No ci najsłabsi i najmniej zaradni widzą jak im "bóg" pomaga kiedy umierają z głodu w Afryce, czy gdzieś w slumsach, jak emerytki nie stać na lekarstwa itd. itp.
To teraz powiedz mi, najsłabszemu hindusowi, który bóg pomaga? A najsłabszemu buddyście który?
Ludzie, którym nie wyszło po prostu, po ludzku potrzebują jakiegoś wytłumaczenia, czemu im nie wyszło i nadziei, że będzie lepiej
Jak na razie tu są tylko domysły. Autor nawet nie się jakie ma temperatury podzespołów a chce zmieniać budę czy wentyle, ponieważ rzekomo mu się cis przegrzewa i odcina obraz. Mi się zdaje że nie ma problemów z temperaturami a siada mu zasilacz zapewne. Niestety magiczna kula mi się chwilowo zepsuła a z fusów nie umiem wróżyć😂
Odnosze sie tylko do konkretnych wartosci czyli +45% w konkretnej grze i to jest wazne, slowo Epic znaczy tyle co nic wiec guzik mnie ono obchodzi bez podania konkretnych przykladow i cyferek nie znaczy totalnie nic. WIec daruj sobie zawracanie glowy bo tylko tracisz czas.
Pamietam te wykresy AMD i efektywnosci energetycznej do 50% lepsza
No ale przecież tam nic takiego nie było, prawda? 🤔
I te wszystkie przygłupy tłumaczące i piszące "a bo Trump to by...". Standardy dla Ciebie, ale nie dla mnie. Żenada.
Najlepsze, że ja to bazuję na imbecylach z Twittera. To ciekawe jaka gimnastyka musi odchodzić na tym nowym pedo-twitterze. 🤔
Rekomendowane odpowiedzi