Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, Reddzik napisał(a):

Była łatka, mam grze odpowiedni numerek 5.00b

3 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a):

5.00b, to już był paczyk? Czy wystarował z "b"?
Bo tak mam "od nowości".

5.00b jest od dnia premiery

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, Ryszawy napisał(a):

Dobra, włączyłem HW i włosy PT. Działa, robi z 90 fps jakieś 70 fps. Nie warto.

Wilki wyglądają lepiej, ale...

Spoiler

2 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

obraz.thumb.png.7b1dd2c3de59f875878f3ac5b6646e96.png

No... czyli pobite gary, bo to mamy od wczoraj.
Tylko info z późnieniem na fajsbuniu poszło. :(

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Haha 3
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, JeRRyF3D napisał(a):

Jednak jest jeszcze do poprawy.
Wczoraj, dobiłem do Barona i Ciri z wilkami... i nagle 40 fps. :(

Te mnogości konfiguracji bibliotek od DLSS5, NR, MFG powodują, że dla mnie, za każdym razem to jest loteria - działa / nie działa / dziala spoko / krzaczy... takie granie w configi ;) zamiast w fabułę.
I tak urwał jest zawsze!

Pokaż ukrytą zawartość

Spoko karty nam sie od dlss5 zjarają a na nowe nas nie stać i będzie spokój. Spotkamy się na tetrisie.... Ale do tego czasu i mocy tyle modów, configow, dllsow, PTeseow, Ertesow I watów. Niech moc gpu będzie z nami 💪 

Edytowane przez aureumchaos
Opublikowano

Wlasnie wyszedl hotfix na reszte platform ;) 

33 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a):

No... czyli pobite gary, bo to mamy od wczoraj.
Tylko info z późnieniem na fajsbuniu poszło. :(

No nie bardzo od wczoraj ;) 

Info jest w momencie wydania aktualizacji, nie ma zadnego opoznienia. 

Opublikowano

Stan techniczny przy wyjsciu kazdego takiego wznowienia - next-gena czy remastera od RED'ow - jakby nie bylo starej gry, to ciagle jedna wielka czerwona flaga, by nic od nich nie kupowac na premiere. Czlowiek sie ludzil, ze po Cyberze wyciagneli lekcje, ale jak widac nadal nie ogarniaja. Mozna sie tylko zastanawiac, jakie niespodzianki beda czekac w nowym DLC, czy tym bardziej w W4, na premiere. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Wlasnie wyszedl hotfix na reszte platform ;) 

No nie bardzo od wczoraj ;) 

Info jest w momencie wydania aktualizacji, nie ma zadnego opoznienia. 

A ja daję się kołem połamać, że mam v 5.00b od pierwszego zaciągnięcia, a zaciągnąłem 29.09 kilka minut po starcie. No chyba! Że PC dostal to jako start default, a reszta świata i platform z opóźnieniem.

O. I już mamy ver. C. I cacy. ;)

Edytowane przez JeRRyF3D
Opublikowano (edytowane)

No faktycznie, teraz jakaś łata się pojawiła

Zrzutekranu2026-10-01152051.thumb.png.ba923e94f76c19ee9177251fd7d3b03a.png

Lista zmian
https://www.thewitcher.com/en/pl/news/52076/hotfix-5-00c-juz-dostepny-dla-gry-wiedzmin-3-dziki-gon-remaster-na-pc

Hotfix 5.00c jest już dostępny do pobrania dla wersji Wiedźmin 3: Dziki Gon — Remastered na Steam, GOG, Epic Games Store, Battle.net oraz Xbox Play Anywhere (PC). Lista zmian znajduje się poniżej:

• Naprawiono błąd, przez który nie można było zapisać ani wczytać gry, jeśli ścieżka do folderu Dokumenty zawierała znaki specjalne.
  • Naprawiono błąd, przez który po przechodzeniu między zakładkami w menu pauzy głośność dialogów mogła znacznie się obniżyć względem pozostałych dźwięków w grze.
  • Wprowadzono szereg poprawek wizualnych w Velen, w tym poprawki efektu Bloom, oświetlenia roślinności, nasycenia kolorów oraz oświetlenia wykorzystującego Path Tracing.
  • Wycofano zmianę, która u niektórych graczy powodowała znaczne problemy z wydajnością i oprawą wizualną przy włączonej technologii HairWorks.
  • Naprawiono błąd, przez który ustawienia telemetrii marketingowej nie były prawidłowo zapisywane.
  • Naprawiono błąd w wersji GOG, przez który zdobyte osiągnięcia nie pojawiały się na liście odblokowanych osiągnięć.
  • Naprawiono błąd, przez który nie można było uruchomić klasycznej wersji gry (1.32).
Edytowane przez PaVLo
Opublikowano (edytowane)

Fixed an issue where voiceover audio could become significantly quieter than other in-game audio after navigating through the pause menu tabs.

To dziś miałem jak testowałem MFGi włosy PT. Masakra nic nie słyszałem, nie wiedziałem co się dzieje. 

:o

obraz.thumb.png.c4d97553476db71c0648e8a10ada3d63.png

Edytowane przez Reddzik