Nie mam pojęcia. Jedyne co zrobiłem to włączyłem tego moda przez RHI:
Jeszcze raz napiszę, bo jest jakiś miszmasz się z tym zrobil.
Wiedzmin 3 oficjalnie nie miał wsparcia MFG.
Czy miałeś RTX 4xxx czy 5xxx w grze było dostępne tylko x2
Od dziś Remaster daje nam możliwość używania MFG w grze bezpośrednio.
Ale RTX 4xxx nadal potrzebuje moda do odblokowania MFG.
ja nie wiem skąd to się bierze ale przecież 2 miesiące temu takie rtxy 9070xt były do kupienia za 2600zł a regularna cena to było 2800zł.
czy to rpzez ceny pamięci czy nvidia wie że może bezkarnie podnosić ceny bo segment gamingu jest niewiele wart i amd robi to samo
i tak AMD jeszcze ostro nie odjechało bo 3500zł jest do przełknięcia ale cen 5070ti nie ma nawet co komentować
Cześć, mam pytanie do kogoś kto ogarnia temat bo wychodzi na to, że jestem zielony w tej kwestii. Jak zwiększyć szanse na zakup w sklepie internetowym pgg, od poniedziałku do piątku o 8 i 15 centrala wystawia dostępny węgiel, przeważnie jeden, dwa, czasem trzy rodzaje węgla. 20 sekund po 8 i 15 już widnieje info o braku towaru, ktoś to kupuje w ekspresowym tempie i ok tylko moje pytanie brzmi jakim cudem? Mam lapka połączonego z routerem kablem, prędkość łącza to 1Gbit, używam chroma bo wyczytałem, że to lepsza przeglądarka do takich szybkich akcji. Na portalu pgg jestem zalogowany 30min przed 8:00, z zegarkiem w ręku odświeżam stronę, która muli niesamowicie swoją drogą i niczego nie udało mi się kupić od miesiąca
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
MFG dla RTX 4xxx
Rekomendacja dodana przez Kadajo
4 reakcje
Pokaż odpowiedź