pl/newsroom/indiana-jones-na-skroty-nowy-dodatek-to-pelna-zagadek-opowiesc-kt/z62ea68 2
oldfashioned 474 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Ma ktos jakies promki na Game Passa?
Godlike 880 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia https://www.xbox-ultimate.pl/produkt/xbox-game-pass-ultimate-2-miesiace/ Tylko trochę zamoty jest bo trzeba się zalogować na konto które oni ci dają i czasem wola o kod który przychodzi na meila,do którego nie masz dostępu, ale za to support szybko odpisuje w razie czego. 1
ODIN85 3 503 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia (edytowane) Poczekam chyba jak Cod będzie. To się ogra to i to. Edytowane 28 Sierpnia przez ODIN85
Godlike 880 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia To na takie okazję powinni wprowadzić Game Pass Ultimate 1 Day no dobra w maksie 2🤣 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Po co brać Ultimate, skoro PC Game Pass jest tańszy? W keyshopach 3 miesiące można kupić za ok. 100 zł, bez kombinowania.
Godlike 880 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Tez prawda, ale pytanie dotyczyło ultimate to podlinlowalem, a w zwykłym pc game pass multiplayer też jest?
oldfashioned 474 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia Nie wiem czemu na stronce nie wyszukiwalo mi gierki w zwyklym game passie, tylko ultimate.
Jaycob 1 934 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia 35 minut temu, ODIN85 napisał(a): Bo to ma być pewnie w Ultimate na pc. Do tej pory wszystkie nowe gry first-party od Microsoftu (Xbox Game Studios, Bethesda, Activision) lądowały w PC Game Pass od razu w dniu premiery. Więc ja nie widzę sensu przepłacać za Ultimate, jeśli nie zależy Ci na graniu w chmurze i na kilku sprzętach.
ODIN85 3 503 Opublikowano 28 Sierpnia Opublikowano 28 Sierpnia (edytowane) 45 minut temu, Godlike napisał(a): Tez prawda, ale pytanie dotyczyło ultimate to podlinlowalem, a w zwykłym pc game pass multiplayer też jest? Na pc masz multi w cenie gry. 4 minuty temu, Jaycob napisał(a): Do tej pory wszystkie nowe gry first-party od Microsoftu (Xbox Game Studios, Bethesda, Activision) lądowały w PC Game Pass od razu w dniu premiery. Więc ja nie widzę sensu przepłacać za Ultimate, jeśli nie zależy Ci na graniu w chmurze i na kilku sprzętach. Tyle lat przepłacałem Jednak nie. Jak biorę na Dostępne w Gp to mnie przenosi na Ultimate żebym kupił. Edytowane 28 Sierpnia przez ODIN85
Kabor 460 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia 15 godzin temu, Jaycob napisał(a): Do tej pory wszystkie nowe gry first-party od Microsoftu (Xbox Game Studios, Bethesda, Activision) lądowały w PC Game Pass od razu w dniu premiery. Jednak nie spotkałem się do tej pory aby dodatek był w cenie GP. Za dodatki do gier z GP zawsze trzeba było dopłacać. Oczywiście mogę się mylić bo sprawdzałem/czytałem tylko o interesujących mnie pozycjach nie wszystkich. Może teraz zmieniają politykę i dodatki będą dostępne w cenie GPU.
ODIN85 3 503 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia Już do Gearsów 5 było i jakoś nie zmienili polityki 13 minut temu, Kabor napisał(a): Jednak nie spotkałem się do tej pory aby dodatek był w cenie GP. Za dodatki do gier z GP zawsze trzeba było dopłacać. Oczywiście mogę się mylić bo sprawdzałem/czytałem tylko o interesujących mnie pozycjach nie wszystkich. Może teraz zmieniają politykę i dodatki będą dostępne w cenie GPU. .
Kabor 460 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia (edytowane) Przykładowo do DOOM Eternal za dodatki trzeba osobno płacić. Więc to nie polityka tylko potrzeba chwili decyduje o tym widocznie ;-) W Forzie H tak samo. Edytowane 29 Sierpnia przez Kabor
Godlike 880 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia Do DIV mogliby dać dodatki to bym w końcu kiedyś zagrał
Gordek 18 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia W komentarzach na GOLu jest informacja, że dodatek będzie w najwyższym pakiecie, ale ciągle jest to gdybanie. Znając Microsoft, to jest to możliwe.
Jaycob 1 934 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia 5 godzin temu, Kabor napisał(a): Jednak nie spotkałem się do tej pory aby dodatek był w cenie GP. Za dodatki do gier z GP zawsze trzeba było dopłacać. Oczywiście mogę się mylić bo sprawdzałem/czytałem tylko o interesujących mnie pozycjach nie wszystkich. Może teraz zmieniają politykę i dodatki będą dostępne w cenie GPU. No tak, tak było. Ja pisałem o PC Game Pass vs Ultimate i, z tego co kojarzę, za DLC w Ultimate też trzeba było bulić. Ten dodatek do Indiany w GP też mnie totalnie zaskoczył.
Rekomendowane odpowiedzi