Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zapominajcie że to free remaster, i z tego co widze sporo rzeczy poprawionych, od drobnych ulepszeń w grafice po zmiany w combacie czy skillach, ja bym nie narzekał szkoda tylko że mało dodatku pokazali, no ale może na dniach będzie więcej.

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano
10 minut temu, raul_ole napisał(a):

przecież była już edycja kompletna z ray tracing

Zakładam, że nazwa obecnej Edycji Kompletnej zostanie przemianowana na Wiedźmin 3 Remastered, a nowa edycja kompletna będzie sprzedawana jeszcze raz (z trzema dodatkami). 

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, Reddzik napisał(a):

po naszemu a nie jakieś bohomazy po angielsku

obraz.thumb.png.595bec396bc62933814d19ccf457e95b.png

GTA Online potwierdzone w świecie Gerwazego Gołodupca!!!

Nie no, ponadczasowa gierka. Będzie grane wszystko od nowa, czwarty albo piąty raz. Tylko jeszcze nie wiem, czy w oknie przed VI czy po VI :E

Opublikowano

To jest naprawdę mega sprawa, że im się chce, kiedy mają tyle innych projektów na głowie. Komu innemu by się chciało - za darmo - tak odświeżać ponad 10 letnią grę? Przecież każde inne studio za coś takiego zawołało by minimum 200zł. Wcześniej miałem wahania odnośnie tego, czy ograć next-gena przed nowym dodatkiem - teraz nie mam żadnych wątpliwości, bo ogram przed nim remastera Z MASĄ ulepszeń. 

Pokażcie mi inne studio (pomijając Lariana, bo oni też są mistrzami w traktowaniu fanów jak ludzi), którzy mają takie podejście. 

• Like 4
  • Upvote 2