zgreg 4 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Jeśli karta nie obsługuje RT to czy można wyłączyć go w plikach konfiguracyjnych gry?
JeanPepin 333 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Szczerze gdyby w 2 czesci nie zmienili niczego jeżeli chodz o gameplay mechaniki itd to bym nie narzekał, wiecej map wiecej zabawy. Może przy 3 by się przejadło, czekam na te dlc ( to raczej wiąże się z nową mapką) ale póki co nie widziałem żadnej wzmianki o przybliżonej dacie premiery. Mają ogromne pole do popisu, mogą np zrobić teraz chronologicznie po Ostatniej Krucjacie i dodać np do niektórych etapów Henryego Jonesa seniora + spotykają gdzieś "siostrę" po drodzę.
xtn 77 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Opublikowano 30 Grudnia 2024 1 godzinę temu, JeanPepin napisał(a): Szczerze gdyby w 2 czesci nie zmienili niczego jeżeli chodz o gameplay mechaniki itd to bym nie narzekał, wiecej map wiecej zabawy. Może przy 3 by się przejadło, czekam na te dlc ( to raczej wiąże się z nową mapką) ale póki co nie widziałem żadnej wzmianki o przybliżonej dacie premiery. Mają ogromne pole do popisu, mogą np zrobić teraz chronologicznie po Ostatniej Krucjacie i dodać np do niektórych etapów Henryego Jonesa seniora + spotykają gdzieś "siostrę" po drodzę. MachineGames robi obecnie Wolfa 3, więc nie widomo kiedy ruszą prace nad IJ2, może to byc kilka długich lat. O DLC też nic nie widziałem. Chyba, że wycięli cos z gry i mają gotowe.
Vulc 2 191 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Opublikowano 30 Grudnia 2024 I chyba nikt nie ma problemu z tym, że poczekamy kilka dobrych lat na kolejną odsłonę, jeśli faktycznie dojdzie ona do skutku. Tym łatwiej będzie do gry wrócić, mając w pamięci tak dobrą "jedynkę". U mnie już chyba finałowa lokacja w dżungli. Grube akcje miały miejsce w etapie w Himalajach, oj grube.
Sheenek 330 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Opublikowano 30 Grudnia 2024 1 godzinę temu, xtn napisał(a): MachineGames robi obecnie Wolfa 3, więc nie widomo kiedy ruszą prace nad IJ2, może to byc kilka długich lat. O DLC też nic nie widziałem. Chyba, że wycięli cos z gry i mają gotowe. DLC The Order of Giants ma nawet placeholder w apce XBOX na PC, takze ma niby byc. Wczoraj w nocy ukonczylem, wszystko na 100% zrobione, malo ktora gra tak mnie wciagnela i przycelowala w moje gusta. Poprostu wspaniala imersyjna przygoda, a ze do tego wogole na ta gre nie czekalem i malo co o niej wiedzialem to i mega zaskoczenie. Jak dla mnie to gra roku. 2 1
skunRace 797 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Również nie czekałem i nie miałem żadnych oczekiwań dlatego, że nie wiem skąd mi się to wzięło, ale byłem przekonany, że to robi Ubisoft i wiadomo co z tego wyjdzie. Dlatego fajnie się czyta takie zachwyty nad grą o której się prawie nic nie wiedziało a teraz jest na liście must have, ale chyba sobie ją jeszcze zostawię na deser.
PaVLo 917 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) Gra skończona niemal w 100%, niemal bo w Shanghaiu mam do znalezienia notatkę odnośnie skrzyni węża, ale prawdopodobnie mam ją, ale niestety gra jej nie zalicza Ciekawe komu udało się odkryć sekretne zakończenie Edytowane 3 Stycznia przez PaVLo
lukadd 2 907 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Ja mam grę na 100%, wszystkie notatki, sekretne zakończenie itd.
