Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale Wy jesteście niektórzy naiwni, przypominam co się działo na premierę Next Gen aktualizacji i jaki smród i błędy, które były łatane bardzo długi czas. Oby tutaj nie było powtórki bo jak wiadomo dodatku nie robiło stricte cdp red tylko jakieś tam studio na zleceniu.

• Upvote 1
Opublikowano

Edycję Next Gen robiło to samo węgierskie studio Yig Soft, które teraz zrobiło Remastera. Może się czegoś nauczyli. W edycji NG z włączonym RT ciągle pojawiają mi się błędy z oświetleniem podłoża (duże prostokąty o innej jasności).

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, tgolik napisał(a):

Edycję Next Gen robiło to samo węgierskie studio Yig Soft, które teraz zrobiło Remastera. Może się czegoś nauczyli. W edycji NG z włączonym RT ciągle pojawiają mi się błędy z oświetleniem podłoża (duże prostokąty o innej jasności).

Ale przynajmniej naprawili już filotewe pajęczyny w jaskiniach przy włączonym RT :E 

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Pavel87 napisał(a):

Ale przynajmniej naprawili już filotewe pajęczyny w jaskiniach przy włączonym RT :E 

Nie poprawili tych bladoniebieskich pajęczyn w Kaer Morhen, jak się schodzi w dół góry ku jezioru.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, caleb59 napisał(a):

Ale Wy jesteście niektórzy naiwni, przypominam co się działo na premierę Next Gen aktualizacji i jaki smród i błędy, które były łatane bardzo długi czas.  (...)

No! Jesteś! Bo już się martwiłem. ;) 

Spoiler

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Like 1
  • Haha 4
Opublikowano
Godzinę temu, King Arthas napisał(a):

Bazowa cena gry to już 150 zł i nie sądzę, by była wyprzedaż Wiedźmina 3 przed premierą wersji Remaster.

Trzeba było kupować na promocji albo z drugiej ręki , ja kupiłem za 20 zł z wszystkimi dodatkami 

51 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

Niewiele, ale na tym IMO rzecz polega (wchłoną go do remastera). Stworzyli wspaniałą grę (to moja "gra życia") z zajebistym marketingiem (którego doświadczamy i teraz), a to pociągnęło za sobą powstanie (zamierzenie, czy niezamierzenie? nieważne) ZAJEBISTEGO mikrobiomu moderów. Powstało chyba setki tysięcy modów. Na nexusie są MEGAPACK mod, które potrafią składać się i 1,5K modów rasujących defaulta ;). A jak skutecznie zainstalować setki modów bez konfliktów (?), wie tylko ten, kto próbował to robić. Wystarczyło (tylko? ;) ) poobaserwować statystyki NEXUSa, zobaczyć, kto jak często i co instaluje, zebrać w kupę i wydać gotowca. I brawo! To społecznosć moderska tworzy cukierka, a CDPR teraz tylko spija śmietankę i brawo za to (!), że udało się stworzyś taki samograj. Kupili, wchlonęli, co najlepszego świat "sam zrobił" i... BARDZO MNIE TO CIESZY. Pogratulować skuteczności dalekoterminowej. A już fakt, że TAKA GRA, dostaje remaster (= WOW), ale że taka gra dostanie remaster... za free (!) - gdzie byle pierd albo skórka dziś, to pretekst do łupania kasy = IMO MEGA WOW! Czapka z głowy. REDzi jesteście (dla mnie) wielcy. Czekam z wywalonym jęzorem. :P

I co ciekawe. Były dywagacje o czwórce, o DLC, o remaku jedynki, kolejnych częściach... a nikt nie wpadł na to, że możemy mieć jeszcze REMASTERA całej 3ki... i to za free!
I znowu CDPR pozamiatał i zaskoczył świat! ;)

Mistrzowie IMO!

Inni powinni się uczyć od nich

24 minuty temu, galakty napisał(a):

Przecież jak ktoś grał na dobrych modach + reshade to ten remaster niczego nie zmienia :E 

Ja na pewno 4 raz nie przejdę od zera bo dodali nowe kolorki i widoczki. Czekam na DLC :) 

Ludzie są leniwi nie chce im się kombinować z paczką modów plus na konsolach nie ma

• Like 2
Opublikowano
23 minuty temu, voltq napisał(a):

Trzeba było kupować na promocji albo z drugiej ręki , ja kupiłem za 20 zł z wszystkimi dodatkami 

Ja już też dawno mam zakupioną, ale widać skowyt tych co przez 10 lat nie kupili gry i nagle teraz chcą zakupić, haha.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, King Arthas napisał(a):

Ja już też dawno mam zakupioną, ale widać skowyt tych co przez 10 lat nie kupili gry i nagle teraz chcą zakupić, haha.

ja mam na STEAM z dodatkami oczywiście, 

na PS5 ktorego kupilem tylko pod GTA6, jako jedyna gre kupilem na szybko W3 aby obadac jak to tam działa, więc dla mnie wleca dodatki za friko, dla mnie się podoba <3 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, King Arthas napisał(a):

Za droga była do tej pory. 

Jak Polak cebulak, na polskim forum, oficjalnie informuje, że nie ma, po 10 latach, tego co ma cały świat (i jeszcze sapie na cenę, która dobiła do paczki fajek) - powinien dostać z automatu bana!
i kopa w... podudzie! ;)

Edytowane przez JeRRyF3D
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, galakty napisał(a):

Na konsoli to sorry ale uja zobaczą z tego Remasteru :E 

Ja myślę, że zobaczą. Szczególnie na SW2 - skoro Cyberpunk 2077 potrafi tam wyglądać i działać sensownie, to Wiedźmin 3 Remastered tym bardziej powinien zrobić różnicę względem wersji pierwszego Pstryczka. No, ale oczywiście nie będzie to PC z RT na max.

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Jaycob napisał(a):

Ja myślę, że zobaczą. Szczególnie na SW2 - skoro Cyberpunk 2077 potrafi tam wyglądać i działać sensownie, to Wiedźmin 3 Remastered tym bardziej powinien zrobić różnicę względem wersji pierwszego Pstryczka. No, ale oczywiście nie będzie to PC z RT na max.

SW2, Pstryczka.  Za siódmym razem zrozumiałem oczym ty mowisz.. 

• Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, skunRace napisał(a):

Kurła to Ty jeszcze nie skończyłeś ? Z ciekawości zapytam na jakim jesteś etapie, czy zaprzestałeś ?

Zaprzestalem.

Jak już niejednokrotnie pisałem, RPG, magia i potwory to nie moje klimaty, więc niespecjalnie ciągnie mnie do tego typu gier.
Niemniej sam tytuł jest tak dobrze zrobiony, a klimat tak fajny, że lubię sobie czasem włączyć i po prostu trochę pobiegać. :E

1 godzinę temu, King Arthas napisał(a):

Bazowa cena gry to już 150 zł i nie sądzę, by była wyprzedaż Wiedźmina 3 przed premierą wersji Remaster.

https://gg.deals/game/the-witcher-3-wild-hunt/

image.thumb.png.4eaf0b99d80d12eadb612ea1fda4ed0f.png

Ale rośnie, jeszcze dosłownie 30 minut temu była po 35 zł.

• Like 1