Sheenek 330 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Ja tez, ale ogolnie jak sie komus nie chce zbierac wszystkich artefaktow to mozna na YT zobaczyc , bo tak naprawde dostajemy z 45s filmiku i tyle 2
Sobtainer 67 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia W pracy mam błąd właśnie związany z instalacją 24H2, natomiast w domu mam 24H2 i nie mam zielonego pojęcia jak w pracy zrobić aktualizację. Zacząłem czytać w necie i co się okazało, że została kompletnie zatrzymana z powodu błędów które generuje. https://ithardware.pl/aktualnosci/aktualizacja_windows_11_24h2_wstrzymana_bledy-36157.html
xtn 77 Opublikowano 5 Stycznia Opublikowano 5 Stycznia 52 minuty temu, Sobtainer napisał(a): W pracy mam błąd właśnie związany z instalacją 24H2, natomiast w domu mam 24H2 i nie mam zielonego pojęcia jak w pracy zrobić aktualizację. Zacząłem czytać w necie i co się okazało, że została kompletnie zatrzymana z powodu błędów które generuje. https://ithardware.pl/aktualnosci/aktualizacja_windows_11_24h2_wstrzymana_bledy-36157.html Bez problemu można ręcznie zaaktualizować. Pobierasz obraz 24h2 ze strony MS, montujesz, odpalasz instalator z komendą serwer i instalujesz jako aktualizacja. Możliwe, że na W11 pójdzie bez dodatkowej komendy. Zrobiłem tak 2 tygodnie temu na laptopie z W10, który był niby nie kompatybilny sprzętowo z W11. Nie gram na nim ale responsywnosc działania jest taka sama jak na W10.
eciepecie 91 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Powolutku kończę Horizona F.W ale między czasie kupiłem Indianę i zainstalowałem aby sprawdzić jak tam graficzka. Załączyłem i na początku byłem w muzeum czy coś w tym stylu z jakimiś eksponatami historycznymi. Lekko się zawiodłem bo gra wygląda na 6 letnią powiedzmy, albo i starszą. Czy później jest jakiś graficzny progres? 1
eciepecie 91 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 45 minut temu, ODIN85 napisał(a): A masz Pt i hdr i grasz w 4k? Nie, w 1440p wszystkie suwaczki w prawo 😁
ODIN85 3 501 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia No to faktycznie wtedy wygląda jak staroć 1
eciepecie 91 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Jak zaczynałem Horizona to wrażenie 8/10 , tu 5/10. Ale zobaczę później😉
j4z 937 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Na mnie Watykan zrobił ogromne wrażenie. Te marmury itd. Ale ja niedawno z konsol się przesiadłem. 1
maras2574 890 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia Mało ci Indiany Jonesa? Dobre wieści - Disneyowi podobno też https://www.benchmark.pl/aktualnosci/indiana-jones-i-wielki-krag-kontynuacja.html 1
maras2574 890 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) Przygoda ukończona, świetna gra Ale jeszcze zbierania trochę jest GP pokazuje 32godz. i 66% Edytowane 9 Stycznia przez maras2574 1
bbandi 452 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Też ukończyłem - świetna gra, ale ta walka na końcu na pięści to lekka przeginka 3
Pavel87 703 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Ja wiem, że to nie gra w której główną rolę odgrywa strzelanie, ale to, że naziole padali po 3-4 strzałach w głowę to gruba przesada 😜 ja również skończyłem, bardzo mi się podobała, przygoda wspaniała, także czekam na DLC 🙂 2
RaViV 137 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Parę dni temu również ukończyłem przygodę z Indianą. Pozytywnie gra mnie zaskoczyła, bawiłem się przy niej świetnie. Super się nie zapowiadała, ale wchłonęła mnie ta przygoda. Strzelanie trochę słabo wyszło, wolałem tłuc nazistów różnymi przedmiotami do tego przeznaczonymi. 3
Rekomendowane odpowiedzi